Resultaten voor cupcake met speltbloem
Bechamelsaus met speltbloem | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/bechamelsaus-met-speltbloem
... Bechamelsaus met speltbloem - Smelt het vet in een kookpot. Voeg de bloem toe en roer goed door. Haal de pot van het vuur en giet 5 dl rijstmelk erbij al roerend. Laat opkoken en blijf roeren. Los de maïzena op in 2,5 dl rijstmelk en roer goed door. Giet dit al roerend ...
Cupcake met wortel en courgette | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/cupcake-met-wortel-en-courgette
... Vermeng met het bloemmengsel en voeg de olijfolie, stevia, gehakte citroenverbena en zeste van appelsien toe. Giet het mengsel in cupcake-vormpjes en bak af gedurende 15 minuten op 185°. Laat afkoelen en smeer de roomkaas erbovenop en werk af met frambozen. Ingrediënten 250 gr wortel 250 gr courgette 1 el olijfolie 3 el havervlokken 20 gr ongepelde amandelen 240 ml eiwit 1 stukje gember citroenverbena zeste van 1 appelsien steviapoeder 100 gr kastanjebloem ...
Spruitjestaart met feta en rozemarijn | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/spruitjestaart-met-feta-en-rozemarijn
... Spruitjestaart met feta en rozemarijn - Verwarm de oven voor op 180 graden. Maak de spruitjes schoon door de buitenste bladeren te verwijderen en een stukje van de stronk af te snijden. Verhit een beetje olijfolie in een pan en bak de spruitjes gedurende 5 minuten tot ...
Sweet cherry pie cupcakes | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/sweet-cherry-pie-cupcakes
... Sweet cherry pie cupcakes - Haal de boter op voorhand uit de koelkast en laat ze op kamertemperatuur komen (maar niet smelten in de microgolfoven). Verwarm de oven voor op 170 °C (als je een heteluchtoven hebt, is 150 °C al voldoende). Zet je oven zeker niet te warm, ...
Muffins met banaan en chocolade | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/muffins-met-banaan-en-chocolade
... eveel. Er moeten nog zichtbaar enkele klonters bloem aanwezig zijn. Als je ze teveel mengt, worden ze gegarandeerd taai. Neem een cupcake ovenplaat en doe hierin papieren cupcake vormpjes, schep hierin de het deeg tot een halve centimeter onder de rand. Bak 20 minuutjes. Ingrediënten 250 gr bloem 2 th lepel bakpoeder 100 gr donkerbruine suiker 350 gr overrijpe geprakte banaan 75 gr zwarte chocoladepastilles 100 ml arachideolie 2 eieren 2 el melk ...
Vegetarische speltwrap met falafel | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/vegetarische-speltwrap-met-falafel
... Vegetarische speltwrap met falafel - Meng de speltbloem met de zelfrijzende bloem, de boter en lauw water. Voeg eventueel nog 4 el water toe. Kneed tot een mooie bol. Bedek met folie en laat rusten. Schil (eventueel) en rasp de wortelen. Bak de falafel balletjes in ...
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/chocoladecake
... Chocoladecake - Klop de eieren, de rietsuiker en de bruine suiker op met een mixer. Voeg hierbij het vanille-extract, de cacao en een snuifje zout. Smelt de boter en voeg die bij het mengsel en roer goed samen. Meng de speltbloem onder het deeg. Voeg een scheut koffie ...
Champagne Cupcakes recept - de Kokende Zussen
https://www.dekokendezussen.nl/recepten/champagne-cupcakes/
... zetten. Meestal delen wij hartige hapjes die perfect zijn voor een oud en nieuw feestje maar dit keer hadden wij zin om heerlijke cupcakes te maken. Cupcakes kun je namelijk voor elke soort gelegenheid maken. Deze cupcakes passen qua smaak al goed bij oudjaar. Het zijn namelijk heerlijke champagne cupcakes om het nieuwe jaar mee in te luiden! Perfect om uit te delen op een feestje. Maken van de Champagne Cupcakes Wij beginnen met het voorverwarmen van de oven op 175 graden. Zorg ervoor dat de boter en de eieren op kamertemperatuur zijn, voordat je begint aan het maken van het cupcake beslag. Boven de beslagkom zeven wij de bloem, bakpoeder en suiker. Snijd de roombote ...
Aardappeltorentjes met Italiaanse kruiden recept - de Kokende Zussen
https://www.dekokendezussen.nl/recepten/aardappeltorentjes-met-italiaanse-kruiden/
... appeltorentjes met Italiaanse kruiden Verwarm de oven voor op 200 graden. Met een beetje olijfolie en keukenpapier vetten wij een cupcake bakblik in. Met een mandoline snijden wij de aardappel in dunne en gelijke plakjes. Heb je geen mandoline dan kan je dit ook met de hand doen. Plaats de aardappelplakjes in een kom en meng het met de gesmolten roomboter, tijm, oregano, geraspte kaas en zout. Maak torentjes in de cupcake vorm en zorg er voor dat er een beetje extra kaas bovenop ligt! Extra lekker. Plaats aluminiumfolie over de cupcake vorm heen. Wil je niet dat de kaas blijft plakken aan het aluminium folie, smeer dan wat olijfolie aan de binnenkant van de aluminiumfolie. Plaats de cupcake vorm in het midden van de oven en rooster de aardappelen 30 minuten. Na 30 minuten halen wij het aluminium folie eraf en grillen wij de aardappelen tot ze bruin en krokant zijn. Dit duurt ongeveer 20 tot 30 minuten. Deze aardappeltorentjes kan je met gemak van te voren maken. Warm het gewoon de volgende dag weer op in de oven! Eet Smakelijk! ...
Carolines blog: Rogge en speltbrood
http://carolinebrouwer.blogspot.be/2013/04/rogge-en-speltbrood.html
... Rogge en speltbrood Voor de sponge: - 50 g tarwebloem - 100 g roggemeel - 100 g speltbloem - 5 g gedroogde gist - 200 ml koud water Voor het deeg: - 50 g tarwebloem - 100 g roggemeel -100 g speltbloem - 10 g zout - 5 g gedroogde gist - 20 ml olijfolie - 100-150 ml koud ...