Resultaten voor roze zalm

Bloemkoolsoep met zalm en roze peper | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/bloemkoolsoep-met-zalm-en-roze-peper

... Bloemkoolsoep met zalm en roze peper - Snijd enkele bloempjes van de bloemkool voor de versiering. Versnijd de look, de bloemkool, de aardappelen, de ui en het wit van de prei en stoof alles aan in een beetje boter gedurende ongeveer 5 minuten. Bevochtig alles met ...

Rauwe zalm met roze pompelmoes | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rauwe-zalm-met-roze-pompelmoes

... Rauwe zalm met roze pompelmoes - Halveer de pompelmoes en snijd een klein plakje van de onderkant af zodat de pompelmoes mooi rechtop blijft staan. Snijd nu het vruchtvlees los. Plaats de twee pompelmoes helften in een ovenschotel. Giet een stevige scheut olijfolie ...

Rauwe zalm met spaghetti van courgette | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/rauwe-zalm-met-spaghetti-van-courgette

... eel de zalm over de borden en schik in het midden de courgetteslierten. Dresseer nog wat vinaigrette over de zalm en strooi er de roze gedroogde besjes over. Ingrediënten 1 stevige, lange courgette 1 bosje bladpeterselie 1 citroen (sap) 200 gr rauwe zalm (dunne plakjes) hazelnootolie peper Fleur de Sel 1 el roze gedroogde besjes ...

Recept voor blini's met gerookte zalm | njam!

http://www.njam.tv/recepten/blinis-met-gerookte-zalm

... le kleine stukjes en houd de andere  helft apart. Splits de eieren en klop de eierdooiers los met de  slagroom, wat versgemalen roze peper en de geraspte Parmezaanse kaas. Roer de kleine stukjes zalm door het mengsel. Klop de eiwitten stijf en schep voorzichtig door het dooiermengsel. bak de blini's: Smelt d ...

Kleed je hapjes alvast chic aan… Met zalm, bieslook en Maredsous! | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/kleed-je-hapjes-alvast-chic-aan-met-zalm-bieslook-en-maredsous

... jes en leg die op de kaas. Garneer met een streepje smeerkaas Maredsous met Peper met behulp van een spuitzak. Versier met enkele roze bessen en sprietjes bieslook. Ingrediënten 4 plakjes Maredsous Traditie 4 sneetjes wit brood 4 sneetjes gerookte zalm roze bessen bieslook 100 g Maredsous met peper ...

Spinaziesalade met sinaasappel en zalm | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/spinaziesalade-met-sinaasappel-en-zalm

... de olijfolie tot een vinaigrette. Snijd de zalm in reepjes van een ½ cm en marineer deze in de vinaigrette. Strooi er een beetje roze peper en de fijngehakte dille overheen. Frituur een beetje rijstspaghetti tot kroepoek. Meng de spinazie met de vinaigrette en de sinaasappelkwartjes. Serveer de spinazie samen met de zalm. Meng vervolgens de dille en de kroepoek met de preischeuten en gebruik dit als versiering. Strooi er ten slotte een beetje PH Currykruiden ...

Zalm met broccoli en bloemkool - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/piets-pan/recept/zalm-met-broccoli-en-bloemkool

... September 2011 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: broccoli : 1 zalm : 300 olijfolie boter bloemkool : 1/4 roze peper parmezaanse kaas witte wijn : 1 dl frambozenazijn : 0,5 dl suiker : 1 th lepel spirelli : 200 dille Directions: 1. Snij de broccoli en bloemkool in kleine roosjes en stoof ze aan in boter. 2. Kook de ...

Recept voor carpaccio van zalm | njam!

http://www.njam.tv/recepten/carpaccio-van-zalm

... ord. Besprenkel met olijfolie, kruid af met grof zeezout en zwarte peper. serveren: Leg de kappers middenop de zalm, bestrooi met roze peperbolletjes. Werk af met citroenrasp en enkele blaadjes borage of waterkers. Serveer met toast. Ingrediënten voor 4 personen 160 g zalmfilet 12 stappelkappers 12 takjes boragekers 1 citroen 12 clarbequina olijfolie 1 tlroze peper grof zeezout - zwarte peper ...

Recept voor Veldsla met gebakken zalmplakjes en kappertjes | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/veldsla-met-gebakken-zalmplakjes-en-kappertjes/

... ane bouillon Toevoegen 600 g zalmfilet Toevoegen 200 g veldsla Toevoegen 2 eetlepels kappertjes Toevoegen roze peper Toevoegen versgemalen peper Toevoegen Bereidingswijze Haal de graten uit de zalm. Los het bouillonblokje op in 2 eetlepels Solo. Bestrijk vervolgens de zalm met de Solo en bak de mootjes kort in een hete pan met antiaanbaklaag. Was de sla en maak hem aan met peper, zout, de resterende Solo en het limoensap. Schik de zalm op koude borden, kruid met wat zout, peper, roze pepe ...

Cambridge recepten: Viscocktail met frisse komkommer...

http://cambridgerecepten.blogspot.be/2010/03/viscocktail-met-frisse-komkommer.html

... Viscocktail met frisse komkommer... Voor 4 personen. 120 kcal en 2 koolhydraten pp 1 blikje roze zalm 1/4 komkommer, geschild 3 eetl yogonaise 1 eetl fijngehakte dille peper 4 mooie blaadjes sla 6 cherrytomaatjes, in vieren 125 gr roze garnalen 8 sprietjes bieslook ...