Resultaten voor choco pasta zonder suiker
Opgerolde wentelteefjes met choco en banaan | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/opgerolde-wentelteefjes-met-choco-en-banaan
... Opgerolde wentelteefjes met choco en banaan - Snij de korsten van het brood. Rol plat met een deegrol of fles. Smeer in met choco. Snij een banaan in plakjes en leg een rij bananenplakjes op de boterham. Rol op. Kluts de eitjes los met de melk. Haal de broodrolletjes ...
Wafel van melkbrood met banaan en hazelnootpasta | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/wafel-van-melkbrood-met-banaan-en-hazelnootpasta
... Wafel van melkbrood met banaan en hazelnootpasta - Smeer een beetje choco pasta op de sneetjes brood. Snij de banaan in schijfjes en beleg er de sneetjes brood mee. Leg de sneetjes op elkaar. Smeer ze in met koude melk en plaats in een hete wafel machine. Laat 4 à ...
https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/choco-maken
... choco maken - Maak de melk in een pannetje warm en voeg de chocolade toe. Blijf goed roeren tot je een mooie chocolademelk hebt. Doe de chocolademelk in een blender, doe er 10 eetlepels suiker bij. Doe de boter er in stukjes bij (zorg dat ze op kamertemperatuur is). ...
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/choco-duo
... choco duo - Smelt de melk –en zwarte chocolade samen au bain marie. Smelt de witte chocolade eveneens in een aparte pot au bain marie. Giet de room bij de bruine chocolade, roer door en laat afkoelen op het aanrecht. Doe de 200 gr boter in een kom en mix hem zacht ...
Kersttip: chocoladekerstboom | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/kersttip-chocoladekerstboom
... Kersttip: chocoladekerstboom - Deze kerstboom is overheerlijk en totaal niet veel werk. Bladerdeeg en choco, meer heb je niet nodig.Tip: zorg voor een smeerbare choco. Eventueel kan je die een beetje opwarmen. Rol de bladerdeegvellen uit. Leg ze op elkaar met bakpapier ...
Choco cappuccino van Koken met Karin - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/chefs/koken-met-karin/choco-cappuccino
... en NagerechtVegetarischItaliaans Ingrediënten 250 ml slagroom 2 eetlepels suiker scheutje cointreau (eventueel) 100 g extra pure chocola, in kleine stukjes snufje cacaopoeder Voorbereiden Breng in een steelpan 200 ml slagroom (hou 50 ml apart!) aan de kook met 1 eetlepel suiker en eventueel de cointreau. Strooi in één keer alle chocola erbij en blijf roeren (op heel zach ...
De Kleine Chefs: de lekkerste choco ter wereld | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/de-kleine-chefs-de-lekkerste-choco-ter-wereld
... De Kleine Chefs: de lekkerste choco ter wereld - Kinderen helpen graag mee in de keuken. Daarom vroegen we aan 7 kinderen wat ze graag eens wilden maken. Deze keer maken Wout en Eline zelf chocopasta. Perfect om alle Sinterklaaschocolade in te verwerken!Tip: gebruik ...
Choco rijstpap | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/choco-rijstpap
... htjes door. Laat ongeveer 25 minuten op een zacht vuurtje sudderen tot de melk is opgeslorpt. Roer regelmatig door de pap. Doe de chocolade er op het einde bij en meng goed. Haal de pot van het vuur en giet de room erbij. Roer door en serveer lauw. Ingrediënten 100 gr dessertrijst 75 gr suiker ½ l halfvolle melk 1 zakje vanillesuiker 80 gr melk- of donkere chocolade 1 dl volle room ...
Gezellig ontbijten: koffiekoeken met chocolade en kaneel | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/gezellig-ontbijten-koffiekoeken-met-chocolade-en-kaneel
... Gezellig ontbijten: koffiekoeken met chocolade en kaneel - Deze koffiekoeken, een variant op de cinnamon roll zijn de ideale restverwerking. Nog wat choco en bladerdeeg liggen? Een snuifje kaneel en wat rozijntjes? Of misschien wat parelsuiker? Afgewerkt met glazuur ...
Nutellabrood (2 ingrediënten) » Kokerellen
https://www.kokerellen.be/nutellabrood-2-ingredienten/
... outen deeg, lekker krokant aan de buitenkant en wat chewy aan de binnenkant zorgt voor de perfecte balans met de overzoete Nutellachoco die er doorheen loopt. Sweet & salty is een match made in heaven als je het mij vraagt! Voor we er in vliegen nog snel even een opmerking over de Nutella. Bij ons thuis is choco een synoniem voor Nutella. Als er choco in huis is, is het Nutella. Als er over choco gepraat wordt, gaat het over Nutella. Dat zijn gewoon feiten. Desondanks vermoed ik dat er ook mensen bij team Boerinneke of Duo-choco zitten, dus ik verzeker jullie bij deze dat dit ook met elk van jullie favoriete chocolade pasta zal lukken. Ook over de hoeveelheid choco kan menig gediscussieerd worden. Voor mij is 150 gram zeker voldoende, maar voor Het Lief zat er na 250 gram nog lang niet genoeg op. Er zou voor minder gediscussieerd worden op het Kokerellen hoofdkwartier, haha! Kies dus vooral zelf naar eigen smaak hoeveel choco je in je brood wil steken. En wees vooral niet bang. Als het wat te weinig is, zal er zeker nog wel een herkansingsmomentje zijn. ;) ...