Resultaten voor bruschetta kaas

Bruschetta met perensalsa

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/bruschetta-met-perensalsa

... bruschetta met perensalsa - bruschetta met perensalsa - Snijd het brood in sneetjes en rooster de sneetjes in de broodrooster of in de grillpan.Meng voor de perensalsa de kaas de stukjes peer de ui en de bieslook in een kom.Serveer de salsa met de toast. ...

Bruschetta met witloof en ham

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/bruschetta-met-witloof-en-ham

... het witloof over het geroosterde brood.Werk af met sneden gedroogde ham en pijnboompitten.Strooi de gemarineerde rozijnen over de bruschetta’s. ...

Bruschetta met kaas en tomaat

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/bruschetta-met-kaas-en-tomaat

... bruschetta met kaas en tomaat - De ingrediënten voor dit lekker aperitiefhapje heb je waarschijnlijk al in huis. Leg het stokbrood enkele minuten in de oven en, voila, genieten maar!  - Snijd de tomaten en de kaas in plakjes en het stokbrood in schijfjes.Leg ...

Bruschetta met truffel

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/20/bruschetta-met-truffel

... n een rolletje ham op. Maak de kwarteleitjes voorzichtig open en bak minispiegeleitjes in een pan met antiaanbaklaag. Leg op elke bruschetta een eitje en kruid met peper en zout. ...

Bruschetta al pomodoro

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/bruschetta-al-pomodoro

... pjes waar je iedereen een plezier mee doet. In slechts 15 minuten geniet je van deze topper. En check zeker ook onze tips en leer bruschetta maken als een echte Italiaan. - Verwijder de zaadlijsten van de tomaten en snijd ze in blokjes.Pers een half teentje knoflook fijn over de tomaten. Voeg 1 el olijfolie toe aan de tomatenstukjes en 1 tl witte- ...

French bruschetta’s met fruitsalade

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/french-bruschettas-met-fruitsalade

... French bruschetta’s met fruitsalade - Ideaal om dat restje stokbrood te verwerken. Doordat het brood droger is slorpt het nog beter het eimengsel op en krijg je heerlijk zachte en volledig doordrongen bruschetta’s! - Snijd het brood in schuine plakjes. Klop de ...

Bruschetta met mozzarella, pesto en basilicum | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/bruschetta-met-mozzarella-pesto-en-basilicum

... bruschetta met mozzarella, pesto en basilicum - Bruschetta's werken altijd. Met mozzarella, ham, artisjok, olijven, tomaat,...je kan er alle kanten mee uit. Uiterst geschikt als hapje én superlekker! Snij het stokbrood in sneetjes. Beleg naar keuze: bv. pesto, fijngesneden ...

Bruschetta met aubergine - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/brood/bruschetta/bruschetta-aubergine

... ie. Voeg de geperste knoflook toe en laat even doorgaren. Haal van het vuur en laat afkoelen.Verdeel de aubergine over de stukken bruschetta en strooi er de tomaat, Parmezaanse kaas, basilicum en verse peper overheen. Sprenkel er wat olijfolie over.Verwarm de bruschetta 2 minuten onder een voorverwarmde grill. KookboekHet recept 'Bruschetta met aubergine' is afkomstig uit het kookboek... Toast!Loes Verhoeven & Jessica Verbruggen'Toast!' laat in 80 creatieve en vernieuwende recepten zien hoe u van een simpele boterham in een handomdraai de lekkerste tosti's, toastjes, hapjes en snacks... lees verder© Caplan Books. ...

Bruschetta met bonenpuree, gerookte heilbot, radijzen en komkommer

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/bruschetta-met-bonenpuree-gerookte-heilbot-radijzen-en-komkommer

... ree, gerookte heilbot, radijzen en komkommer - Een boterham met kaas smaakt altijd maar als je eens iets anders wil, moet je deze bruschetta van zuurdesembrood met bonenpuree, gerookte heilbot en groenten zeker proberen.  - Toast het brood.Giet het blik bonen af en spoel onder koud stro ...

Bruschetta met vitello tonnato

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/bruschetta-met-vitello-tonnato

... bruschetta met vitello tonnato - bruschetta met vitello tonnato - Mix de ingrediënten voor de tonato tot je een dikke saus krijgt.Snijd het stokbrood in dunne sneetjes en rooster ze goudbruin.Snijd de tomaten in partjes. Schik de partjes en het kalfsvlees op de sneetjes ...