Resultaten voor gehaktbrood met krieken sos piet huysentruyt

Sas Kookt!: Gehaktbrood met krieken

http://saskookt.blogspot.be/2011/02/gehaktbrood-met-krieken.html

... t raad ik niemand aan. Onderstaande portie is genoeg voor 3 à 4 personen (eventueel wat meer krieken voorzien dan). Je kan het gehaktbrood ook makkelijk invriezen of de volgende dag koud bij de boterham eten.Dit heb je nodig:1 sjalotjeboter500 g kalfsgehakt1 ei25 g (g ...

Receptjes.be - Recepten - Soepen - Truiense Kriekensoep

http://www.receptjes.be/recept_truiense_kriekensoep.html

... r losgeroerde maisbloem en giet over in een serveerschaal. Serveer met Limburgse mastellen (soort croissant), vanille pudding of gehaktbrood. ...

Gehaktbrood of fricandon | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/gehaktbrood

... aan. Meng gehakt, eieren, paneermeel en de lookkruiden in een kom. Meng goed en kruid met peper en zout. Smelt de boter. Bak het gehaktbrood aan in een pan tot het een bruin korstje heeft. Zet in de oven gedurende 30 à 40 minuten op 160 graden. Ingrediënten lookkruiden 100 g paneermeel 2 eieren 1 kg varken ...

Gehaktballetjes met krieken | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gehaktballetjes-met-krieken

... Gehaktballetjes met krieken - Meng het gehakt met het ei en paneermeel en kruid met peper en zout. Rol er dikke ballen van en bak ze mooi bruin aan alle kanten, laat ze sudderen gedurende 15 minuten. Blus de pan met het sap van de krieken, doe er het maiszetmeel bij. Warm ...

Recept voor gehaktbrood met warme kriekjes | njam!

http://www.njam.tv/recepten/gehaktbrood-met-warme-kriekjes

... maak het gehaktbrood: Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de korsten van het brood en snijd het brood in stukken. Doe het brood in een kom en giet er een scheut melk over, net voldoende zodat het brood de melk volledig opneemt. Snijd het sjalotje fijn en doe het bij het ...

Kriekenclafoutis | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kriekenclafoutis

... Kriekenclafoutis - Giet de room en de melk in een kom. Voeg de eieren en de suikers toe en roer goed door met een garde. Doe de bloem in een andere kom. Giet het mengsel beetje bij beetje bij de bloem, terwijl je roert met een garde. Laat de krieken goed uitlekken. Doe de ...

Recepten - Gehaktbrood

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Gehaktbrood

... t in een beetje boter in een diepe pan met deksel. Schroei eerst het gehakt op een hoog vuur. Zet het deksel op de pan en bak het gehaktbrood nog ongeveer 30 min. op een laag vuurtje waarbij je het af en toe eens omdraait. Serveer met krieken op sap. Tips - Je kan in plaats van brood geweekt in melk ook paneermeel, broodkruim of gemalen beschuit gebruiken. Het geweekte brood geeft een zeer smeuïge smaak. - Je kan voor meer smaak onder ander knoflook ...

Sas Kookt!: februari 2011

http://saskookt.blogspot.be/2011_02_01_archive.html

... t raad ik niemand aan. Onderstaande portie is genoeg voor 3 à 4 personen (eventueel wat meer krieken voorzien dan). Je kan het gehaktbrood ook makkelijk invriezen of de volgende dag koud bij de boterham eten.Dit heb je nodig:1 sjalotjeboter500 g kalfsgehakt1 ei25 g (g ...

Lekker bakken: Kriekentaart met vanillepudding | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/lekker-bakken-kriekentaart

... Lekker bakken: Kriekentaart met vanillepudding - Giet de melk in een kookpotje en voeg het vanillepudding poeder toe. Doe de vanillesuiker en 50 gr kristalsuiker erbij en roer door. Laat dit afkoelen in de koelkast. Scheid de krieken van het sap. Doe het maiszetmeel en 100 ...

Clafoutis met krieken | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/clafoutis-met-krieken

... Clafoutis met krieken - Giet de room en de melk in een kom. Voeg de eieren en de suikers toe en roer goed door met een garde. Doe de bloem in een andere kom. Giet het mengsel beetje bij beetje bij de bloem, terwijl je roert met een garde. Voeg een scheutje Kirsch toe. Laat ...