Resultaten voor alle pistatachecake

Puntpaprika alle Milanese

https://www.prinsessenboontjes.be/post/puntpaprika-alle-milanese

... Puntpaprika alle Milanese Dit is een super lekker veggie gerechtje. Want gegrilde puntpaprika, in een korstje van paneermeel en parmezaan, dat is smullen. Geïnspireerd op een ander super lekker gerecht van ons. Ingrediëntenpuntpaprika, zongedroogde tomaten, tomaten, ...

Zo maak je de enige echte tartaarsaus! | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/zo-maak-je-de-enige-echte-tartaarsaus

... Bereiding Snij de hardgekookte eitjes fijn. Snij zowel de augurk, als de sjalot en alle kruiden fijn. Meng nu alle ingrediënten met elkaar. Voeg de kappertjes en mayonaise toe. Kruid af naar smaak met peper en zout. voor meer recepten ga naar VTMKoken.be ...

Poffertjes recept | Zo maak je ze zelf! - Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/poffertjes/

... Poffertjes Zelf poffertjes maken is niet moeilijk maar ZO ontzettend lekker! Lekker met wat boter en poedersuiker. Meng alle ingrediënten goed door elkaar met een garde. Verwarm de poffertjespan. Als de pan goed heet is, smeer je alle kuiltjes in met een beetje boter. ...

Gezonde groene smoothie - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/gezonde-groene-smoothie/

... moothie Begin je dag met een kick, met deze fijne groene smoothie! Ik beloof je dat je de spinazie niet proeft, maar, je hebt wel alle gezondheidsvoordelen van de spinazie. Door het gebruik van ananas en munt, heeft de smoothie een heerlijk frisse smaak. Daarnaast is de smoothie ...

Smoothie van rode vruchten en yoghurt

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/smoothie-van-rode-vruchten-en-yoghurt

... voegen aan deze smoothie van rode vruchten krijg je een heerlijk vullend ontbijt of vieruurtje. - Was het fruit en verwijder alle steeltjes.Doe alle ingrediënten in een blender en mix goed.Giet alles in een glas en werk af met een rietje.Je kan de smoothie ook op smaak brengen met suiker of siroop. ...

Recepten - "Kebab" van Finettes met bloemkoolsoep

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Kebab_van_Finettes_met_bloemkoolsoep

... lon aan toe en laat 20 min. koken. Mix de soep met een staafmixer. Smaak af met peper en zout. Steek de Finettes op stokjes. Meng alle kruiden. Kruid de brochettes met deze kruidenmengeling. Bak ze in olie gedurende 5 minuten aan alle zijden. Serveer de ‘kebab’ van Finettes bij de soep. Werk af met lente-ui.   Recept : Ambiance ...

Jeroen Meus - Groentebouillon - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/groentebouillon

... n zoutloze versie. Zout kan je later naar smaak toevoegen, afhankelijk van het gerecht waarvoor je de bouillon gebruikt. - 0. Was alle groenten grondig zodat aarde of zand verdwijnen. Snij de stammen prei overlangs in tweeën en laat het water tussen de compacte bladeren stromen. Giet water in een soepketel en breng het aan de kook op een matig vuur.  1. Snij de prei, de wortelen, de selder ...

Roti van foie gras | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/roti-van-foie-gras

... Roti van foie gras - Kruid de ganzenlever met peper en zout langs alle kanten. Bak de ganzenlever eerst kort aan in een pan met hete olie. Haal hem uit de pan wanneer er aan alle kanten een korstje is gebakken. Wikkel de ganzenlever in een blad brikdeeg en leg hem ...

Recepten - Stoofschotel van aardappelen en chilirundvlees

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Stoofschotel_van_aardappelen_en_chilirundvlees

... e chilipeper en hak hem fijn. Plet de knoflook. Bak het vlees aan in een grote hittebestendige kookpot met wat boter. Voeg daarna alle andere ingrediënten toe. Roer goed en meng alle ingrediënten. Kruid naar smaak met peper en zout. Zet de kookpot gedurende 2 uur in de voorverwarmde oven tot het vlees en de aardappelen zacht zijn.   ...

Stoofpotje van schelpen met kokos, gember, chili en Hoegaarden | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/stoofpotje-van-schelpen-met-kokos-gember-chili-en-hoegaarden

... Stoofpotje van schelpen met kokos, gember, chili en Hoegaarden - Snij alle groentjes fijn en stoof ze aan in de wok met de look en de chilipeper in wat boter. Was alle schelpen. Voeg ze bij in de wok (eerst de mosselen en na 1 minuut de rest) samen met de gember. Zet ...