Resultaten voor chocoladesaus piet huysentruyt

Chocoladesaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/chocoladesaus

... chocoladesaus - Verwarm de chocolade samen met de room in een pot. Blijf roeren met de garde om het aanbranden van de chocolade te vermijden. Giet de nog warme chocolade over lekker vanille-ijs. Ingrediënten 2 dl room 150 gr pure chocolade ...

Nieuwjaarrecept Zoethout Met Een Laagje Chocoladesaus | Smulweb.nl

http://www.smulweb.nl/recepten/1397074/Zoethout-met-een-laagje-chocoladesaus

... Zoethout met een laagje chocoladesaus Bereidingstijd: 0-10 minuten Keuken: Regionale keuken Smaak: Zoet Techniek: Koken Soort gerecht: Tussendoortje Uit eigen keuken: Ja (i) Ingrediënten Chocolade zoethout Hulpmiddelen Fornuis pan ovenschaal Voorbereiding Verwarm ...

Receptjes.be - Recepten - Dessert en Gebak - IJs met Ananas en Chocoladesaus

http://www.receptjes.be/recept_ijs_ananas_chocoladesaus.html

... de schijfjes ananas uitlekken en schik ze op 4 borden. Leg op elk schijfje ananas een bolletje ijs. Begiet rijkelijk met de warme chocoladesaus. Serveer ...

Pannenkoekentaart | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/pannenkoekentaart

... Pannenkoekentaart - Smelt de chocolade au bain marie. Meng er de andere ingrediënten voor de chocoladesaus onder, en laat minstens een uur afkoelen in de koelkast, zodat de chocoladesaus indikt. Klop de slagroom mooi stevig op met de poedersuiker. Bak de pannenkoeken.  Bestrijk ...

Coupe Banaan met chocoladesaus, gezouten karamelijs en kokos | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/coupe-banaan-met-chocoladesaus-gezouten-karamelijs-en-kokos

... Coupe Banaan met chocoladesaus, gezouten karamelijs en kokos - Deze coupe banaan is een moderne variatie op de bekende Banana Split. Smakelijk! Schep 2 dikke Bollen Caramen Salé roomijs in een coupeglas  Snij de banaan in schijfjes. Verkruimel de kokos rotsjes.  Strooi de ...

Macaroni met chocoladesaus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/macaroni-met-chocoladesaus

... Macaroni met chocoladesaus - Kook de macaroni, giet hem af en laat vervolgens afkoelen. Smelt de chocolade met de room. Serveer de macaroni met de chocoladesaus, het vanille-ijs en de geraspte witte chocolade. Ingrediënten 200 gr macaroni 200 gr chocolade 2 dl room geraspte ...

Jeroen Meus - Poffertjes met chocoladesaus en vanille-ijs - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/poffertjes-met-chocoladesaus-en-vanille-ijs

... Poffertjes met chocoladesaus en vanille-ijs - Poffertjes zijn mini-pannenkoekjes van bij onze noorderburen. Je hebt een speciale poffertjespan nodig om ze te bakken. Er zit gist in het deeg zodat ze een beetje ‘opblazen’. Lekker met bloemsuiker en boter, maar ook met c ...

Peren met chocoladesaus en pistachenoten - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/peer/peren-chocoladesaus-pistachenoten

... Peren met chocoladesaus en pistachenoten 6 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 7 waarderingen NagerechtVegetarischHollands Ingrediënten 150 g donkere chocolade 200 ml room 6 middelgrote peren sap van 1 sinaasappel acaciahoning pistachenoten, ...

Recepten - Chocoladesaus

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Chocoladesaus

... Goed roeren. Als de chocolade volledig gesmolten is, neem het pannetje van het vuur. Klop de eierdooier los en roer deze ...

Scampi in lookboter - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-lookboter

... Scampi in lookboter By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 March 2012 1 of 5 stars 100 1 1 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: citroen look : 5 teentjes boter : 150 gr scampi's : 500 gr peterselie lookkruiden Directions: 1. Doe boter in de pan en zet op een ...