Resultaten voor cake van courgettes jeroen meus

Jeroen Meus - Mexicaans gevulde courgettes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/mexicaans-gevulde-courgettes

... Mexicaans gevulde courgettes - Gegrilde courgettes met een lekker vegetarische Mexicaanse vulling van bonen, maïs, rode rijst en paprika's. Voor de durvers onder ons kan je het gerecht nog afwerken met wat jalapeñopepers en wat extra pittige ...

Jeroen Meus - Gevulde courgettes met gehakt, tomaat en krieltjes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gevulde-courgettes-met-gehakt-tomaat-en-krieltjes

... Gevulde courgettes met gehakt, tomaat en krieltjes - Ronde courgettes kun je perfect vullen. Met gehakt bijvoorbeeld dat je klassiek op smaak brengt met sjalotten, knoflook en peterselie. Jeroen geeft er tomatencompote en gekookte aardappelen bij voor een perfecte ...

Jeroen Meus - Gevulde courgettes met geitenkaas en bulgur - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gevulde-courgettes-met-geitenkaas-en-bulgur

... Gevulde courgettes met geitenkaas en bulgur - Een halve courgette gevuld met een ‘groenteburger’ van bulgur, wortel en selder is een ideaal voorgerecht of een lekkere lunch om de vegetarische week af te sluiten. jeroen gebruikt geitenkaas Le Larry, een ...

Jeroen Meus - Cake met amandel, chocolade en banaan - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/cake-met-amandel-chocolade-en-banaan

... met amandel, chocolade en banaan - Dit is een ideaal recept om een paar overrijpe bananen weg te werken. Door de banaan blijft de cake een beetje vochtig vanbinnen. Serveer hem ‘puur natuur’ of met mascarponecrème. - 0. Verwarm een heteluchtoven tot 175 ° ...

Jeroen Meus - 4/4 cake gevuld met speculaas en een ganache van chocolade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/44-cake-gevuld-met-speculaas-en-een-ganache-van-chocolade

... 4/4 cake gevuld met speculaas en een ganache van chocolade - Een eenvoudige 4/4 cake wordt heel feestelijk en bijzonder als je hem afwerkt met chocoladeglazuur, speculaaspasta en verkruimelde speculaaskoekjes. - 0. Verwarm de oven voor tot 175 °C. 1. Snijd de ...

Jeroen Meus - Cake met appel, mascarpone en speculaas - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/cake-met-appel-mascarpone-en-speculaas

... cake met appel, mascarpone en speculaas - Deze cake is meer dan een klassieke quatre-quarts maar wel even eenvoudig klaar te maken. Wat deze gevulde versie van het gekende viervierdengebak zo fantastisch maakt, zijn de verse appelcompote, ...

Jeroen Meus - Gevulde courgettes met warme tomatenvinaigrette - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gevulde-courgettes-met-warme-tomatenvinaigrette

... Gevulde courgettes met warme tomatenvinaigrette - Courgette is een zeer dankbare groente in de keuken. jeroen maakt er een vegetarisch gerecht mee, op smaak gebracht met verse geitenkaas en er hoort ook een lekkere warme tomatenvinaigrette bij. Dit gerechtje is zeer ...

Jeroen Meus - Trifle met aardbei, advocaatmousse, cake en meringue - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/trifle-met-aardbei-advocaatmousse-cake-en-meringue

... Trifle met aardbei, advocaatmousse, cake en meringue - Om na het diner nog eens uit te pakken met een indrukwekkend dessertje moet je deze trifle echt eens maken. jeroen maakt dit typisch Brits laagjesdessert met Belgische aardbeien, vier-vierdencake, luchtig eiwitschuim ...

Jeroen Meus - Gevulde cake met marsepein - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gevulde-cake-met-marsepein

... Gevulde cake met marsepein - De cake is een eenvoudige ‘quatre quarts’ met wat vanille. Het gebak krijgt een ‘upgrade’ met een siroop op basis van amandellikeur, flink wat abrikozenconfituur en een lap marsepein. Zo wordt een simpel stukje gebak ...

Jeroen Meus - Cake met mokkavulling en zoete walnoten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/cake-met-mokkavulling-en-zoete-walnoten

... cake met mokkavulling en zoete walnoten - Iedereen kan bakken! Op basis van een klassiek cakebeslag bakt jeroen een taart met een simpele mokkavulling. Het ronde gebak werkt hij af met gekarameliseerde walnoten. Heel rustiek, zonder poespas en geweldig lekker bij de ...