Resultaten voor coupe colonel citroenzeste

Coupe Banaan met chocoladesaus, gezouten karamelijs en kokos | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/coupe-banaan-met-chocoladesaus-gezouten-karamelijs-en-kokos

... coupe Banaan met chocoladesaus, gezouten karamelijs en kokos - Deze coupe banaan is een moderne variatie op de bekende Banana Split. Smakelijk! Schep 2 dikke Bollen Caramen Salé roomijs in een coupeglas  Snij de banaan in schijfjes. Verkruimel de kokos rotsjes.  ...

Coupe aardbeien met basilicum en vanillesabayon | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/coupe-aardbeien-met-basilicum-en-vanillesabayon

... coupe aardbeien met basilicum en vanillesabayon - Was de aardbeien en meng ze met de basilicum. Schik alles in een glas. Klop op een zacht vuurtje de eierdooiers op met de suikers, vanillezaadjes en de witte wijn. Als de sabayon schuimig is giet je ze over de aardbeien ...

Lekkers van de Sint: Coupe Sinterklaas met vanilleroomijs, mandarijn en chocoladesaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/lekkers-van-de-sint-coupe-sinterklaas-met-vanilleroomijs-mandarijn-en-chocoladesaus

... Lekkers van de Sint: coupe Sinterklaas met vanilleroomijs, mandarijn en chocoladesaus - Liet de Sint net te veel lekkers achter? Krijg je de chocolade, mandarijntjes of koekjes niet op? Verwerk alles in dit lekker ijsje. Breek de chocolade en smelt au bain-marie of ...

Coupe met geglaceerde kastanjes

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/97/coupe-met-geglaceerde-kastanjes

... coupe met geglaceerde kastanjes - Bij een echte feestmaaltijd hoort een heerlijke afsluiter - Klop de mascarpone op met de lichte room en de helft van de fijne suiker. Laat de boter smelten in een koekenpan. Doe er de hazelnoten bij. Bestrooi ze met de rest van de fijne ...

Recept voor citroencrème met mango | njam!

http://www.njam.tv/recepten/citroencreme-met-mango

... bereiden: Klop de room lichtjes op, giet het citroensap erbij en klop tot de crème blijft staan. Roer er de suiker onder en schep in glazen. werk af: Schep met behulp van een meloenschepper balletjes uit de mango, verdeel over de glazen en versier met citroenzeste. ...

Madeleines met citroenzeste | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/madeleines-met-citroenzeste

... Madeleines met citroenzeste - Smelt de boter in een kookpot of in de microgolfoven en laat hem opnieuw afkoelen. Rasp intussen de citroen voor de zeste. Klop de eieren en de suiker in een keukenrobot tot een romig mengsel. Voeg de bloem en het bakpoeder toe en meng. ...

Recept voor Creoolse coupe | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/creoolse-coupe/

... isky, breng op smaak met het kaneelpoeder. Schik er het ijs op en versier met de kaneelstok en de slagroom. Geniet van Creoolse coupe ...

Jeroen Meus - Coupe rabarber met sabayon van Liefmans Goudenband, cassis en amandelcrumble - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/coupe-rabarber-met-sabayon-van-liefmans-goudenband-cassis-en-amandelcrumble

... rabarber met sabayon van Liefmans Goudenband, cassis en amandelcrumble - Wat is er beter op een mooie lentedag dan een chique ijscoupe? Zeker wanneer dat ijs nog eens wordt gepimpt met stukjes gemarineerde rabarber, een luchtige sabayon met Belgisch bier en een zanderige crum ...

Peren trifle - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/trifle/peren-trifle

... en 1 eetlepel gembersiroop 100 ml vanillevla 50 ml slagroom ½ eetlepel poedersuiker Bereiden Leg de blokjes cake in een wijde coupe. Sprenkel de sherry erover en verdeel de blokjes peer erover. Verdeel de helft van de gember over de peer. Roer de gembersiroop door de vanillevla. Schep de vla over de peer. Klop de slagroom met de poedersuiker stijf. Strijk de room over de vla uit en strooi de rest van de gember erover. De trifle wordt nog lekkerder als u de coupe een uurtje in de koelkast zet. Het recept 'Peren trifle' wordt je aangeboden door okoko recepten. ...

‘Chickensticks’ met worldpepper en mango-jalapeňosaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/chickensticks-met-worldpepper-en-mango-jalapenosaus

... ‘Chickensticks’ met worldpepper en mango-jalapeňosaus - Snijd de kip in reepjes en doe ze met de saké en het zout in een plastic zak. Laat ze ongeveer 30 minuten marineren. Steek de kippenreepjes op satéprikkers. Meng de peper met de citroenzeste en paneer er ...