Resultaten voor vijgen in rode wijn

Vijgen met ricotta, honing en rode wijn | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/vijgen-met-ricotta-honing-en-rode-wijn

... vijgen met ricotta, honing en rode wijn - Smeer de ovenschotel in met boter. Snijd de vijgen bovenaan in 4 (niet tot beneden), vul op met ricotta en bestrooi met amandelschilfers. Doe de rode wijn en de honing erbij. Zet ongeveer 10 minuten tot een kwartier in de oven ...

Vijgen in rode wijn | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/vijgen-in-rode-wijn

... vijgen in rode wijn - Maak een kruis in de vijgen, leg ze in een stoommandje. Giet er de rode wijn in en de suiker, ook de basilicum. Stoom ze 3 minuten op 100 graden. Snijd de peperkoek in blokjes en bak ze aan in de boter. Schel de sinaasappel en snijd deze in partjes. ...

Jong everzwijn met vijgen, speculoos en mascarpone | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/jong-everzwijn-met-vijgen-speculoos-en-mascarpone

... Jong everzwijn met vijgen, speculoos en mascarpone - Maak een inkerving in de 4 vijgen en overgiet ze met de 2 dl rode wijn. Overstrooi met de suiker en beleg met een klontje boter. Zet ze gedurende 8 minuten in een oven van 170°. Bak het everzwijn langs alle kanten ...

Vijgen in rode wijn met honingzabaglione - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/vijgen/vijgen-rode-wijn-honingzabaglione

... ml robuuste rode wijn ½ kaneelstokje 2 eetlepels honing, bijvoorbeeld aardbeien-, sinaasappel- of acaciahoning 6 rijpe, zoete vijgen het sap van ½ citroen voor de honingzabaglione 8 eetlepels robuuste rode wijn 2 eetlepels Grand Marnier, desgewenst 2 eetlepels sinaasappelhoning of acaciahoning 2 scharreleieren 2 eierdooiers van scharreleieren Bereiden Breng de rode wijn met de pijpkaneel en honing aan de kook. Spoel de vijgen schoon ...

Eendenborst met vijgen en knolselderpuree | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/eendenborst-met-vijgen-en-knolselderpuree

... Eendenborst met vijgen en knolselderpuree - Doe de wijn, de wijnazijn, de suiker, het laurierblad en de vijgen in een pan en breng aan de kook. Laat inkoken tot een saus, haal de vijgen eruit en houdt het geheel warm. Schraap 2 vijgen leeg en doe de pitjes ervan in de ...

Italiaans geroosterde vijgen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/italiaans-geroosterde-vijgen

... Italiaans geroosterde vijgen - Was de vijgen en snijd doormidden. Snijd de plakken ham in vier repen. Meng de honing met de azijn en bestrijk hiermee de vijgen met een kwastje. Strooi er peper over. Wikkel de vijgen in de reepjes ham. Leg op keukenpapier in een glazen ...

Recept voor Vijgen met gegratineerde sabayon | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/Vijgen-met-gegratineerde-sabayon/

... t Bereidingstijd: 30 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 8 vijgen Toevoegen 5 eidooiers Toevoegen 20 cl witte wijn Toevoegen 1 scheutje cointreau of grand marnier Toevoegen 80 g suiker Toevoege ...

Carolines blog: Varkenshaas met vijgensaus

http://carolinebrouwer.blogspot.be/2010/09/varkenshaas-met-vijgensaus.html

... Varkenshaas met vijgensaus Ingredienten:- 500 g varkenshaas- zout en peper- roomboter Voor de vijgensaus:- 1 el gezouten roomboter- een kleine rode ui, gehakt- 6 rijpe vijgen, in stukjes- 1 el honing- 100 ml rode wijn- 2 el balsamico-azijn- zout en peper- 1 tl tijmblaadjes ...

Vijgen met munt en yoghurt in port - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/vijgen/vijgen-munt-yoghurt-port

... n 5 min voorbereiden 10 min bereiden 8 uur wachten waardering7.9obv 13 waarderingen NagerechtVegetarischHollands Ingrediënten 16 vijgen een fles goede rode port paar blaadjes munt een paar eetlepels dikke Franse yoghurt of biogarde Voorbereiden Laat de vijgen een nacht weken in de port. Bereiden Laat de vijgen ui ...

Soepje van ganzenlever met compote van vijgen en saffraan | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/soepje-van-ganzenlever-met-compote-van-vijgen-en-saffraan

... Soepje van ganzenlever met compote van vijgen en saffraan - Stoom de vijgen op 100 graden gedurende 3 minuten met de wijnazijn, het water en de suiker. Bedek met aluminiumfolie. Zet de room op een vuurtje, brokkel hierin de ganzenlever, voeg de porto toe en mix. Werk ...