Resultaten voor semi freddo
Semi-freddo met abrikozenconfituur en meringue | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/semi-freddo-met-abrikozenconfituur-en-meringue
... Semi-freddo met abrikozenconfituur en meringue - Mix de eierdooiers met de helft van de suiker tot je een witte massa bekomt die linten trekt (ruban). Mix het eiwit met de helft van de suiker zeer stijf. Klop de room op. Breek de meringue in grove stukken. Meng het ...
El Potro Frison Semi Dulce | | Onno KleynOnno Kleyn
http://www.onnokleyn.nl/el-potro-frison-semi-dulce/
... El Potro Frison semi Dulce Een nieuwe zaterdag, een nieuw Volkskrantmenu. En dus een nieuw wijnadvies daarbij. Dit keer een zacht zoete wijn uit Spanje die zich met niet veel andere laat vergelijken. Zacht zoet, wit, en dat omdat Loethe Olthuis als hoofdgerecht ...
Carolines blog: Tosti met geitenkaas
http://carolinebrouwer.blogspot.be/2013/03/tosti-met-geitenkaas.html
... Tosti met geitenkaas Ingrediënten: - 4 stevige boterhammen - boter - 100 g zachte geitenkaas - ongeveer 10 semi-zongedroogde tomaten, in reepjes gesneden - tijmblaadjes van 2 takjes - vloeibare honing Bereiden: 1. Bestrijk de boterhammen aan de buitenkant met boter. ...
Carolines blog: Gevulde auberginerolletjes
http://carolinebrouwer.blogspot.be/2013/07/gevulde-auberginerolletjes.html
... e yoghurt - 150 g feta, verkruimeld - 1 klein teentje knoflook, uitgeperst - 2 el verse oregano, fijngehakt - basilicumblaadjes - semi-zongedroogde tomaatjes - zout en peper Bereiden: 1. Snijd van de aubergines de uiteinden af en snijd ze in dunne plakken van ongeveer een ½ cm dik. Smeer ze in met een beetje olijfolie en bak ze in een grillpan aan beide zi ...
http://hobbykokpluis.blogspot.be/
... Kipwrap met tomatenmayonaise Ingrediënten: 3 el mayonaise 6 semi-zongedroogde tomaten (potje 295 ml), fijngesneden 2 grote tortilla's (pak 370 g) 50 g ijsbergsla, in reepjes 100 g kipfilet (vleeswaren) ...
http://hobbykokpluis.blogspot.be/2012_12_01_archive.html
... Kipwrap met tomatenmayonaise Ingrediënten: 3 el mayonaise 6 semi-zongedroogde tomaten (potje 295 ml), fijngesneden 2 grote tortilla's (pak 370 g) 50 g ijsbergsla, in reepjes 100 g kipfilet (vleeswaren) ...
Restaurant Choix du Chef in Den Haag | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog
http://www.culinette.nl/restaurant-choix-du-chef-in-den-haag/
... n/noten(?) brood erbij en een schaaltje rozijnen/honing/notenprut. Wijn: 10 jaar oude Dow’s Tawny Port Nagerecht: Aardbeienijs (semi freddo) op een puddinkje van mascarpone, vanillepoffertjes, aalbessen (met wijn en kaneel???) en caramelsaus. Wijn: Cantavida dessertwijn Bij de koffie en thee een namuse van creme caramel, piepkleine brownies en kletskopjes waarvan het maar goed is dat ik er geen pond van in huis heb. Update: Helaas bestaat Choix du Chef niet meer. Een groot verlies! Leuk? Delen dan: ...
Hobbykok Pluis: Kipwrap met tomatenmayonaise
http://hobbykokpluis.blogspot.be/2012/12/kipwrap-met-tomatenmayonaise.html
... Kipwrap met tomatenmayonaise Ingrediënten: 3 el mayonaise 6 semi-zongedroogde tomaten (potje 295 ml), fijngesneden 2 grote tortilla's (pak 370 g) 50 g ijsbergsla, in reepjes 100 g kipfilet (vleeswaren) ...
Hobbykok Pluis: Makreeltapenade
http://hobbykokpluis.blogspot.be/2011/10/makreeltapenade.html
... Makreeltapenade Ingrediënten:1 blikje makreelfilet op olie, 125 gr. (John West) 6 semi gedroogde tomaatjes 6 zwarte olijven 2 theelepeltjes kappertjes citroensap eventueel rucola Bereiding: Laat de makreel goed uitlekken en haal de vis met een vork uit elkaar. ...
http://hobbykokpluis.blogspot.be/2011_10_01_archive.html
... Makreeltapenade Ingrediënten:1 blikje makreelfilet op olie, 125 gr. (John West) 6 semi gedroogde tomaatjes 6 zwarte olijven 2 theelepeltjes kappertjes citroensap eventueel rucola Bereiding: Laat de makreel goed uitlekken en haal de vis met een vork uit elkaar. ...