Resultaten voor feestelijke stoofschotels

Kerstmenu: Feestelijke soep met champignons en gerookte zalm » Kokerellen

https://www.kokerellen.be/feestelijke-soep-van-grotchampignon-met-gerookte-zalm/

... Een feestelijke soep mag – naar mijn bescheiden mening – niet ontbreken op je kerstmenu. Het is een heerlijk, gemakkelijk op voorhand klaar te maken én gezonde optie die niet te zwaar valt zodat je nog meer dan genoeg ruimte hebt voor het hoofd- en nagerecht. Aangezien ...

Feestelijke koolsoep | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/feestelijke-koolsoep

... feestelijke koolsoep - Snij alle groenten fijn. Smelt boter in een kookpot en stoof de groentjes 5 minuten aan zonder deksel. Giet het water erbij en kruid met peper en zout. Voeg de bouillon toe en laat 30 min sudderen. Mix de soep en giet de room erbij. Snij de helft van ...

Eetplezier: Feestelijke dagen

http://eetplezier.blogspot.be/2011/12/feestelijke-dagen_23.html

... feestelijke dagen Ik wens jullie allemaal fijne, gezellige kerstdagen toe en een giga-gezond 2012, tezamen met allen die je lief zijn. En laten we die liefde in het nieuwe jaar wat vaker bezingen.Liefdeskoorts… en sinaasappels, ik maak een cirkel op het raamde boodschappentas ...

Côte à l’os met kool en boter

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/cote-los-met-kool-en-feestelijke-boter

... Côte à l’os met kool en feestelijke boter - Côte à l’os met kool en feestelijke boter - Doe het eekhoorntjesbrood in een kom en overgiet met 80 ml kokend water. Laat 10 minuten zwellen.Giet af bewaar het kookvocht en hak vervolgens de ...

https://receptenvansandrabekkari.blogspot.com/2019/01/wintersangria-sandra-bekkari.html

... h voedzaam is en geen aanslag op je lijn. Hartig, hartverwarmend comfortfood, energieke ontbijtjes, verrassend lichte desserts en feestelijke drankjes.Eén van die feestelijke drankjes is Sandra's wintersangria ...Ingrediënten700 ml droge rode wijn200 ml cava500 ml ...

https://receptenvansandrabekkari.blogspot.com/2019/01/wintersangria-sandra-bekkari.html

... h voedzaam is en geen aanslag op je lijn. Hartig, hartverwarmend comfortfood, energieke ontbijtjes, verrassend lichte desserts en feestelijke drankjes.Eén van die feestelijke drankjes is Sandra's wintersangria ...Ingrediënten700 ml droge rode wijn200 ml cava500 ml ...

Stoof met rode wijn | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/stoof-met-rode-wijn/

... Ik ben dol op koken met wijn. Soms doe ik het zelfs in het eten. Het is koud en zal nog wel kouder worden. stoofschotels op het vuur dus. Je hebt echter niet altijd zin om een ingewikkelde stoofschotel te maken en vaak zijn de simpelste gerechten trouwens ook de lekkerste. ...

Feestelijke sabayon met peren | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-de-meester/recept/feestelijke-sabayon-met-peren

... Bereiding Alle ingrediënten voor de sabayon loskloppen alvorens deze op een zacht vuurtje te kloppen tot er een binding ontstaat. Eens het begint de binden het vuur hoger zetten en blijven kloppen tot een stijf geheel. Overgieten in een koude pot om te voorkomen dat het ...

Aardappelpuree uit de oven - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/aardappelen/aardappelpuree/aardappelpuree-oven

... Aardappelpuree uit de oven 6 personen 0 min voorbereiden 1:10 uur bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen BijgerechtVegetarischHollands Ingrediënten 1½ kg kruimige aardappelen, in stukken 100 g crème fraîche 100 g boter Bereiden Kook de aardappelen ...

Tonijntartaar met wasabimayonaise - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/tonijntartaar/tonijntartaar-wasabimayonaise

... Leg de plakjes stokbrood op een schaal en schep er wat tonijntartaar op. Leg een toefje radijs bovenop en serveer direct. TipsDit feestelijke hapje kun je alleen maken als je aan superverse tonijn kunt komen. 'Sushi-tonijn' noemt de visboer dat wel. Na aankoop moet je de vis direct in de koelkast leggen. Pas eruit halen als je gaat beginnen en dan zo snel mogelijk werken is de truc.Je kunt de tartaar wel even van tevoren maken, maar zet het afgedekte kommetje dan direct in de koelkast, liefst op een ander kommetje met ijsklonten. Zo blijft de tonijn ijskoud en blijft de smaak het best behouden. WijntipZuid-Afrikaanse chenin blanc. KookboekHet recept 'Tonijntartaar met wasabimayonaise' is afkomstig uit het kookboek... Kookschrift voor feestdagenYolanda van der JagtIn 'Kookschrift voor feestdagen' beschrijft chef-kok Yolanda van der Jagt op een ...