Resultaten voor rammenas garnaen

Rammenas met spek en vijgen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/mijn-pop-uprestaurant/recept/rammenas-met-spek-en-vijgen

... rammenas met spek en vijgen - Snijd de rammenas in dunne reepjes van ca. 1 à 2 mm. Bak het spek krokant aan zonder vetstof, lak het af met honing en kruid met peper. Kook de venkel halfgaar in water met melk. Pureer tot een gladde massa en kruid met peper en zout. Rooster ...

Recept voor carpaccio van rammenas | njam!

http://www.njam.tv/recepten/carpaccio-van-rammenas

... bereiden: Schil de rammenas en snijd in fijne plakjes. Blancheer de tuinbonen, laat schrikken onder koud water. Dop de tuinbonen. serveren: Leg de rammenasplakjes op het bord, lichtjes opgeplooid. Verdeel de tuinbonen erover. Werk af met olijfolie, zeezout, piment. Garneer ...

Recept voor kabeljauw met hazelnootkorst | njam!

http://www.njam.tv/recepten/kabeljauw-met-hazelnootkorst

... kabeljauwfilets af en dep droog. Druppel er citroensap overheen. Kruid met zout en peper en laat 5 min. trekken. Was en schil de rammenas, rasp fijn. Bestrooi met zout en laat 5 min. trekken. Stoom de visfilets 10 min. in een stoommandje. Was de citroen onder warm water. Rasp er een ...

Gerookte paling met gemarineerde rode biet en rammenas en dillecrème | Hobbykok van Vlaanderen

https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/gerookte-paling-met-gemarineerde-rode-biet-en-rammenas-en

... Gerookte paling met gemarineerde rode biet en rammenas en dillecrème - Voor de dille-olie: Mix de helft van de bos dille met wat blaadjes munt en koriander en een ruime hoeveelheid druivenpitolie. Laat even trekken en paseer door een zeef Voor de dillecrème: Mix de xantana ...

Rammenasspaghetti met grijze garnalen en kruiden uit de tuin | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/rammenasspaghetti-met-grijze-garnalen-en-kruiden-uit-de-tuin

... geel, 1 el appelazijn, 1 theelepel mosterd en het sap van een halve limoen. Breng op smaak met kruidenzout. Maak spaghetti van de rammenas met behulp van een mandoline en leg deze in koud water. Serveer de garnalen met de appelrondjes, de rammenas, kruiden uit de tuin en de vinaigrette van garnalen. Ingrediënten 1 kg ongepelde of 500 gr gepelde grijze garnalen ¼ rammenas 1 el appelazijn 1 el koolzaadolie sap van een halve limoen kruidenzout 1 eigeel 1 tl mosterd tijm laurier 1 appel kruiden uit de tuin ...

Kabeljauwfilet met spitskool | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kabeljauwfilet-met-spitskool

... ssen de spitskool in 4 stukken en snij die vervolgens fijn. Marineer met peper, olijfolie en enkele druppels appelazijn. Schil de rammenas en de komkommer. Rasp de rammenas, verdeel de komkommer in 5 en snij vervolgens in reepjes. Kruid bij met peper en olijfolie. Schil de koolrabi en snij deze samen met de radijsjes in fijne schijfjes. Voeg bij de komkommer Spoel de sla en zwier droog met een slazwierder. Dresseer de slablaadjes op een bord. Doe er de rest van de gesneden groentjes over en besprenkel met de vinaigrette van ui en citr ...

Tonijn op 3 wijzen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/mijn-restaurant/recept/tonijn-op-3-wijzen

... s & bieslook. Afkruiden naar smaak met limoenzeste Carpaccio van tonijn: Tonijn invriezen, in plakjes snijden en opvullen met rammenas & bieslook! Oprollen en besprenkelen met olijfolie & fleur de sel. Ingrediënten 600 gr Yellow-fin tonijn 1 rammenas bieslook peper zout Fleur de Sel 1 limoen 1 sjalot olijfolie ...

Gestoomde langoustine met radijs, plattekaas en basilicum

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gestoomde-langoustine-met-radijs-plattekaas-en-basilicum

... urende 1 minuut of in een stoommandje boven kokend water. Bewaar de langoustinestaarten warm en werk ze af met olijfolie.Snijd de rammenas in een mooie balk en kook gedurende 2 minuten in gezouten water.Kuis de radijsjes en was ze. Snijd in vierkante blokjes.Kruid de ...

Stoofpotje van rundvlees met pastinaak, pompoen en rammenas

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/stoofpotje-van-rundvlees-met-pastinaak-pompoen-en-rammenas

... Stoofpotje van rundvlees met pastinaak, pompoen en rammenas - Grote stukken groenten zijn top in dit gerecht. Te klein gesneden groenten koken anders tot moes. Grote stukken zorgen voor een heldere jus in dit stoofpotje van rundvlees. - Schil de groenten en snijd ze in ...

Recepten - Gemarineerde zalm met preigroen

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Gemarineerde_zalm_met_preigroen

... (of 6 minuten koken). Spoel ze meteen af in ijskoud water of onder de koudwaterkraan. Laat ze uitlekken en dep ze droog. Schil de rammenas, snijd ze in fijne staafjes en leg ze in ijskoud water. Haal de zalm uit de marinade, versnijd hem in 12 grote dobbelstenen en wikkel een preiblaadje rondom elk blokje vis. Maak een vinaigrette met behulp van een mixer of keukenrobot: mix eerst de mosterd met de mierikswortelpasta, de azijn, peper en zout. Giet er dan, scheutje bij scheutje, de olie en de groentebouillon bij terwijl u blijft mixen. Pe ...