Resultaten voor augurken inmaken zoet zuur
Opgelegde groenten in het zuur: wortel, augurken, radijzen en bloemkool | De Keuken van Sofie
https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/opgelegde-groenten-in-het-zuur-wortel-augurken-radijzen-en-bloemkool
... Opgelegde groenten in het zuur: wortel, augurken, radijzen en bloemkool - Sofie komt elke week koken bij een vriend thuis. Deze keer is ze te gast bij Sam De Bruyn. Sam is grote fan van bokalen. Sofie leert hem hoe hij zelf groenten moet opleggen en inmaken. Maak de ...
Witloof met zoet-zuur en kipblokjes
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gewokt-witloof-zoet-zuur-met-kipblokjes-rijst
... Gewokt witloof, zoet-zuur met kipblokjes, rijst - Witloof is een heel veelzijdige groente die je op verschillende manieren kan klaarmaken. Gestoofd, in de oven, maar ook gewokt. Met dit recept maak je een Belgische versie van de klassieker kip zoet-zuur met rijst. - Snijd ...
Groente van het moment: Zoetzure augurken | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/zoetzure-augurken
... Groente van het moment: Zoetzure augurken - Vul je kookpot met water. 1 l water voor 1 kg augurken. Doe in het water 75 gr zout. Laat het water koken, en giet het kokend water over de augurken. Laat de augurken een nacht in het water rusten. Neem 2 dl wittewijnazijn, 1,5 ...
Zoet-zuur-zoute tomaatjes | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/zoet-zuur-zoute-tomaatjes
... Zoet-zuur-zoute tomaatjes - Neem een niet al te grote steelpan in metaal en smelt de kristalsuiker met wat water op een klein vuur. Roer niet, maar 'wals' af en toe met de pan. Zodra de karamel aan de kant van de pan lichtjes begint te verkleuren, voeg je het citroensap ...
Sas Kookt!: Ingemaakte augurken
http://saskookt.blogspot.be/2011/08/ingemaakte-augurken.html
... Ingemaakte augurken Na het lekkere resultaat van de ingemaakte zilveruitjes vorig jaar, wilde ik het dit jaar eens met augurken proberen. Het recept vond ik in de Foodies van juli 2011, maar ik liet wel een paar dingen weg die ik niet in huis had. Het resultaat is heerlijk ...
Moscato d’Asti Dolce Sogno | | Onno KleynOnno Kleyn
http://www.onnokleyn.nl/moscato-dasti-dolce-sogno/
... Moscato d’Asti Dolce Sogno Bij zoet hoort zoet. Dat kun je bij de Franse aardbeientaart invullen door Monbazillac te nemen, of Sauternes, maar dat betekent suiker, suiker en nog eens suiker (van de druif). Hetzelfde geldt voor veel muskaatwijnen uit Frankrijk of ...
Zelf gepelde tomaten inmaken | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/zelf-gepelde-tomaten-inmaken
... Zelf gepelde tomaten inmaken - Was de tomaten en ontkroon ze. Breng een grote pot met water aan de kook. Dompel elke tomaat een halve minuut onder in het kokende water en laat ze daarna onder koud water schrikken zodat je ze gemakkelijk kan ontvellen. Steriliseer de i ...
http://saskookt.blogspot.be/2012/06/aardbeiensaus.html
... Aardbeiensaus Mijn oma maakt deze aardbeiensaus regelmatig om bij een ijsje of ijstaart te serveren. Je kan het makkelijk invriezen, dus maak maar meteen genoeg! Dit heb je nodig voor 4 personen: 200 g aardbeien 100 g suiker 1/2 dl water sap van 1 citroen Was de aardbeien, ...
Aan tafel met Tanja: Vrolijk achter het glas!
http://aantafelmettanja.blogspot.be/2009/08/vrolijk-achter-het-glas.html
... rschrikkelijk veel recepten zijn met gruwelijk veel suiker.Op anderhalf liter azijn heb ik 75 gram rietsuiker gebruikt. Ik heb de augurken liever zuur dan zoetzuur namelijk. Azijn en rietsuiker verwarmen tot suiker is opgelost. Gesteriliseerde weckpotten vullen met de augurken (ik heb verder mosterdzaad, sjalotjes, wat knoflook, zwarte peperkorrels, en jeneverbesjes toegevoegd) en vullen met de azijn. Over drie weken weet ik of het ook lekker is. op 28.8.09 Geplaatst door Aan tafel met Tanja Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: Conserveren, Experiment, Groenten ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/snel-groenten-inmaken
... Snel groenten inmaken - Ga voor 1 soort groente of mix verschillende groenten zoals courgette, radijsjes, wortel, bloemkool of komkommer. Opeten kan al na 1 dag zoetzuur opleggen. Maar hoe langer je wacht, hoe lekkerder het resultaat. - Was de bokalen zeer grondig met ...