Resultaten voor dessertbord
Recept voor Knapperig Marokkaans taartje met amandelen en kaneel | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/knapperig-marokkaans-taartje-met-amandelen-en-kaneel/
... udbruin en knapperig is. Haal uit de oven en laat afkoelen. Snij het taartje met een scherp broodmes in stukken en leg het op een dessertbord. Breng de melk aan de kook samen met de 3 eetlepels suiker, de honing en het sinaasappelsap. Giet de saus over het taartje en dien op. Geniet van Knapperig Marokkaans taartje met amandelen en kaneel ...
Moelleux (smeuïge chocoladecakejes) - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/moelleux-smeuige-chocoladecakejes/
... de buitenkant en nog zacht en lopend aan de binnenkant. Maak met een scherp mes de moelleux los van de zijkanten en stort op een dessertbord. Serveer met bijvoorbeeld ijs en fruit! Naar een recept van Paula Deen. ...
Jeroen Meus - Hazelnotencake met chocolade en gepocheerde peren - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/hazelnotencake-met-chocolade-en-gepocheerde-peren
... Hazelnotencake met chocolade en gepocheerde peren - Een dessertbord met een punt vers notengebak, gepocheerde peer en een lepel zure room zal goed onthaald worden. Lekker, in het gezelschap van een kop koffie of thee. De rest van de notencake zal nadien waarschijnlijk mysterieus ...
Jeroen Meus - Panna cotta van framboos met kletskoppen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/panna-cotta-van-framboos-met-kletskoppen
... aal. Houd de borden klaar.Dompel elk potje met opgesteven panna cotta kort in het bad van heet water. Keer het potje om boven het dessertbord en laat de panna cotta eruit glijden.Lepel er wat van de frambozencoulis en enkele verse frambozen bij. Breek stukken van de koek van kletskoppen en schik ze op de panna cotta. Werk af met enkele fijngesneden pistachenootjes. ...
Jeroen Meus - Panna cotta met passievruchten - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/panna-cotta-met-passievruchten
... Hou de borden klaar. 15. Dompel elk potje met opgesteven panna cotta kort in het bad van heet water. Keer het potje om boven het dessertbord en laat de panna cotta eruit glijden. 16. Breek stukjes van de chocolade en plant zo’n stukje krokant bovenop elke panna cotta. 17. De rest van de chocolade is een heerlijk snoepje, of de gepaste zoetigheid voor bij de koffie. ...
Jeroen Meus - Panna cotta met tartaar van kiwi en kokoscrumble - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/panna-cotta-met-tartaar-van-kiwi-en-kokoscrumble
... p bij de tartaar. Roer alles onder elkaar.Afwerken en serveren Breng water aan de kook en schenk het in een pot of schaal. Hou de dessertborden klaar.Dompel elk potje met opgesteven panna cotta kort in het bad van heet water. Keer het potje om boven het dessertbord en laat de panna cotta eruit glijden.Lepel wat van de kiwitartaar rond het torentje van gekookte room. Strooi er de kokoscrumble over en serveer. ...
Jeroen Meus - Panna cotta met gepocheerd fruit - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/panna-cotta-met-gepocheerd-fruit
... Hou de borden klaar. 13. Dompel elk potje met opgesteven panna cotta kort in het bad van heet water. Keer het potje om boven het dessertbord en laat de panna cotta eruit glijden. 14. Lepel wat van het gemarineerde fruit op en rond het lillende torentje van gekookte room. Geef iedereen enkele stukjes pruimen, vijgen en wat blauwe bessen. ...
Jeroen Meus - Ile flottante met vanillesaus - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/ile-flottante-met-vanillesaus
... crème anglaise. 18. Schik daarop één (of twee?) gepocheerd(e) balletje(s) eiwitschuim. 19. Druppel wat van de karamel over elk dessertbord. ...
Jeroen Meus - Plattekaasmousse met witte chocolade en zoete rabarbersoep - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/plattekaasmousse-met-witte-chocolade-en-zoete-rabarbersoep
... of ‘quenelles’ van de mousse. 20. Leg in elk bordje zoete soep één of twee bolletjes plattekaasmousse. 21. Werk elk dessertbord af met zandkoekkruimels. ...
Jeroen Meus - Verloren krentenbrood en café glacé met karamelnoten - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/verloren-krentenbrood-en-cafe-glace-met-karamelnoten
... Verloren krentenbrood en café glacé met karamelnoten - Warm en koud zijn verenigd op één dessertbord. Zeker koffieliefhebbers met een beetje zin voor nostalgie zullen dit gerecht met plezier naar binnen werken. Dit (stevig) nagerecht kan je ook serveren bij de brunch. ...