Resultaten voor aardappelwafeltjes jeroen meus
Jeroen Meus - Hoevekip met appel-seldermash en aardappelwafeltjes - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/hoevekip-met-appel-seldermash-en-aardappelwafeltjes
... Hoevekip met appel-seldermash en aardappelwafeltjes - Een kip bakken lijkt misschien eenvoudig, maar als je het vlees van de bouten en de filet even sappig wil verorberen, dan vraagt dat een beetje extra aandacht. Bij deze heerlijke kip maakt jeroen geen klassieke appelmoes, maar ...
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/hertengebraad-met-champignonsaus-rode-kool-appel-knolseldermash-en-aardappelwafeltjes
... Hertengebraad met champignonsaus, rode kool, appel-knolseldermash en aardappelwafeltjes - Een royale feestmaaltijd voor echte fijnproevers. Dit rijkelijk hoofdgerecht combineert frisse en volle smaken met verschillende texturen, van krokante aardappelwafeltjes tot smeuïge knol ...
Aardappelwafeltjes met kwarteleitjes
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/aardappelwafeltjes-met-kwarteleitjes
... aardappelwafeltjes met kwarteleitjes - Wafeltjes gemaakt van aardappelen? Ja hoor! Deze aardappelwafeltjes met kwartelei zijn een origineel en verrassend lekker tussendoortje of hapje. - Kook de aardappelen gaar in gezouten water. Pureer en meng met de melk en boter en de eierdooiers. ...
Zoete-aardappelwafeltjes – Nooit meer diëten
https://www.nooitmeerdieten.be/recepten/geen-categorie/zoete-aardappelwafeltjes/
... Zoete-aardappelwafeltjes Stoom de zoete aardappel beetgaar. Mix de zoete aardappel met het meel, de amandeldrink, de eieren, het bakpoeder, de olie, de honing en een snuifje zout. Verhit het wafelijzer, vet het in en bak wafels. ...
Jeroen Meus - Varkenskotelet met gebakken ui en madeirasaus - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/varkenskotelet-met-gebakken-ui-en-madeirasaus
... ost op het menu. jeroen maakt varkenskoteletten met een saus van gebakken uien en madeira. Hij serveert er pommes gaufrettes bij, aardappelwafeltjes die hij frituurt op hoge temperatuur. - 0. Verwarm de bruine fond. Je kan ook zelf bruine fond klaarmaken. 1. Haal de koteletten uit de koelkast en laat ze op kamertemperatuur komen. 2. Verwarm de friteuse tot 180 °C. 3. Schil ...
Jeroen Meus - Lamskroon met kruidenkorstje - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lamskroon-met-kruidenkorstje
... Lamskroon met kruidenkorstje - Een lamskroon is het favoriete stukje vlees van heel veel mensen. Het is mals en ziet er tegelijk altijd feestelijk uit. Bovendien is peuzelen toegestaan. jeroen stopt de lamskroon in de oven met een heerlijke kruidenkorst, hij serveert daarbij een ...
Jeroen Meus - Aperitiefverrassingsbrood - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/aperitiefverrassingsbrood
... Aperitiefverrassingsbrood - Didier groeide op in de bakkerij van zijn ouders en zet de stiel nu voort. Elke dag bakt hij verse broden waarvan hij er een paar aflevert in Jeroens keuken.Jeroen tovert een multigranenbrood om tot een verrassingsbrood gevuld met ‘salsa verde’ ...
Jeroen Meus - Konijn “Meus” met frietjes en kropsla - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/konijn-meus-met-frietjes-en-kropsla
... Konijn “Meus” met frietjes en kropsla - Dit is weer echte degelijke Dagelijkse kost zoals iedereen het graag heeft! Speciaal voor de verjaardag van zijn papa deelt jeroen een klassieker zoals die vroeger bij hem thuis op tafel verscheen: een stoofpot van konijn met verse ...
Jeroen Meus - Mayonaise - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/mayonaise
... Mayonaise - Voortaan alleen nog maar verse mayonaise! jeroen legt uit hoe je op de klassieke manier mayonaise maakt met een klopper, op basis van mosterd.Je zal merken dat mayonaise erg makkelijk te bereiden is. Maak er dus best niet te veel van, want verse mayonaise is maar ...
Jeroen Meus - Roux - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/roux-0
... Roux - Dé basis, hét fundament waarop elke witte saus kan bouwen. In twee stappen en klaar! - Roux Smelt de boter in een kookpot op een matig vuur. Schep de bloem bij de bruisende boter en roer met de garde.Laat het mengsel al roerend een beetje ‘opdrogen’, tot je een heerlijke ...