Resultaten voor broccolipuree sofie dumont
Ovenschotel van broccolipuree, groene groenten en kalfsgehakt – Nooit meer diëten
https://www.nooitmeerdieten.be/recepten/dinner/ovenschotel-van-broccolipuree-groene-groenten-en-kalfsgehakt/
... Ovenschotel van broccolipuree, groene groenten en kalfsgehakt Verwarm de oven voor op 200 °C met de grillstand aan. Stoom de broccoli en de stukjes aardappel gaar en pureer grof met een scheut olijfolie, peper, zout en nootmuskaat. Stoof ondertussen de rode ui en de knoflook ...
Varkenshaasje met gesmolten kaas en broccolipuree
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/varkenshaasje-met-gesmolten-kaas-en-broccolipuree
... Varkenshaasje met gesmolten kaas en broccolipuree - Varkenshaasje met gesmolten kaas en broccolipuree - Snijd de broccoli in roosjes en was grondig.Schil de aardappelen en snijd in stukken. Pel de uien en snijd in 4. Kook de aardappelen gaar in licht gezouten water samen de ...
Gebakken koolvis met paprikacoulis en broccolipuree | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/gebakken-koolvis-met-paprikacoulis-en-broccolipuree
... Gebakken koolvis met paprikacoulis en broccolipuree - Schil de aardappelen en maak de broccoli schoon. Kook ze gaar. Maak de paprika’s schoon, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in fijne reepjes. Pel en ontpit de tomaten en snijd in blokjes. Pel de sjalot en ...
Chocoladebrownie full option | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/chocoladebrownie-full-option
... Chocoladebrownie full option - Verwarm de oven voor op 200°C. Laat 250 gram boter met 250 gram pure chocolade en 200 gram suiker smelten in een pan. voeg hier al roerend 7 eieren aan toe. Wrijf de bodem van de bakvorm in met bloem en giet de chocoladebrownie in de bakvorm. ...
Zalm op broccolipuree - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/zalm/zalm-broccolipuree
... Zalm op broccolipuree 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering8.2obv 12 waarderingen HoofdgerechtVisHollands bevat per portie420 kcal Ingrediënten 4 stukken zalmfilet van 125 g 2 eetlepels citroensap 750 g broccoli 100 ml halfvolle melk 2 eetlepels ...
Schartong met broccolipuree | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/schartong-met-broccolipuree
... Schartong met broccolipuree - Snijd de schartongfilets in tweeën en paneer ze. Kook of stoom de broccoli heel gaar en spoel hem in koud water. Pureer de broccoli en warm hem op met water, boter en room. Paneer de schartongfilets eerst in de bloem, vervolgens in de geklopte ...
Frambozen-rozenconfituur van Sofie | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/frambozen-rozenconfituur-van-sofie
... Frambozen-rozenconfituur van sofie - Speciaal voor de mama's maakt sofie een confituur met rozen en framboos. Pluk de blaadjes van de rozenblaadjes. Snij in reepjes. Breng de frambozen met het water en de rozenblaadjes aan de kook. Kook kort door. Meng het kookvocht met het ...
Havermout met blauwe bessen en dadels van Sofie Dumont | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/havermout-met-blauwe-bessen-en-dadels-van-sofie-dumont
... Havermout met blauwe bessen en dadels van sofie dumont - Laat de havermout weken in de melk de avond voordien. Breng de dag erna kort aan de kook en laat afkoelen. Snij de dadels overlangs in vier en verwijder de pit. Werk de havermout af met dadels, cashewnoten, yoghurt en ...
Vruchtenwater met munt en limoen uit De Keuken van Sofie | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/vruchtenwater-met-munt-en-limoen-uit-de-keuken-van-sofie
... Vruchtenwater met munt en limoen uit De Keuken van sofie - Was de limoen. Snij in schijfjes. Giet het plat water in een kan. Voeg de schijfjes limoen en takjes munt toe. Ingrediënten 1 l water 2 limoenen 1 handvol munt ...
Gemarineerde heilbot met broccolipuree en curry-couscoussalade | VTM Koken
https://koken.vtm.be/masterchef/recept/gemarineerde-heilbot-met-broccolipuree-en-curry-couscoussalade
... Gemarineerde heilbot met broccolipuree en curry-couscoussalade - Maak een marinade met olijfolie, zeste en sap van een halve citroen, een kleine eetlepel Indische curry, een teentje look, zout en peper en verse oregano. Leg de heilbot hier gedurende een half uur in. Bak de ...