Resultaten voor aldi recept miniquiches met notensla
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/82/miniquiches
... miniquiches - De kinderen zijn er dol op, zeker als ze de taartjes zelf mogen maken - Verwarm de oven voor op 200°C. Leg 3 plakken bladerdeeg op een met bloem bestrooid werkvlak en steek er 10 rondjes uit van ongeveer 10 cm diameter. Bestrijk evenveel individuele ...
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rundscarpaccio-met-basilicumolie-parmezaanse-kaas-paddenstoelen-op-olie-en
... Rundscarpaccio met basilicumolie, parmezaanse kaas, paddenstoelen op olie en notensla - Maak de basilicumolie: mix de basilicumblaadjes, de olijfolie en het snuifje zout in de blender. Verdeel de flinterdun gesneden plakjes rundvlees over vier borden. Kruid met versgemalen ...
Gerookte kalkoen met gegrilde romanesco, radijzen en notensla | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/gerookte-kalkoen-met-gegrilde-romanesco-radijzen-en-notensla
... Gerookte kalkoen met gegrilde romanesco, radijzen en notensla - Snijd de roosjes van de romanesco en snijd ze in hele fijne plakjes. Zet een grillpan op het vuur met wat olijfolie en grill ze langs beide kanten. Spoel de notensla en zwier droog. Spoel ook de radijzen ...
Recept voor Gamba's à la Tropézienne | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/gambas-a-la-tropezienne/
... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 20 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 2 personen 8 gamba's Toevoegen 2 jonge uien Toevoegen 1 teentje fijngehakte knoflook Toevoegen 10 ...
Vegetarisch bladerdeegpannenkoekje | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/vegetarisch-bladerdeegpannenkoekje
... Vegetarisch bladerdeegpannenkoekje - Bak de tofu kort en stevig aan in de boter. Snijd kleine rondjes uit bladerdeeg en bak die in een anti-kleefpan. Snijd de tomaatjes fijn en doe ze bij de tofu, doe er ook de mozzarella en nog wat basilicum bij. Doe er op het laatste ...
Recept voor Pizza-focaccia met geitenkaas, pijnboompitten en notensla | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/pizza-focaccia-met-geitenkaas-pijnboompitten-en-notensla/
... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 65 min Moeilijkheid: Gemiddelde moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 225 g bloem Toevoegen 3/4 koffielepel zout Toevoegen 1/4 koffielepel suiker Toevoegen ...
Mediterraans gevuld broodje | VTM Koken
https://koken.vtm.be/club-camping/recept/mediterraans-gevuld-broodje
... Mediterraans gevuld broodje - Snij het brood open en hol het uit, maak een in gelijke stukken gesneden salade van alle groenten, vul het brood op en kruid met peper, zout en voeg ook de mozzarella toe. Rol in zilverpapier (als papillot) en plaats op de oven voor ongeveer ...
Bloesjesdagwijn uit Oostenrijk… van Aldi! | | Onno KleynOnno Kleyn
http://www.onnokleyn.nl/bloesjesdagwijn-uit-oostenrijk-van-aldi/
... Bloesjesdagwijn uit Oostenrijk… van Aldi! Bij de cakejes met sinaasappelschil en chocolade uit de boekbespreking van gisteren valt best een wijn te verzinnen. Moscatel bijvoorbeeld, een licht geoxideerde, intens zoete wijn uit Spanje die iets van gekonfijte ...
Recept voor Gegrilde tonijn met saté van primeurgroentjes en roquette | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/gegrilde-tonijn-met-sate-van-primeurgroentjes-en-roquette/
... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 30 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 1 bussel jonge wortelen Toevoegen 100 g lange witte radijzen Toevoegen 600 g rode tonijnfilet ...
Recept voor Zalmtartaar met zeekraal | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/zalmtartaar-met-zeekraal/
... Menugang: Voorgerecht Bereidingstijd: 45 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 2 eetlepels Solo Delifine Toevoegen 100 g zeekraal Toevoegen 300 g ontvelde zalmfilet Toevoegen ...