Resultaten voor vegetarische gnocchi jeroen meus boerenkool

Jeroen Meus - Gegratineerde gnocchi met boerenkool, schorseneren en vlaskaas - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gegratineerde-gnocchi-met-boerenkool-schorseneren-en-vlaskaas

... Gegratineerde gnocchi met boerenkool, schorseneren en vlaskaas - Ben je op zoek naar een winterse ovenschotel waar iedereen van smult? Dan ben je bij Dagelijkse kost aan het juiste adres! Met zelfgemaakte gnocchi, gestoofde boerenkool, schorseneren en wat kaassaus tover je ...

Jeroen Meus - Gnocchi met boerenkool, courgette en tomatensaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gnocchi-met-boerenkool-courgette-en-tomatensaus

... gnocchi met boerenkool, courgette en tomatensaus - Vandaag een herfstig en vegetarisch gerechtje op het menu. jeroen maakt een ovenschotel met gnocchi, boerenkool, courgette en tomatensaus. Heerlijk op een druilerige herfstavond. - Breng een pot gezouten water aan de kook. ...

Vegetarische gnocchi met 2 soorten paddenstoelen - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/vegetarische-gnocchi-paddenstoelen/

... aardappel gnocchi of bieten gnocchi. Wat denk jij? Lijkt jou dat lekker? En zou je een stap-voor-stap tutorial willen zien? Zelf vegetarische gnocchi met paddenstoelen maken Allereerst in ieder geval mijn vegetarische gnocchi met kastanjechampignons en shiitake paddenstoelen. Super leuk als ij dit recept ook gaat maken! Laat het weten via Instagram met de hashtag #myfoodblognl. Dat vind ik heel erg leuk om te zien én ik deel op Instagram wekelijks jullie creaties :-). Instructies Veeg de paddenstoelen met een borsteltje schoon. Gebruik geen water, dat komt de smaak niet ten goede. Ik gebruik zelf altijd biologische paddenstoelen aangezien ik ze dus niet was. Snijd de paddenstoelen in dunne plakjes. Giet olie in de koekenpan en bak de paddenstoelen een paar minuten, totdat het vocht uit de paddenstoelen grotendeels is verdwenen. Voeg de salie en de tijm toe en bak nog enkele minuten. Giet nu de balsamicoazijn erbij. Draai het vuur laag en laat het geheel op laag vuur doorverwarmen. Breng op smaak met peper en zout. Kook intussen in een kookpan de gnocchi gaar. Giet de gnocchi af en bewaar circa 2 el van het kookvocht. Voeg de gnocchi toe aan de paddenstoelen saus, samen met het achtergehouden kookvocht. Serveer meteen en maak eventueel af met Parmezaanse kaas als je dat lekker vindt. (Dan is het gerecht echter niet meer veganistis ...

Jeroen Meus - Vegetarische paella - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/vegetarische-paella

... vegetarische paella - In deze vegetarische paella is de kip of vis vervangen door gegrilde halloumikaas en gestoofde en gegrilde groenten bij. Zorg dat er onderaan een korstje zit (de soccarada) en dat de bovenkant sappig is. Dat is het geheim van een perfecte paella. - Verwarm ...

Jeroen Meus - Vegetarische wok - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/vegetarische-wok

... n in één keer in de wok zodat je er nog goed mee kan schudden. Een gefrituurd spiegeleitje en wat sriracha maken de vegetarische wok helemaal af. - Breng een ruime pot gezouten water aan de kook voor de noedels. (en kook de eiernoedels zoals vermeld staat op de verpakking.)Laat een flinke scheut arachideolie heet worden in een grote pan ...

Jeroen Meus - Vegetarische nasi goreng met spiegelei - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/vegetarische-nasi-goreng-met-spiegelei

... vegetarische nasi goreng met spiegelei - Een Indonesische klassieker maar dan de vegetarische versie. jeroen doet geen trassi in de nasi goreng, want dan is het niet vegetarisch meer. De trassipasta is namelijk gemaakt van garnalenkoppen. Als je het toch gebruikt, doe er dan ...

Jeroen Meus - Vegetarische enchilada - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/vegetarische-enchilada

... vegetarische enchilada - In deze vegetarische enchilada mis je het vlees absoluut niet. De vulling van bonen, maïs, spinazie en paprika is ruim voldoende. De wat zoete barbecuesaus maakt het gerecht helemaal af. - Verwarm de ovengrill voor tot 180 °C. Zet twee kookpotten ...

Jeroen Meus - Vegetarische Pad Thai - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/vegetarische-pad-thai

... en nationaal gerecht in Thailand. De klassieke Pad Thai wordt geserveerd met zowel tofu als garnalen. Jeroen bereidt een vegetarische variant van het gerecht. - Breng een ruime pot gezouten water aan de kook. Doe er de noedels in en kook ze net gaar zoals vermeld staat op de verpakking. Neem een steelpannetje. Doe er de tamarinde, sweetchilisaus en sojasaus in. Verwarm op een zacht vuurt ...

Jeroen Meus - Vegetarische curry - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/vegetarische-curry

... vegetarische curry - We raken steeds meer vertrouwd met Oosterse smaken. Een geslaagde kruidenmengeling kan van hele gewone ingrediënten plots iets bijzonders maken. Deze aromatische curry is ideaal voor wie (af en toe) vegetarisch eet. Er kan bijvoorbeeld ook een stukje ...

Jeroen Meus - Groentecurry met boerenkool en kikkererwten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/groentecurry-met-boerenkool-en-kikkererwten

... lcium in boerenkool zit dan in melk? En bovendien krijg je nog een flinke dosis ijzer binnen. Een perfect eenpansgerecht voor een vegetarische avondmaaltijd.  - 0. Trek de bladeren van de boerenkool en verwijder de harde nerven. Scheur de bladeren in stukken en spoel ze onder koud stromend water. 1. Doe de boerenkool in een hoge pot en giet er 4 liter kokend water op. Zet op het vuur en laat op een middelhoog koken. 2. Pel en halveer de ui. Snijd hem in fijne ringen. Verwijder zaden en zaadlijsten van de chilipeper en snipper hem fijn. Schil en rasp de gember. Kneus en pel de k ...