Resultaten voor basilicum zalm

Carpaccio van zalm met pesto | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/carpaccio-van-zalm-met-pesto

... Carpaccio van zalm met pesto - Maak een pesto met de basilicum, look, parmezaanpoeder en olijfolie. Snijd de zalm in fijne schijfjes en schik op een bord. Kruid met peper en zout. Schik wat raketsla en halfdroge tomaatjes op het bord, giet er wat olijfolie en balsamicoazijn ...

Zalm in papillot met appelkappertjes

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/379/zalm-in-papillot-met-appelkappertjes-1

... elk vel een stuk zalm. Spoel de tomaten, snij ze in plakjes en kruid ze met peper en zout. Snij de lente-uitjes in ringen. Hak de basilicum fijn. Ris de blaadjes van de tijmtakjes. Snij de steeltjes van de appelkappertjes en snij ze door. Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel de tomaten, lente-ui, basilicum, tijm en de kappertjes over de zalm en sprenkel er wat olijfolie over. Kruid licht met peper en zout. Vouw de papillotten dicht. Zet ze op een bak ...

Warmgerookte zalm met rode biet

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/89912/warmgerookte-zalm-met-rode-biet-1

... laat de zalm 35 à 40 minuten garen of tot de zalm net gaar is. Pers de gegaarde knoflook uit. Hak de blaadjes munt en het basilicum fijn. Meng de zure room met de gegaarde knoflook en de verse kruiden en kruid hem met peper en zout. Serveer de zalm met de bietjes en de zureroomsaus. ...

Zalm met bresaola en pompoen | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/zalm-met-bresaola-en-pompoen

... tra vierge olijfolie overheen. Ingrediënten 12 schijven bresaola 4 stukken zalm ⅛ pompoen 1 dragon, fijngehakt boter olijfolie basilicum ...

Recept Panini met gerookte zalm en geitenkaas - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/gerookte-zalm/panini-gerookte-zalm-geitenkaas

... t 1 rolletje geitenkaas van 100 g, in plakjes 2 kleine tomaten, in plakjes 1 bosuitje, in flinterdunne ringetjes 4 blaadjes verse basilicum Bereiden Snijd het stokbrood of de focaccia in vieren en snijd de stukken open. Bestrijk de snijvlakken dun met pesto en beleg de onderkanten met zalm, geitenkaas en tomaat. Verdeel de bosui erover en maal er wat peper boven. Leg de blaadjes basilicum erop en zet de bovenkanten van het brood erop. Leg de broodjes tussen een hete contactgrill en rooster ze in 3-5 minuten goudbruin. Het recept 'Panini met gero ...

Wraps met avocado en gerookte zalm - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/honig/wraps-avocado-gerookte-zalm

... 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.2obv 8 waarderingen LunchgerechtVisHollands Ingrediënten 1 pak Honig Wraps 2 eetlepels basilicum, fijngehakt 75 g cottage cheese 1 grote avocado, in plakken 100 g gerookte zalm, in 8 plakken Bereiden Spreid de wraps uit. Steek met een hartensteker uit elke wrapper 4 harten. Je hebt dan in to ...

Saltimboca van zalm | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/saltimboca-van-zalm

... helft in samen met de fijngehakte sjalot. Snijd de mozzarella in schijfjes. Kruid de zalm en beleg met de ham, de mozzarella, de basilicumblaadjes en de look. Bak ze kort aan in een beetje bakboter en zet ze 3 tot 4 minuten in de oven op 180 graden. Voeg de room toe aan de ingekookte witte wijn en laat alles nog even inkoken tot de saus gebonde ...

Italiaanse sandwiches | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/italiaanse-sandwiches

... aise. Besmeer het brood ermee. Beleg met de bresaola, raketsla en plakjes tomaat. Tramezzino met gerookte zalm, roomkaas en verse basilicum: Roer wat verse basilicum door de mayonaise en breng op smaak met peper, zout en beetje citroensap. Besmeer hiermee vier boterhammen en beleg met zalm en een blaadje sla. Besmeer het overige brood met roomkaas en leg deze op de sl ...

Zalm op Thaise wijze | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/zalm-op-thaise-wijze

... ersiroop tot een smeerbare massa. Leg de zalm bovenop de gewokte groentjes en laat de boter erop smelten. Werk af met gefrituurde basilicum. Ingrediënten ½ knolselder 600 gr zalmfilet 25 sluimerwten 6 lente-uitjes 2 wortelen 1 rode chilipeper 1 limoen 3 el gemberstroop PH currypoeder basilicum zout peper 150 gr bakboter ...

Zalm met artisjok en asperges | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/zalm-met-artisjok-en-asperges

... ges aan in olijfolie met wat look, kruid ze met PH Pepermix en zout. Voeg er de artisjok bij en op het laatst de tomaatblokjes en basilicum. Voeg er zuiver water aan toe en een theelepel maggi PH Visbouillon, olijfolie en citroensap. Ingrediënten 2 artisjokken 4 dikke groene asperges 1 lookteentje 1 tomaat (ontveld en ontpit) 4 stukken zalm op vel olijfolie 2 el gehakte basilicum maggi PH Visbouillon ...