Resultaten voor eclairs maken roger van damme
Recept voor eclairs gevuld met banketbakkersroom | njam!
http://www.njam.tv/recepten/eclairs-gevuld-met-banketbakkersroom
... bereiden: maak het soezenbeslag: Verwarm de oven voor op 220°C. Smelt de boter met de melk en het water en breng aan de kook. Roer er op een zacht vuur de bloem onder tot een droog mengsel. Voeg een snuifje fleur de sel toe en doe er één voor één 6 eieren ...
Hartige Eclairs met Zalm en Roomkaas recept - de Kokende Zussen
https://www.dekokendezussen.nl/recepten/hartige-eclairs-met-zalm-en-roomkaas/
... ept is geschreven voor 6 porties. eclairs hoeven niet altijd zoet te zijn. Dat laten wij wel zien met deze overheerlijke hartige eclairs met zalm en roomkaas. Ze zien er geweldig uit en zijn super leuk voor een uitgebreide brunch of high tea. Je zou ook een dubbele portie soezendeeg kunnen maken. De ene helft vul je dan hartig en den andere helft met een zoete vulling zoals deze eclairs met frambozen. Zo biedt jij tijdens de brunch beide varianten aan. Voor ieder wat wils. Bereiding van de eclairs Verwarm de oven op 210 graden. Begin ...
Frambozen Eclairs recept - de Kokende Zussen
https://www.dekokendezussen.nl/recepten/frambozen-eclairs/
... opping100 gram Frambozen 150 gram Chocolade (puur) Dit recept is geschreven voor 14 porties. Op Bali heeft Kheira heerlijke eclairs gegeten en vanaf dat moment is haar liefde voor eclairs opnieuw ontwaakt. Een eclair eten is echt een verwenmomentje voor jezelf. Deze eclairs zijn gevuld met frambozenroom en getopt met pure chocolade en verse frambozen. Bereiding van de eclairs Verwarm de oven op 210 graden. Begin met het maken van het soezendeeg. Soezendeeg is een kookdeeg, dat betekend dat je het deeg blijft koken in een pan tot het gaar is. Gebruik een pan met een dikke bodem. Zeef de bloem in een kom en zet ...
Recept voor ontbijtbrood | njam!
http://www.njam.tv/recepten/ontbijtbrood
... bereiden: Meng de verschillende soorten bloem en maak een kuiltje in het midden. Giet het water er voorzichtig in en los hierin de gist op. Leg het zout en boter aan de rand van de bloem en kneed met de hand de bloem door het water. Meng pas op het einde het zout en ...
Recept voor quiche lorraine | njam!
http://www.njam.tv/recepten/quiche-lorraine
... bereiden: maak de taartbodem: Verwarm de oven voor op 180°C. Maak een kuiltje in de bloem en meng er het water, de boter en een snuifje zout door. Kneed tot een soepel deeg en rol uit tot 0,5 cm. Leg het deeg voorzichtig op een ingevette taartvorm. Verwijder overtollig ...
Lemon Meringue Eclairs recept - de Kokende Zussen
https://www.dekokendezussen.nl/recepten/lemon-meringue-eclairs/
... goed bij elkaar, dat ze in vele soorten gebakjes en zoete gerechten gebruikt worden. Zo ook in onze overheerlijke lemon meringue eclairs. Super leuk om te maken en nog leuker om uit te delen. Ze zien er namelijk prachtig uit! Perfect voor een high tea, als traktatie of een uitgebreide brunch zoals met Pasen. Het maken van de Lemon Meringue eclairs Verwarm de oven op 210 graden. Begin met het maken van het soezendeeg. Soezendeeg is een kookdeeg, dat betekent dat je het deeg blijft koken in een pan tot het gaar is. Gebruik een pan met een dikke bodem. Zeef de bloem in een kom en zet het apart. Op deze manier heeft het deeg meer succes om te slagen. Doe de melk, het water en de boter in een pan. Laat op middelhoog vuur de boter smelten. Voeg dan in één keer ...
Recept voor oma's appeltaart | njam!
http://www.njam.tv/recepten/omas-appeltaart
... bereiden: maak het boterdeeg: Maak een kuiltje in de bloem en doe de eitjes erin. Kneed samen met de rest van de ingrediënten tot een soepel deeg en maak er een bolletje van. Bestuif het werkblad met bloem en rol het deeg uit, draai af en toe om. Leg voorzichtig in ...
Recept voor poffertjes | njam!
http://www.njam.tv/recepten/poffertjes
... bereiden: maak het beslag: Meng de melk, gist, ei, zout en zure room met elkaar. Roer de bloem erdoor en voeg de boter toe. Dek het beslag af met een vochtige keukenhanddoek en laat 1 uur rusten. maak de boter: Draai de boter luchtig en wit in de keukenrobot. Voeg de ...
Recept voor boule de berlin | njam!
http://www.njam.tv/recepten/boule-de-berlin
... bereiden: maak het deeg: Los de gist op in de kokosmelk, maak een kuiltje in de bloem en giet de melk erin. Doe de eidooier en vanillemerg erbij en meng de bloem erdoor. Meng de rest van de ingrediënten door het beslag en kneed tot een soepel deeg. Rol het deeg tot ...
Recept voor rolbiscuit met chocolademousse | njam!
http://www.njam.tv/recepten/rolbiscuit-met-chocolademousse
... maak de chocolademousse 1 dag van tevoren: Verwarm de room met de melk en suiker op een zacht vuur tot 60°C. Giet het warme mengsel op de chocolade en klop los. Knijp de gelatine uit en voeg toe. Blender de mousse kort, giet in een koude kom en dek af met plasticfolie. ...