Resultaten voor chocolade truffels piet huysentruyt

Receptjes.be - Recepten - Dessert en Gebak - Truffels

http://www.receptjes.be/recept_truffels.html

... truffels Ingredienten Voor 50 Truffels: - 100 gram pure chocolade - 100 gram melkchocolade - 150 gram boter of margarine - 150 gram poedersuiker - 50 gram fijngemalen amandelen - 2 eierdooiers - cacaopoederBereidingswijze Smelt beide soorten chocolade boven kokend water ...

Aardbeien-cheesecaketruffels met chocolade | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/aardbeien-cheesecaketruffels-met-chocolade

... Aardbeien-cheesecaketruffels met chocolade - Voor deze truffels heb je eigenlijk maar drie ingrediënten nodig: aardbei, roomkaas en chocolade. Maak het iets zoeter met bloemsuiker, werk af met witte chocolade en maak ze schattiger met oogjes.Tip: de oogjes vonden we bij ...

Chocolade truffels

http://www.omasrecepten.com/recepten/Desserten/Chocolade%20truffels.html

... class="recipe">Chocolade truffels Voor 500g truffels :Ingrediënten :20 cl room1 eetlepel vloeibaar vanille extract400 g zwarte chocolade75 g boter200 g cacaopoeder1 eetlepel cognac Bereiding : Eerst maken we het beslag : Breng room en vanille aan de kook. Neem de pan ...

Recept voor bittere truffels | njam!

http://www.njam.tv/recepten/bittere-truffels

... bereiden: Snijd de helft van de fondant chocolade in kleine stukjes. Kook de room met het vanillestokje. Haal het vanillestokje uit de room en giet de warme room op de chocolade, roer tot alle stukjes gesmolten zijn. Snijd de boter in stukjes en voeg toe aan het chocol ...

Chocoladesaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/chocoladesaus

... Chocoladesaus - Verwarm de chocolade samen met de room in een pot. Blijf roeren met de garde om het aanbranden van de chocolade te vermijden. Giet de nog warme chocolade over lekker vanille-ijs. Ingrediënten 2 dl room 150 gr pure chocolade ...

Truffels van Faux Gras | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/truffels-van-faux-gras

... s - Maak met 2 koffielepels mooie quenelles van de Faux Gras de GAIA. Verdeel er het zeezout over. Plaats in de koeling. Smelt de chocolade. Haal de Faux Gras de GAIA door de chocolade en plaats opnieuw in de koeling. Haal na een uur door de cacao. Presentatie: Presenteer met een lekker glas ...

Chocolademilkshake | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/chocolademilkshake

... Chocolademilkshake - Smelt de chocolade samen met de room in een pot. Giet de melk in een kom en doe er het chocolade-ijs bij. Giet daarover de gesmolten chocolade en zet er kort de mixer in. Serveer in een glas met een rietje. Werk eventueel af met slagroom en chocola ...

Chocolademedailles | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/chocolademedailles-0

... Chocolademedailles - Smelt 400 g chocolade callets in een steelpan op het lichtste vuur tot 45°C. Haal de pot van het vuur en voeg kleine porties chocolade callets toe. Roer ze door de warme chocolade tot de temperatuur gezakt is tot 30°C. Giet de chocolade in de vorm ...

Ijsje met chocolade | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/ijsje-met-chocolade

... Ijsje met chocolade - Neem een bain-marie en laat de chocolade rustig smelten. Bij voorkeur gebruik je kleine bolletjes chocolade, want die smelten meer geleidelijk. Belangrijk is dat de chocolade niet warmer wordt dan 36 graden (lichaamstemperatuur). Als je de chocolade ...

Eigentijdse dame blanche, panna cotta van chocolade en bitterkoekjes - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/eigentijdse-dame-blanche-panna-cotta-van-chocolade-en-bitterkoekjes

... Eigentijdse dame blanche, panna cotta van chocolade en bitterkoekjes By: Stéphane Buyens Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: vanille-ijs zwarte chocolade witte chocolade witte chocolade witte chocolade witte chocolade ...