Resultaten voor dessert met kersen uit bokaal
Plattekaas met pruimen, aardbeien en peperkoek
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/plattekaas-met-pruimen-aardbeien-en-peperkoek
... Plattekaas met pruimen, aardbeien en peperkoek - Geen keukenprins(es) maar toch zin in een heerlijk zoet dessert? Dan is dit dessert met platte kaas, rood fruit en peperkoek precies wat je zoekt. - Was de pruimen en verwijder de pitten. Was de aardbeien en verwijder ...
Smoothie van kersen en blauwe bessen
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/smoothie-van-kersen-en-blauwe-bessen
... Smoothie van kersen en blauwe bessen - kersen uit het vuistje? Heerlijk! Maar ook deze smoothie van kersen en blauwe bessen is een echte smaakbom. - Ontpit de kersen.Doe alle ingrediënten in een blender en mix fijn.Giet de smoothie in glazen en werk af met wat pitten ...
Trifle met kersen en mascarpone
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/trifle-met-kersen-en-mascarpone
... Trifle met kersen en mascarpone - Stapel op laagjes? Dan is deze trifle met kersen, donuts en mascarpone zeker iets voor jou. - Klop de slagroom met de suiker stijf.Mix de mascarpone met 50 g kersen. Spatel dit door de slagroom.Verdeel de helft van de donutblokjes over ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/kersen-chocosmoothie
... Kersen-chocosmoothie - Kersen-chocosmoothie - Ontpit de kersen en doe alle ingrediënten in een blender. Even mixen en je smoothie is klaar! ...
Recept voor cocktailkersen | njam!
http://www.njam.tv/recepten/cocktailkersen
... Bereiden: Neem een steelpan en doe hierin alle ingrediënten behalve de kersen, Marachino likeur en het amandelextract. Breng zachtjes aan de kook tot de suiker opgelost is. Voeg de kersen en het amandelextract toe en laat ca. 10 min. zachtjes koken. Zet de pan van ...
Kersenclafoutis | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog
http://www.culinette.nl/kersenclafoutis/
... klaar. Laat hem vooral afkoelen. Een lauwe clafoutis is veel lekkerder dan een warme. Bestrooien met poedersuiker. Clafoutis als dessert is heerlijk. Probeer hem ook eens met peer en roquefort. Leuk? Delen dan: ...
Jeroen Meus - Koude sabayon met amarena-kersen en chocolade - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/koude-sabayon-met-amarena-kersen-en-chocolade
... komen lekkere amarena-kersen. Deze opgelegde friszure kersen komen oorspronkelijk uit Italië en zijn zeer lang houdbaar. Het dessert presenteren we in glaasjes samen met een quatre quarts cake. - Laat de gelatine weken in koud water.Giet de amarena-kersen door een zeefje en vang het sap op in een steelpan. Voeg de witte wijn, de suiker, de zaadjes van een vanillestok en het sap van een halve citroen aan toe.Voeg de dooier ...
Gratin van kersen | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gratin-van-kersen
... Gratin van kersen - Klop twee eieren en 1 eidooier met de suiker tot een wit schuim. Voeg er de broyage aan toe en meng met een pannenlikker. Klop de gekoelde room op en voeg die daarna bij het geheel. Hiermee kan je straks gratineren, dit is een ‘appareil à gratin’. ...
Kaneelijs met warme kersen - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/ijs/kaneelijs-warme-kersen
... Kaneelijs met warme kersen 2 personen 5 min voorbereiden 5 min bereiden 50 min wachten waardering6.4obv 8 waarderingen NagerechtVegetarischHollands bevat per portie210 kcal 3 g eiwit 8 g vet 32 g koolhydraten Ingrediënten 250 ml vanilleroomijs ½ eetlepel kaneel 1 ...
Schwarzwälder kirsch mousse - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/schwarzwalder-kirsch-mousse/
... aart met kersen en room. Oftewel Zwarte Woud-kersentaart. Geïnspireerd op deze lekkere taart heb ik een superlekker en makkelijk dessert voor je. Leuk voor gewoon zo, maar deze is zeker ook een kanshebber voor tijdens je kerstdiner! Kersen, chocolade en room We beginnen met een laagje kersen, daarop een laagje chocolademousse (een beetje een kruiding ...