Resultaten voor zilveruitjes pellen

Jeroen Meus - Pot-au-feu met zilveruitjes, asperges, erwtjes en chorizo - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pot-au-feu-met-zilveruitjes-asperges-erwtjes-en-chorizo

... Pot-au-feu met zilveruitjes, asperges, erwtjes en chorizo - Een heerlijke stoofpot met alleen maar fantastische ingrediënten. De zoete smaak van zilveruitjes en asperges in perfecte harmonie met de pittige chorizo. Opscheppen maar! - Zet de zilveruitjes onder heet water ...

Sas Kookt!: Ingemaakte zilveruitjes

http://saskookt.blogspot.be/2010/09/ingemaakte-zilveruitjes.html

... Ingemaakte zilveruitjes Mijn laatste projectje: zilveruitjes inmaken. Ik had het receptje al gezien in de laatste Delicious (september 2010), maar het begon pas echt te kriebelen toen ik zilveruitjes zag liggen in de dure stadsgroentewinkel vlakbij mijn werk. In mijn enthousiasme ...

Jeroen Meus - Belgische pickles - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/belgische-pickles

... s’ was Jeroens vaste prik als hij ’s ochtends heel vroeg groenten ging kiezen op de Brusselse vroegmarkt. - 0. Doe de zilveruitjes in een kom en giet er kokend water over. Dat maakt het gemakkelijker om ze te pellen. 1. Snijd de bloemkool in kleine roosjes. Pel de zilveruitjes. 2. Smelt een klontje boter in een hoge pan en stoof de zilveruitjes met de bloemkool aan zonder te kleuren. 3. Voeg er een scheutje water aan toe. 4. Strooi bloem ov ...

Jeroen Meus - Pot-au-feu van kip - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pot-au-feu-van-kip

... toofpotje. Jeroen gebruikt een stevige kip en winterse groenten als spruiten, wortelen, peterseliewortels en aardperen. - Laat de zilveruitjes een tijdje weken in warm water. Dat maakt het makkelijker om ze te pellen.Verwarm de oven voor tot 160 °C.Verwarm de kippenbouillon. Een recept om zelf bouillon te maken vind je hier ...

Kippenlevertjes met zilveruitjes en prei - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/kip-gevogelte/kippenlevertjes/kippenlevertjes-zilveruitjes-prei

... Kippenlevertjes met zilveruitjes en prei 4 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 8 waarderingen HoofdgerechtGevogelteHollands bevat per portie265 kcal 28 g eiwit 15 g vet 4 g koolhydraten Ingrediënten 50 g boter 500 g kippenlevertjes ...

Aan tafel met Tanja: Cipolline agrodolce

http://aantafelmettanja.blogspot.be/2010/08/cipolline-agrodolce.html

... Cipolline agrodolce Ergens heb ik gelezen dat 70 % van verse zilveruitjes geëxporteerd wordt. De rest van de oogst tref je aan als potjes tafelzuur. Maar vers bij de groentenboer? Ik heb ze nog nooit gezien.Enkele weken geleden trof ik een zak verse zilveruitjes aan in de ...

Recept Stoofschotel van ree met zilveruitjes, shii-take en kruidkoek - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/wild/stoofschotel-ree-zilveruitjes-shii-take-kruidkoek

... Stoofschotel van ree met zilveruitjes, shii-take en kruidkoek 4 personen 20 min voorbereiden 2:30 uur bereiden 0 min wachten waardering8.0obv 16 waarderingen HoofdgerechtVleesHollands Ingrediënten 30 g boter 100 g (verse) zilveruitjes 150 g shii-take, in vieren 600 g reepoulet ...

Recept voor gibson | njam!

http://www.njam.tv/recepten/gibson

... Bereiden:  Koel het martiniglas met gepileerd ijs. Doe alle ingrediënten, met uitzondering van de zilveruitjes, in een met ijsblokjes gevuld mixglas. Roer de cocktail langzaam, gedurende een tiental seconden. Verwijder het ijs uit het martiniglas en zeef de Gibson met ...

Recept voor vleesbrood met kriek en zilveruitjes | njam!

http://www.njam.tv/recepten/vleesbrood-met-kriek-en-zilveruitjes

... lad mogelijk. Leg het vleesbrood op een siliconenmatje op een bakplaat. Bak het vleesbrood in 40 minuten gaar op 160 °C. Laat de zilveruitjes 30 seconden in water koken, spoel ze onmiddellijk in koud water en pel ze. Laat de rest van de boter smelten en kleur er de zilveruitjes in. Kruid met peper van de molen en zout en strooi er de suiker over. Laat even karamelliseren en blus met het kriekbier. Laat even doorkoken en bind de saus met het maïszetmeel. Giet de krieken door een zeef en voeg ze bij de saus. serveren: Snij het vleesbrood met een heel scherp mes in dikke pla ...

Hamsalade | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/hamsalade

... Hamsalade - Snijd de ham, augurken, zilveruitjes, peterselie en het ei fijn. Meng alles goed met de mayonaise en kruid af met een beetje peper en zout en serveer met een boterham. Ingrediënten 400 gr ham 4 el augurken 4 el zilveruitjes op azijn 1 hardgekookt ei 2 el peterselie ...