Resultaten voor dunne lende bakken
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/kortgebakken-dunne-lende-met-duo-van-asperges
... Kortgebakken dunne lende met duo van asperges - Kortgebakken dunne lende met duo van asperges - Schil de asperges en breek het houterige uiteinde af. Snijd de helft van de asperges in 3 stukken van gelijke lengte. Snijd die stukken nog eens overlangs door. Gaar ...
Coquilles met sojasaus en groene asperges - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/coquilles/coquilles-sojasaus-groene-asperges
... Coquilles met sojasaus en groene asperges 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen HapjeVisOosters Ingrediënten 8 groene asperges 1 kleine preistengel 3 eetlepels zonnebloemolie 12 coquilles, schoongemaakt 3 theelepels ...
Rundvleessalade met misosaus - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/salade/rundvleessalade/rundvleessalade-misosaus
... grof geraspt 1 daikon, vrij grof geraspt shichimi togarashi (zevenkruidenpoeder) 100 g tuinkers of waterkers 3 rode radijsjes, in dunne plakjes voor de misosaus 2 eetlepels rode miso 1 eetlepel tahin (sesampasta) ½ eetlepel mirin 1 eetlepel citroensap ½ eetlepel fijne tafelsuiker Bereiden Bestrijk het vlees met 1 eetlepel olie. Bestrooi het royaal met zout en peper. Verwarm de rest van de olie in een koekenpan en bak het vlees op hoog vuur 5 minuten (keer het halverwege om). Haal het vlees uit de p ...
Gevulde eieren met tonijn - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/ei/gevulde-eieren/gevulde-eieren-tonijn
... Gevulde eieren met tonijn 4 personen 0 min voorbereiden 5 min bereiden 0 min wachten waardering7.8obv 4 waarderingen HapjeVisHollands Ingrediënten 4 hardgekookte eieren 4 eetlepels tonijn, op olie 2 eetlepels mayonaise 1 eetlepel fijngeknipte bladpeterselie 1 eetlepel ...
Bleekselderij met mascarpone en blauwaderkaas - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/bleekselderij/bleekselderij-mascarpone-blauwaderkaas
... Bleekselderij met mascarpone en blauwaderkaas 4 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen HapjeVegetarischItaliaans Ingrediënten 3 bleekselderijstengels, in stukken van 5 cm 100 g blauwaderkaas, bijvoorbeeld Gorgonzola, ...
Kippenvleugeltjes met chilisaus en gember - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/kip-gevogelte/kippenvleugels/kippenvleugeltjes-chilisaus-gember
... Kippenvleugeltjes met chilisaus en gember 4 personen 5 min voorbereiden 30 min bereiden 2 uur wachten waardering7.7obv 3 waarderingen HapjeGevogelteOosters Ingrediënten 500 g kippenvleugeltjes 6 eetlepels olijf- of zonnebloemolie 2 eetlepels milde, licht zoetige chilisaus ...
Recept voor Tortilla's | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/tortillas/
... Toevoegen 4 mooie aardappelen Toevoegen peper Toevoegen Bereidingswijze De aardappelen schillen, wassen en in dunne plakjes snijden. De schijfjes samen met de ui 10 minuten zachtjes bakken in Solo. De eieren samen met de Boursin Cuisine kloppen met een vork en eventueel kruiden met wat zout en peper. Er de aardappelen bijdoen en goed mengen. Het mengsel in een pan met warme Solo gieten en 10 minuten aan één kant laten bakken. Omkeren met behulp van een groot bord en 5 minuten aan de andere kant laten bakken. Lauw opdienen in blokjes of in porties, eventueel overgoten met wat balsamicoazijn. ...
Sas Kookt!: Biefstuk à l'échalotte
http://saskookt.blogspot.be/2013/01/biefstuk-lechalotte.html
... i stuk biefstuk uit hiervoor. Mijn ouders maken het steevast met entrecôte, Jeroen doet het met onglet en zelf gebruikte ik er dunne lende voor. Zorg in ieder geval voor één groot stuk vlees dat je achteraf in plakjes kan snijden. Dit heb je nodig voor 4 p ...
Parelhoenfilet met champignons en serranoham - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/kip-gevogelte/parelhoen/parelhoenfilet-champignons-serranoham
... Parelhoenfilet met champignons en serranoham 4 personen 0 min voorbereiden 30 min bereiden 0 min wachten waardering7.7obv 3 waarderingen HapjeGevogelteSpaans Ingrediënten 2 ontvelde parelhoenborstfilets (of kipfilets van bio- of scharrelkip) 100 g gemengde paddenstoelen ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/pita-met-varkensreepjes
... reepjes en meng met het paprikapoeder komijn koriander en 1 el olijfolie. Laat een kwartier marineren.Snijd de ijsbergsla in dunne reepjes. Snijd de komkommer in lange dunne plakjes met een dunschiller. Halveer de tomaatjes en snijd de rode ui in dunne ringen.Bak het vlees met de marinade op hoog vuur. Kruid met peper zout en pers er de knoflook bij. Laat 3 minuten al roerend bakken.Snijd de bovenkant van de pitabroodjes ...