Resultaten voor piet huysentruyt avocado krab appel

Avocado met krab

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/473/avocado-met-krab

... avocado met krab - Wat een feestelijk voorgerechtje - Spoel de veldsla. Maak het witloof schoon: verwijder het bittere koontje onderaan, snij het stronkje in fijne reepjes. Roer de mosterd los in olijfolie. Breng op smaak met citroensap, peper en zout. Halveer de ...

King krab met prei - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/king-krab-met-prei

... King krab met prei By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: olijfolie prei poten King Crab Directions: 1. Snijd de prei in rolletjes van 5 cm en stoom ze gedurende 2 minuten op 100 graden. Rol de ...

Flan van krab | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/flan-van-krab

... Flan van krab - Doe de eieren en eigelen in een kom. Kruid met peper, zout, curry en paprikapoeder. Giet de melk en room erbij en roer even. Voeg de krab toe en meng alles. Voeg de gehakte look en peterselie toe. Beboter individuele flan-potjes en giet het mengsel ...

Scampi in lookboter - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-lookboter

... Scampi in lookboter By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 March 2012 1 of 5 stars 100 1 1 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: citroen look : 5 teentjes boter : 150 gr scampi's : 500 gr peterselie lookkruiden Directions: 1. Doe boter in de pan en ...

Kruidenslaatje met tofu - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kruidenslaatje-met-tofu

... Kruidenslaatje met tofu By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Directions: 1. Maak de pan goed heet en doe er Alpro soya Cuisine Light in. 2. Meng de sla met olie, azijn en verse kruiden. ...

Bloedworsten bakken | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/bloedworsten-bakken

... Bloedworsten bakken - Zet een antikleefpan op een zacht vuurtje. Smelt de boter en leg de worsten in de pan. Laat ze 5 min. zachtjes aanbakken aan elke kant. Snij de appel in maantjes en warm ze mee op in de pan. Strooi een beetje suiker over de appeltjes. Ingrediƫnten ...

Gratin van vers fruit - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gratin-van-vers-fruit

... Gratin van vers fruit By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: broyage Directions: 1. Doe de eieren met het eigeel en de suiker in een kom en klop op tot een schuimig geheel. 2. Snijd de peer en ...

Salade van waterkers, appel en witloof - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/bills-food/recept/salade-van-waterkers-appel-en-witloof

... Salade van waterkers, appel en witloof By: Bill Granger Gepubliceerd: 15 September 2011 5 of 5 stars 1 5 5 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: Dijonmosterd : 2 th lepels champagneazijn : 2 th lepels citroen (sap) : 1/2 appel : 1 witloof : 2 stronken ...

Knolseldersoep | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/knolseldersoep

... Knolseldersoep - Schil de knolselder met een mes en wrijf hem in met een citroen zodat hij mooit wit blijft. Snij de ajuin, het wit van prei, de aardappel en de knolselder in kleine stukjes. Smelt de boter in een pot en stoof alle groenten gedurende 5 Ć  6 minuten ...

Jeroen Meus - Krabcocktail met appel-seldersalsa en cocktaildressing - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/krabcocktail-met-appel-seldersalsa-en-cocktaildressing

... Krabcocktail met appel-seldersalsa en cocktaildressing - Dit is een traditioneel voorgerecht waarin Jeroen de garnalen vervangt door krab. De dressing kun je ruim van tevoren klaarmaken, maar wacht met de appel-seldersalsa en het samenstellen van de cocktail. De sla ...