Resultaten voor gebakken hele pijlinktvis
Gamba’s en pijlinktvis met penne en gegrilde groenten | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gambas-en-pijlinktvis-met-penne-en-gegrilde-groenten
... Gamba’s en pijlinktvis met penne en gegrilde groenten - Snij de aubergine in schijfjes, kruid met peper en zout en strijk in met arachideolie. Leg samen met de paprika’s op de grill. Cutter alle ingrediënten voor de vulling fijn en vul de pijlinktvis hiermee op. Meng ...
Gebakken pijlinktvis met udon noedels en komkommer | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gebakken-pijlinktvis-met-udon-noedels-en-komkommer
... en minuten in kokend water. Maak de pijlinktvissen schoon en geef ze schuine insnijdingen zodat ze mooi gaan krullen wanneer ze gebakken worden. Giet de noedels af en spoel ze met koud water. Snij nu de romeinse sla, de koriander, de munt en de fijn. Schil de komkommer met een dunschiller in dunne reepjes. Snij de bospaddenstoelen in schijf ...
Gebakken asperges met gemengde vis | Jamie Oliver
https://koken.vtm.be/jamie-home/recept/gebakken-asperges-met-gemengde-vis
... gebakken asperges met gemengde vis - Zet een heel grote braadpan of twee kleinere op het vuur en doe er wat olijfolie in. Maak inkepingen van zo’n centimeter diep in het vel van je visfilets en kruid ze. Leg de visfilets in de pan met het vel naar beneden, samen met ...
Gebakken pijlinktvis, Aziatisch gegrilde kokkels, kastanjes en visgratin | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gebakken-pijlinktvis-aziatisch-gegrilde-kokkels-kastanjes-en-visgratin
... ste van een citroen toe. Leg kleine blokjes boter op de kastanjes. Zet dit 35 minuten in een oven van 180 graden Celsius. Voor de gebakken en gemarineerde pijlinktvis: Snij de pijlinktvis langs één kant open. Verwijder eventuele blubber met keukenpapier. Maak lichte inkepingen in de inktvis. Draai een kwartslag en maak ook inkepingen in de andere richting. Snij de pijlinktvis daarna in vierkantjes. Snij de lente-ui fijn en pers de look. Doe de lente-ui in een kommetje en doe daar de look, vissaus en de koriander bij. Kruid met 5-spice en kurkuma. Doe er een beetje arachideolie bij. Leg de inktvis in de kom en meng alles goed onder elkaar. Doe een beetje arachideolie in de pan en warm op. Bak de pijlinktvis kort in de hete olie. Bak eerst langs de kant waar er niet in gesneden is. Draai daarom om. Giet de marinade over de inktvis. Bak kort op. De vierkantjes zullen automatisch opkrullen. Doe in een kommetje. Voor de gegratineerde sint-jacobsschelpen: Kruid de vis met peper en zout. Doe wat arachide ...
Jeroen Meus - Pijlinktvis met kikkererwten en paprika - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pijlinktvis-met-kikkererwten-en-paprika
... ;bord en schep de groenten met de inktvis op het bord. Voeg eventueel nog wat kikkererwtjes toe ter afwerking. Serveer de krokant gebakken pitabroodjes in een apart kommetje. ...
Gevulde pijlinktvis met tomatensaus | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gevulde-pijlinktvis-met-tomatensaus
... Gevulde pijlinktvis met tomatensaus - Maak de pijlinktvissen schoon en snijd de tentakels in kleine stukjes. Week de boterhammen zonder korst in de witte wijn en de olijfolie en voeg de fijngesneden chorizo, de paprika, de peterselie en de fijngeperste lookteentjes eraan ...
Risotto met zeevruchten | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/risotto-met-lekker-veel-zeevruchten
... Risotto met zeevruchten - Warm de visfumet op. Maak eerst de risotto. Snij een sjalot fijn. Pel en pers de look bij de sjalot. Snij de twee stengels selder fijn. Stoof de sjalot en look aan in de olijfolie. Voeg de selder toe. Voeg ook de rijst toe. Stoof kort aan ...
Jeroen Meus - Capellini met inktvis, tomaat en look - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/capellini-met-inktvis-tomaat-en-look
... Capellini met inktvis, tomaat en look - Met pijlinktvis kan je de lekkerste gerechten klaarmaken. Jeroen serveert de calamares met de fijne capellini. In deze pastaschotel blijven alle ingrediënten zeer puur, en dat laat zich ook smaken. Wie een klein beetje handig is, ...
Jeroen Meus - Pittige pasta met pijlinktvis, tomaten en peterselie - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pittige-pasta-met-pijlinktvis-tomaten-en-peterselie
... nden in het hete water voor de pasta. Haal ze uit het kookwater en leg ze in het ijswater. 11. Zet de pan waarin de inktvis gebakken is weer op het vuur. Voeg eventueel wat extra olie toe. 12. Pel de uien en snijd ze in dunne repen. Bak de uien in de olie van de inktvis. 13. Kneus en pel de knoflook. Snipper de tenen fijn en plet ze. Doe ze bij de uien. Laat uien en knoflook heel zacht worden op een matig vuur. 14. Snijd de jalapeño in fijne ringen. 15. Snipper de peterselie. 16. Rasp de schil van de citroen. 17. Verwijder de pitjes van de tomaten en snijd het vruchtvlees in repen. 18. Kook de pasta beetgaar. 19. Rooster de amandelschilfers in een pan zonder vetstof. 20. Doe de inktvis bij de uien. 21. Doe de tomaten, peterselie, jalapeño en pasta bij de inktvis. Roer om. Voeg wat kookvocht van de pasta toe. 22. Kruid met peper. 23. Serveer de pasta in diepe borden of kommen en werk af met geroosterde amandelen. ...
Risotto met zeevruchten van Sofie Dumont | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/risotto-met-zeevruchten-van-sofie-dumont
... Bereiding Warm de visfumet op. Maak eerst de risotto. Snij een sjalot fijn. Pel en pers de look bij de sjalot. Snij de twee stengels selder fijn. Stoof de sjalot en look aan in de olijfolie. Voeg de selder toe. Voeg ook de rijst toe. Stoof kort aan tot alle rijstkorrels ...