Resultaten voor stifado van rundsvlees

Stifado | Griekse stoofschotel met rundvlees - Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/stifado/

... matenblokjes, tomatenpuree, oregano, suiker en kaneel toe. Zet de deksel op de pan en laat circa 2,5 uur zachtjes stoven. Serveer stifado bijvoorbeeld met (gekookte) aardappeltjes en briam. 700 gr sukade lappen, 2 sjalotjes, 2 tenen knoflook, 100 ml rode wijn, 2 laur ...

Wok van rundsvlees met spinazie | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/wok-van-rundsvlees-met-spinazie

... Wok van rundsvlees met spinazie - Doe de arachideolie in de wok en bak eerst de look aan. Snijd het rundsvlees in reepjes. Wok het vlees 2 minuten, voeg de peultjes en de sojascheuten bij. Voeg er na 1 minuut de sojasaus, honing, balsamico, oestersaus en sesamolie bij. ...

Rundsvlees met een vinaigrette van broccoli en gezouten nootjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/rundsvlees-met-een-vinaigrette-van-broccoli-en-gezouten-nootjes

... rundsvlees met een vinaigrette van broccoli en gezouten nootjes - rundsvlees bakken in een stukje geklaarde boter. (liefst gesneden in porties van 6 cm op 6 cm). Cuisson naar keuze, maar liefst bleu. De 100 gr broccoli kort gaar blancheren, afspoelen in ijswater voor ...

Eetplezier: Griekse winterkost: Stifado

http://eetplezier.blogspot.be/2012/02/griekse-winterkost-stifado.html

... Griekse winterkost: stifado Stevige winterse kost met een zonnig Grieks tintje. Om warm van te worden!Ingrediënten: 1 dl olijfolie 750 gr rundvlees, in dobbelstenen zout + grof gehakte peper 750 gr verse pareluitjes 2 tenen knoflook, fijngehakt 500 gr rijpe tomaten ...

Hobbykok Pluis: Stifado

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2011/03/stifado.html

... stifado Ingredienten:1 kg. rundvlees, in blokjes gesneden 675 gr grote zilveruien 3 tenen knoflook, in vieren gesneden 2 theel. gemalen komijn 1 kaneelstokje 1¾ dl. rode wijn 2 eetl. rodewijn-azijn 1 takje verse rozemarijn  2 laurierblaadjes 2 eetl. tomatenpuree 1 ...

Tartaar van rundsvlees | VTM Koken

https://koken.vtm.be/boxy-boxy/recept/tartaar-van-rundsvlees

... Tartaar van rundsvlees - Eerst snij je de rode biet met de mandoline in fijne schijfjes. Je marineert ze in een mengsel van de notenazijn en de raapzaadolie, die je kruidt met herbamare. Terwijl de biet lekker marineert, laat je het spek in een antikleefpan krokant drogen ...

Gebakken rundsvlees met witloof op z'n Vietnamees | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gebakken-rundsvlees-met-witloof-op-zn-vietnamees

... Gebakken rundsvlees met witloof op z'n Vietnamees - Was het verse witloof. Trek blaadje per blaadje los en laat drogen. Snij het rundvlees in dunne plakjes (zo dun als bij carpaccio). Zet een pan met anti-aanbaklaag of een wok op het vuur en laat de pan heet worden. Doe ...

Wok van rundsvlees met zoete soja en paksoi | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/wok-van-rundsvlees-met-zoete-soja-en-paksoi

... Wok van rundsvlees met zoete soja en paksoi - Stamp citroengras, chili, koriander, munt, limoenblad en look fijn in de vijzel.  Voeg de saké, soja en ketchap toe. Laat trekken.  Wok in arachideolie sjalot en rundvlees samen aan en voeg de sesamolie en de paksoi toe.  ...

Tajine met rundsvlees | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/tajine-met-rundsvlees

... Tajine met rundsvlees - Zet een tajinepot op een hoog vuur. Warm de olijfolie op. Stoof het vlees aan. Voeg alle kruiden toe. Snij de groenten in grote stukken. Doe de paprika, tomaten, wortelen, ajuin en het chilipepertje mee in de pot. Zet alles onder water en voeg ...

Rendang | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/rendang

... Rendang - Maal of vijzel het komijn- en korianderzaad fijn. Snij ook de ui, knoflook, gember en citroengras fijn. Voeg hieraan de kurkuma, limoenblaadjes, tamarindepasta en garnalenpasta toe. Verhit dit mengsel in een beetje olie en fruit zachtjes aan. Voeg de fijngemalen ...