Resultaten voor bavarois met mascarpone piet huysentruyt

Bavarois van sinaasappel | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/bavarois-van-sinaasappel

... eel en roer door met een garde. Voeg het eiwit toe, giet de room erbij en roer alles glad. Leg boterpapier in een vorm en giet de bavarois erin. Laat 2u in de koelkast opstijven. Ingrediënten 3 dl sinaasappelsap zesta van 1/2 sinaasappel 2 dl volle room 100 gr kristalsuiker 2 gr kristalsuiker 20 gr gelatine 3 eieren materiaal boterpapier ...

Bavarois | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/bavarois

... Blijven roeren tot hij lichaamstemperatuur heeft. Voeg de room bij de basis en roer voorzichtig om (van onder naar boven). Zet de bavarois terug in de koude spoelbak en roer nog even verder om de gelatine goed met de room te laten binden. Doe de bavarois snel in kleine schaaltjes en zet gedurende 5 uur in de koelkast. Ingrediënten 1 vanillestok 5 eigelen 100 gr suiker 8 blaadjes gelatine ½ l room ½ l melk ...

Tonijnschotel | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/tonijnschotel

... Tonijnschotel - Snij de aardappelen in fijne schijfjes. Bedek de ovenschotel met de aardappelschijfjes. Kruid met peper en zout. Snij de ajuin en de tomaten in fijne schijfjes. Vermeng de tonijn met de mascarpone en de room en smeer dit op de aardappelen. Druk alles goed ...

Bavarois van Pas de Bleu

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/bavarois-van-pas-de-bleu

... bavarois van Pas de Bleu - bavarois van Pas de Bleu - Laat de krenten de dag vóór de bereiding weken in Mandarine Napoléon.Meng de kaas met de boter tot u een glad mengsel bekomt. Meng de eieren met de suiker de schil en het zout. Voeg de ...

Scampi in lookboter - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-lookboter

... Scampi in lookboter By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 March 2012 1 of 5 stars 100 1 1 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: citroen look : 5 teentjes boter : 150 gr scampi's : 500 gr peterselie lookkruiden Directions: 1. Doe boter in de pan en zet ...

Kruidenslaatje met tofu - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kruidenslaatje-met-tofu

... Kruidenslaatje met tofu By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Directions: 1. Maak de pan goed heet en doe er Alpro soya Cuisine Light in. 2. Meng de sla met olie, azijn en verse kruiden. ...

Tiramisu | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/tiramisu

... Tiramisu - Doe koffie en Amaretto in een kom en dip er de koekjes in. Schik ze in een schaal. Scheid de eieren en klop ze allebei op met ieder 5 eetlepels suiker. Wanneer het eigeel een stevig schuim is roer je er de mascarpone onder. Daarna voeg je voorzichtig het eiwit ...

Café glacé | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/cafe-glace

... Café glacé - Meng ijs en koffie in een grote kom met een garde. Schep in glazen en giet er een beetje koude koffie over. Overstrooi de glazen nog eens met het piet huysentruyt Vanillemolentje Ingrediënten 1 dl koude sterke koffie 8 bollen vanille-ijs een beetje gemalen ...

Bavarois van mokkatiramis�¹

http://hobbykokpluis.blogspot.com/2014/02/bavarois-van-mokkatiramisu.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+HobbykokPluis+%28Hobbykok+Pluis%29

... van de hete koffie en leg ze op de bodem van het cakeblik. Schep er een laag mascarponecrème op en maak zo nog 2 lagen.Bedek de bavarois met plasticfolie en zet minstens 4 uur in de koelkast om op te stijven.Stort de bavarois op een schaal en verwijder het plasticfolie, bestrooi met de gehakte chocolade. Bron: "Mijn Favoriete Desserts" van Janneke Philippi Mijn ouders kwamen dit weekend gezellig eten en ik was op zoek naar een lekker, maar niet te bewerkelijk toetje. Ik volg de blog van Caroline al een hele tijd en daar komen altijd de lekkerste dingen voorbij, vandaar dat ik daar mijn zoektocht begonnen ben. Ik hoefde niet lang te zoeken, want dit toetje sprak me meteen aan. Zowel het toetje als Caroline haar blog (met prachtige foto's!) kan ik je van harte aanbevelen!    ...

Bavarois van mokkatiramisù

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2014/02/bavarois-van-mokkatiramisu.html

... van de hete koffie en leg ze op de bodem van het cakeblik. Schep er een laag mascarponecrème op en maak zo nog 2 lagen.Bedek de bavarois met plasticfolie en zet minstens 4 uur in de koelkast om op te stijven.Stort de bavarois op een schaal en verwijder het plasticfolie, bestrooi met de gehakte chocolade. Bron: "Mijn Favoriete Desserts" van Janneke Philippi Mijn ouders kwamen dit weekend gezellig eten en ik was op zoek naar een lekker, maar niet te bewerkelijk toetje. Ik volg de blog van Caroline al een hele tijd en daar komen altijd de lekkerste dingen voorbij, vandaar dat ik daar mijn zoektocht begonnen ben. Ik hoefde niet lang te zoeken, want dit toetje sprak me meteen aan. Zowel het toetje als Caroline haar blog (met prachtige foto's!) kan ik je van harte aanbevelen!    ...