Resultaten voor piet huysentruyt appelsienen

Kip met fruitsaus | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kip-met-fruitsaus

... Kip met fruitsaus - Neem de ananas, verwijder de schel en snij in blokjes. Verwijder de schil van 2 appelsienen en snij het vruchtvlees eruit tussen de velletjes. Smelt boter in een kookpotje. Stoof het fruit hierin aan. Voeg de suiker toe en blus met witte wijnaz ...

Recept Piet Huysentruyt - kruidenkoekjes - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/KRUIDENKOEKJES/573

... enugang: Gebak Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 4 blaadjes bladerdeeg4 blaadjes bladerdeeg • wat currywat curry • wat piet huysentruyt mosterdkruidenwat piet huysentruyt mosterdkruiden • wat kruidenmengelingwat kruidenmengeling • wat piet huysentru ...

Everzwijnfilet met sinaasappelsaus | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/everzwijnfilet-met-sinaasappelsaus

... Everzwijnfilet met sinaasappelsaus - Was de appelsienen goed. Schil de zeste van de appelsienen en snij in fijne reepjes. Kook ze in water en schrik ze in koud water. Herhaal dit 3 tot 4 keer tot ze minder bitter smaken. Kruid het vlees langs beide kanten met pepe ...

Recept Piet Huysentruyt - lamsbout met steranijs - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/LAMSBOUT-MET-STERANIJS/671

... LAMSBOUT MET STERANIJS Chef: piet huysentruyt Menugang: Hoofdgerechten Categorie: Vlees Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 1 lamsbout1 lamsbout • 4 steranijs4 steranijs • 2 sinaasappels2 sinaasappels • wat tijm & laurierwat tijm & laurier • ...

Stoofpotje van kippenvleugels met pilafrijst en citrus | Sofie Dumont

http://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/stoofpotje-van-kippenvleugels-met-pilafrijst-en-citrus

... Stoofpotje van kippenvleugels met pilafrijst en citrus - Kruid de kippenvleugels met peper en zout. Laat vetstof smelten in de pan, en kleur de vleugels aan beide kanten. Was de appelsienen en de pompelmoes en dep droog. Haal mooie lange reepjes van het oranje dee ...

Pompoensoep | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/pompoensoep

... Pompoensoep - Snijd de pompoen, de ajuin, prei en aardappel in blokjes. Zet een pot op een hoog vuur en smelt de boter. Stoof de groenten aan gedurende 6 à 7 minuten. Giet water in de pot tot de groenten onderstaan. Voeg de bouillon toe en het sap van 2 appelsien ...

Humus - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/humus

... Humus By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: kikkererwten olijfolie Directions: 1. Mix alle ingrediënten. 2. Serveer in een aperoglaasje met getoaste focaccia. ...

Spaghetti bolognese voor 30 personen - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/spaghetti-bolognese-voor-30-personen

... Spaghetti bolognese voor 30 personen By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: + 90 minuten Yield: persons Ingredients: paprika's : 3 grote champignons : 1 bakje wortelen : 3 dikke grote uien : 3 look : 3 teentjes gehakt : 3 kg gepelde toma ...

Wilde eendenborst met appelsiensaus en sesamkroketjes | Sofie Dumont

http://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/wilde-eendenborst-met-appelsiensaus-en-sesamkroketjes

... Wilde eendenborst met appelsiensaus en sesamkroketjes - Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Pers de appelsienen uit. Schil ook 2 appelsienen, en snij de partjes eruit. Breng het appelsiensap aan de kook, en doe er de helft bruine fond, een sche ...

Fruittiramisu | Sofie Dumont

http://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/fruittiramisu

... Fruittiramisu - Pers de appelsienen. Doe de frambozen in een maatbeker met het sap van de appelsienen. Mix fijn. Klop de mascarpone los met een garde. Klop de eidooiers op met het rietsuiker tot een schuimige witte massa (=ruban). Spatel de eidooiers onder de masc ...