Resultaten voor alle recepten sos piet toost kannibal

Sint-jakobsvruchten op een knapperig groentebedje

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/137/sint-jakobs-vruchten-op-een-knapperig-groentebedje

... Sint-jakobsvruchten op een knapperig groentebedje - Een licht en feestelijk gerechtje - Pel de sjalot en snipper hem fijn. Schil de worteltjes en snij ze in staafjes Snij de prei in ringetjes. Roerbak de groenten samen in 3 tot 5 minuten beetgaar in olie. Bestrijk ...

Uiensoep à la Les Halles - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/soep/uiensoep/uiensoep-les-halles

... Uiensoep à la Les Halles 6 personen 0 min voorbereiden 2 uur bereiden 0 min wachten waardering8.5obv 51 waarderingen VoorgerechtVleesFrans Ingrediënten 1¼ kg uien 45 g roomboter 1 eetlepel plantaardige olie een snufje suiker 500 ml lichte rode of droge witte ...

Scampi in lookboter - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-lookboter

... Scampi in lookboter By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 March 2012 1 of 5 stars 100 1 1 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: citroen look : 5 teentjes boter : 150 gr scampi's : 500 gr peterselie lookkruiden Directions: 1. Doe boter in de pan en ...

Kruidenslaatje met tofu - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kruidenslaatje-met-tofu

... Kruidenslaatje met tofu By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Directions: 1. Maak de pan goed heet en doe er Alpro soya Cuisine Light in. 2. Meng de sla met olie, azijn en verse kruiden. ...

Lauwwarme paprika- en paddenstoelensalade op toast - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/paprika/lauwwarme-paprika-paddenstoelensalade-toast

... ak nog 1 minuut mee.Schep de spinazie snel door het paprika-paddenstoelenmengsel, zodat de blaadjes net iets zacht worden en neem alles uit de pan. Breng op smaak met zout en peper.Serveer de salade op het getooste brood. Variatietip Vervang de spinazie door rucola. Het recept 'Lauwwarme paprika- en paddenstoelensalade op toast' wordt je aangeboden door Colourfultaste. ...

Op kamp: spaghetti bolognaise voor 30 personen | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/spaghetti-bolognese-voor-30-personen

... Op kamp: spaghetti bolognaise voor 30 personen - Snijd de uien fijn en stoof aan in de boter. Snijd alle groenten zeer fijn en stoof mee aan. Voeg het gehakt toe en stamp met een stamper fijn tot het gaar is. Voeg de gepelde tomaten toe en stamp mee fijn. Vul 3 blikken ...

Hutsepot met braadworst - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/hutsepot-met-braadworst

... es prei : 2 water : 1 l bouillon : 2 el Belolive Bak- en Braadmargarine braadworsten : 4 tijm laurier Directions: 1. Was en snijd alle groenten grof in stukken van ongeveer 5 cm groot. Stoof alles aan in een grote wijde pot. 2. Voeg er na 10 minuten het water en de bouillon erbij. Kruid met peper en zout en voeg er de tijm en laurier bij. 3. Laat gedurende 1 uur pruttelen op een zacht vuurtje en onder deksel. 4. Bak de worsten en serveer met de hutsepot. ...

Bruschetta met cavolo nero en bonen - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/brood/bruschetta/bruschetta-cavolo-nero-bonen

... Het recept 'Bruschetta met cavolo nero en bonen' is afkomstig uit het kookboek... Pane e PaniniUrsula FerrignoDit boek bevat niet alleen recepten voor klassiek brood, maar ook voor brood dat van nature 'snel' is, zoals platbrood en pizza. Uiteraard ontbreken hartige... lees verder© Tirion Uitgevers. ...

Pindasaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/pindasaus

... en de look aan. Zet het vuur lager en voeg de pindakaas toe terwijl je roert. Voeg de melk en het water beetje bij beetje toe tot alles goed gebonden is. Voeg alle smaakmakers toe en roer goed door. Haal de kookpot van het vuur. Ingrediënten suiker, naar smaak ge ...

Uiensoep | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/uiensoep

... - Snij de uien in fijne ringen. Smelt boter goudbruin in de pan en doe er de uien bij. Laat de uien karameliseren (mooi bruin aan alle kanten, opgepast voor het verbranden). Giet de pan vol water en maak het aanbaksel los. Doe de massa in een grote pot, voeg water, tijm, la ...