Resultaten voor varkenshaas rode wijnsaus meus

Jeroen Meus - Runderschenkel met rode wijnsaus en lookpuree - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/runderschenkel-met-rode-wijnsaus-en-lookpuree

... Runderschenkel met rode wijnsaus en lookpuree - Runderschenkels komen uit het bovenste stuk van de poot van het rund. In het midden van elke schenkel zit een lekker stuk merg. Jeroen maakt ze klaar in rode wijn en geeft er lookpuree bij. - De runderschenkel in rode ...

Kabeljauw met look en rode wijnsaus | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kabeljauw-met-look-en-rode-wijnsaus

... Kabeljauw met look en rode wijnsaus - Leg de knoflookbollen met schil in een kleine ovenschotel en giet er wijn bij. Voeg daarna tijm en rozemarijn toe en zet gedurende 45 minuten in de oven op 180 graden. Bak de kabeljauw in een light boter. Haal de look uit de oven. Gi ...

Jeroen Meus - Tournedos met rode wijnsaus en fondant-aardappelen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/tournedos-met-rode-wijnsaus-en-fondant-aardappelen

... Tournedos met rode wijnsaus en fondant-aardappelen - Ik grijp terug naar de restaurantkeuken van de vorige eeuw. De gebakken tournedos serveer ik met ‘fondant-aardappelen’, gegaard in water met boter, spek en kruiden. Serveer er een eenvoudige wiloofsalade me ...

Pladijsrolletjes in spek met rode wijnsaus | VTM Koken

http://koken.vtm.be/junior-masterchef/recept/pladijsrolletjes-in-spek-met-rode-wijnsaus

... Pladijsrolletjes in spek met rode wijnsaus - Schil en kook de aardappelen. Snijd de spinazie, de champignons en 1 sjalot fijn. Stoof de groenten aan in olijfolie. Maak puree van de aardappelen, doe die in een spuitzak en spuit pommes duchesse. Plaats de pommes duchesse v ...

Recept Piet Huysentruyt - kabeljauw met look en rode wijnsaus - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/KABELJAUW-MET-LOOK-EN-RODE-WIJNSAUS/1034

... KABELJAUW MET LOOK EN rode wijnsaus Chef: Piet Huysentruyt Menugang: Voorgerechten, Hoofdgerechten Categorie: Vis Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 150 gram kabeljauw150 gram kabeljauw • 2 knoflookbollen2 knoflookbollen • 250 ml sangria wijn250 ml sangria wij ...

Reerug in rode wijnsaus | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/reerug-in-rode-wijnsaus

... Reerug in rode wijnsaus - Smelt wat boter in een hete kleefpan. Kruid het vlees met peper en zout. Leg het vlees in de pan met het been naar boven en bak het vlees 5 min langs elke kant. Voeg af en toe een koud klontje boter toe, zodat de boter niet verbrand. Haal het vl ...

Kip in rode wijnsaus en fijne frietjes - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/wie-komt-er-eten/recept/kip-in-rode-wijnsaus-en-fijne-frietjes

... Kip in rode wijnsaus en fijne frietjes By: Jeroen meus Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 60 - 90 minuten Yield: 4 persons Ingredients: grof gesneden ui : 1 rode wijn : 1 fles in stukken gehakte karkas van de kip : 1 grof zout en peper olijfolie grof gesneden w ...

Receptjes.be - Recepten - Hoofdgerechten - Eendenborst met honing-rode wijnsaus

http://www.receptjes.be/recept_eendenborst_honing_rode_wijn_saus.html

... Eendenborst met honing-rode wijnsaus Ingredienten Voor 8 Personen: - 3 eendenborsten - 1 klontje boter - 2 glazen rode wijn - 500 gr gesnipperde sjalotjes - 4 dl bruine jus - 2 eetlepels honing - 16 stronkjes witloof - 8 halve perziken uit blik - 1 klein blikje bereide ...

Kwarteltjes met peperkoek, appel en een rode wijnsaus | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/kwarteltjes-met-peperkoek-appel-en-een-rode-wijnsaus

... Kwarteltjes met peperkoek, appel en een rode wijnsaus - Verwijder de vleugeltjes van de kwartels en wrijf de kwartels met de blote hand goed in met zout en olijfolie. Laat de boter bruin worden en bak de kwartels 2,5 minuten aan elke zijde. Leg ze daarna op een rooster i ...

Recept voor kabeljauw met rode wijnsaus | njam!

http://www.njam.tv/recepten/kabeljauw-met-rode-wijnsaus

... bereiden: Fileer de vis, haal het vel eraf en spoel onder koud stromend water. Snijd 3 preiwitten in reepjes en stoof gaar in een klontje boter. Breng op smaak met peper, zout en suiker. Doe een tweede klontje boter in een andere kookpot en stoof de sjalot glazig. Kruid ...