Resultaten voor brood knoedels met saus

Coq au vin met kruidige knoedels - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/kip-gevogelte/coq-au-vin/coq-au-vin-kruidige-knoedels

... Coq au vin met kruidige knoedels 4 personen 0 min voorbereiden 1:50 uur bereiden 0 min wachten waardering7.8obv 9 waarderingen HoofdgerechtGevogelteFrans Ingrediënten 2 eetlepels olijfolie 8 kippendijen van scharrelkippen, zonder bot en vel en doormidden gesneden ...

Recept voor rundergoulash met zilveruitjes en zure room | njam!

http://www.njam.tv/recepten/rundergoulash-met-zilveruitjes-en-zure-room

... Bereiden: Was het vlees en dep droog.Laat het stevig bakken in hete olie en haal het dan uit de kookpan. Doe uien, zilveruitjes en karwij in de pan en laat deze lichtjes bruineren. Voeg knoflook en tomatenpuree toe en blus met rode wijn. Laat dit een beetje inkoken, ...

Turks brood met gehakt, paprika en tomaat | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/turks-brood-met-gehakt-paprika-en-tomaat/

... Turks brood met gehakt, paprika en tomaat Een heerlijk Turks brood, gevuld met gehakt, paprika en tomaat, van de bbq. Snijd het kapje van het Turks brood. Hol het brood voorzichtig uit met je handen. Snijd de paprika’s en tomaten in kleine stukjes. Giet een scheutje ...

Bruscetta van zelfgebakken brood | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/bruscetta-van-zelfgebakken-brood

... Bruscetta van zelfgebakken brood - Doe alle ingrediënten voor het brood in de broodmachine en zet aan. Snijd een mooie snede van het brood. Smeer dit in met olijfolie en bak in de pan. Snijd de tomaat in kleine blokjes. Snij een teentje look in 2 en smeer het brood ...

Toast kannibaal van Sofie Dumont en Willy Naessens | VTM Koken

https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/toast-kannibaal-van-sofie-dumont-en-willy-naessens

... . Kruid met peper, zout en worcestersaus. Voor de toast: Kruid het vlees met peper en zout. Was de sla, zwier droog.  Toast het brood. Smeer het brood in met het vlees. Snij in driehoekjes. Versier de toast met uitjes en augurkjes (in drie gesneden). Leg wat sla op het bord. Verdeel er de toastjes over. Serveer de saus in een kommetje of doe het in een spuitzak en verdeel over de sla. Werk af met olijfolie. Serveertip: het biertje Oude Kwaremont voor meer recepten ga naar VTMKoken ...

Het lekkerste gehaktbrood recept (mét BBQ saus) - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/lekkerste-gehaktbrood-recept/

... Het lekkerste gehaktbrood recept (mét BBQ saus) Het lijkt net een brood, maar dat is het niet. Gehaktbrood ziet er uit als een brood, maar dan van gehakt. Sterker nog, je snijdt er ook plakken van. Die plakken eet je warm of koud bij je maaltijd. Wat het lekkerste ...

Verloren brood in de oven met appel en peer

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/verloren-brood-in-de-oven-met-appel-en-peer

... Verloren brood in de oven met appel en peer - Traditioneel gezien bak je verloren brood in een pan op het fornuis maar ook verloren brood in de oven is overheerlijk. Voeg stukjes appel en peer toe voor een zoete toets. - Verwarm de oven voor op 180°C.Klop de eieren ...

Kaasbrood uit de oven | In 10 min. in de oven - Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/kaasbrood-uit-de-oven/

... Kaasbrood uit de oven Dit kaasbrood uit de oven is zo gemaakt! Als de kaas nog warm is, kun je met een stukje brood er lekker in dippen. Eigenlijk is dit kaasbrood een soort mini kaasfondue. Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de bovenkant van het brood en hol ...

Turks brood bruschetta | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/turks-brood-bruschetta/

... Turks brood bruschetta Met Turks brood, heerlijke rijpe tomaten en wat kruiden maak je een Turks brood bruschetta. Makkelijk, lekker en snel klaar. Verwarm de oven voor volgens de instructies op de verpakking van het brood. Snijd het kapje van het Turkse brood en smeer ...

Toast champignon | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/toast-champignon

... Doe er een beetje groentebouillon bij en voeg er de room nog aan toe. Laat het geheel 6 à 7 minuten inkoken. Snij een dikke snee brood en steek deze in de toaster. Kruid de saus nog wat bij met peper en zout en werk af met fijngesneden peterselie. Vanaf nu bepaal je zelf de dikte van je saus. Los wat maïszetmeel op in water en voeg dit toe aan de saus. Leg de toast op een bord en serveer de saus er mooi bovenop. Ingrediënten 2½ dl room groentenbouillon peterselie 1 dl Cognac 2 teentjes look 4 el olijfolie 500 gr Parijse champignons 4 dikke sneden brood 1 th lepel maïszetmeel 1 dl water ...