Resultaten voor sos piet xl bresilienne taart
Flan bresilienne | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/flan-bresilienne
... Flan bresilienne - Neem een hoge taartvorm en smeer in met boter. Leg het bladerdeeg in de vorm, snij de randen eraf en prik er gaatjes in. Klop de eierdooiers op, samen met de helft van de suiker. Meng de bloem door dit beslag. Voeg de koude melk erbij en roer. Klop ...
https://koken.vtm.be/de-meesterbakker/recept/flan-bresilienne
... Flan Brésilienne - Gistdeeg: Strooi de bloem op een proper werkvlak en druk een kuiltje in het midden. Brokkel er de gist in, strooi er de suiker over en giet er wat lauwwarme melk in. Strooi de lichtjes gesmolten boter op de bloemrand. Voeg er dan de rest van de ...
Ijsje met chocolade | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/ijsje-met-chocolade
... Ijsje met chocolade - Neem een bain-marie en laat de chocolade rustig smelten. Bij voorkeur gebruik je kleine bolletjes chocolade, want die smelten meer geleidelijk. Belangrijk is dat de chocolade niet warmer wordt dan 36 graden (lichaamstemperatuur). Als je de chocolade ...
Icing op taart | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/icing-op-taart
... Icing op taart - Giet de bloemsuiker en eiwit in een keukenrobot. Klop dit stevig op gedurende een 5-tal minuten. Voeg het maïszetmeel en citroensap toe en laat nog even draaien. Voeg eventueel kleurstof toe. Laat de icing een half uur opstijven. Doe de icing in ...
Appeltaart met laagje eiwit | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/appeltaart-met-laagje-eiwit
... Appeltaart met laagje eiwit - Doe de bloem en de suiker in een kom en voeg de eigelen erbij (hou de eiwitten apart bij). Giet de melk en olie erbij en roer goed met een garde. Giet het deeg in een bakvorm. Snij de appelen in schijfjes en leg deze in waaiervorm op ...
Lekker bakken: Kriekentaart met vanillepudding | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/lekker-bakken-kriekentaart
... Lekker bakken: Kriekentaart met vanillepudding - Giet de melk in een kookpotje en voeg het vanillepudding poeder toe. Doe de vanillesuiker en 50 gr kristalsuiker erbij en roer door. Laat dit afkoelen in de koelkast. Scheid de krieken van het sap. Doe het maiszetmeel ...
Bananentaart | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/bananentaart
... Bananentaart - Doe de bloem, boter, eigelen en suiker samen in een kom. Kneed stevig met de handen tot een homogeen deeg. Draai het deeg in plastiekfolie en laat een nacht rusten in de koelkast. Bestrooi het aanrecht met een beetje bloem en rol het deeg uit met een ...
Quiche van zeewolf, aubergine en prei | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/quiche-van-zeewolf
... Quiche van zeewolf, aubergine en prei - Leg het deeg in een taartvorm. Prik met een vork gaatjes in het deeg. Snij de prei heel fijn en stoof hem zachtjes aan gedurende 5 min in een pan onder deksel . Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Laat de prei afkoelen. Dep ...
Sachertaart | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/sachertaart
... Sachertaart - Biscuit: Klop de eieren samen met de suiker wit. Voeg de chocoladeschilfers en de hazelnootjes toe en meng voorzichtig. Giet de gesmolten boter er straalsgewijs bij. Zeef de bloem en het maïszetmeel en roer er voorzichtig onder. Stort het deeg in de ...
Aardappelsalade met een kiwidessert | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/aardappelsalade-met-een-kiwidessert
... Aardappelsalade met een kiwidessert - Aardappelsalade: Snij de aardappelen in kleinere stukjes. Snij de ham in sliertjes, de pijpajuin in flinterdunne ringen en de augurk in blokjes. Meng alles voorzichtig onder elkaar samen met de maïs en mayonaise. Breng op smaak ...