Resultaten voor pasta met broccoli en zalm jeroen meust

Volkorenpasta met zalm en broccoli | VTM Koken

http://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/volkorenpasta-met-zalm-en-broccoli

... Volkorenpasta met zalm en broccoli - Was de broccoli en verdeel hem in roosjes. Rasp de stam en voeg 2 eetlepels magere platte kaas, verse dille en de geperste look toe. Kook de roosjes broccoli 5 minuten in licht gezouten water. Kook de volkoren spaghetti 7 minute ...

Jeroen Meus - Pasta met gerookte zalm, venkel en kruidenkaas - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/pasta-met-gerookte-zalm-venkel-en-kruidenkaas

... pasta met gerookte zalm, venkel en kruidenkaas - Heb je zin in comfortfood maar weinig tijd? Dan is deze snelle pasta waarin venkel en dille de hoofdrol spelen een aanrader. - 0. Verwarm een flinke scheut olijfolie in een grote pan. 1. Pel en snipper de sjalotten. ...

Verse pasta met broccoli, Pasta, rijst, griesmeel : Recepten – e-gezondheid.be

http://recept.e-gezondheid.be/verse-pasta-met-broccoli/recept/442

... Bereiding van Verse pasta met broccoli Was de broccoli's. Snij de bosjes ervan af.  Warm de gevogeltebouillon op in een steelpannetje.Warm in een sauteuse een koffielepel olijfolie op en doe het spek erbij en laat zachtjes braden. Goed roeren. Doe de pasta erbij. ...

Jeroen Meus - Pasta met gerookte zalm, geitenkaas en spinazie - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/pasta-met-gerookte-zalm-geitenkaas-en-spinazie

... pasta met gerookte zalm, geitenkaas en spinazie - Een eenvoudige maar heerlijke pasta die je gemakkelijk kan klaarmaken op de camping. - Breng water aan de kook met een beetje zout. Maak de spinazie schoon. Verwarm een scheutje olijfolie in een pan. Stoof er de h ...

Sas Kookt!: Tagliatelle met broccoli en gerookte zalm

http://saskookt.blogspot.be/2010/06/tagliatelle-met-broccoli-en-gerookte.html

... omen. Een aanrader voor wanneer je weinig tijd of zin hebt om te koken! Als je het nog sneller vooruit wilt laten gaan, kan je de pasta en de broccoli ook samen koken in de bouillon. broccoli heeft zo'n 5 minuten nodig om beetgaar te worden. Voor 2 à 3 personen: 1 ...

Sas Kookt!: Tagliatelle met broccoli en gerookte zalm

http://saskookt.blogspot.be/2010/06/tagliatelle-met-broccoli-en-gerookte.html

... omen. Een aanrader voor wanneer je weinig tijd of zin hebt om te koken! Als je het nog sneller vooruit wilt laten gaan, kan je de pasta en de broccoli ook samen koken in de bouillon. broccoli heeft zo'n 5 minuten nodig om beetgaar te worden. Voor 2 à 3 personen: 1 ...

Jeroen Meus - Zalm 'teriyaki' met lauwe broccoli-noedelsalade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/zalm-teriyaki-met-lauwe-broccoli-noedelsalade

... zalm 'teriyaki' met lauwe broccoli-noedelsalade - Er zijn maar weinig liefhebbers van vis die een stukje gebakken zalm zullen afslaan. zalm is heel veelzijdig, zodat een mens al eens creatief kan zijn. Je begint bij een zout-zoete teriyakisaus waarin de zalm gebakk ...

Penne met zalm en broccoli uit de oven - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/pasta/penne/penne-zalm-broccoli-oven

... et wat zout in 10-12 minuten beetgaar. Giet de zalm af en verwijder de velletjes en graatjes. Verdeel de zalm in stukjes. Giet de pasta met broccoli af en meng de zalm, uiringetjes, tomaat, hüttenkäse en basilicum erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Doe ...

Zalm met broccoli en bloemkool - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/piets-pan/recept/zalm-met-broccoli-en-bloemkool

... zalm met broccoli en bloemkool By: Piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: broccoli : 1 zalm : 300 olijfolie boter bloemkool : 1/4 roze peper parmezaanse kaas witte wijn : 1 dl frambozenazijn : 0,5 ...

Receptjes.be - Recepten - Hoofdgerechten - Quiche met Broccoli en Zalm

http://www.receptjes.be/recept_quiche_broccoli_zalm.html

... Quiche met broccoli en zalm Ingredienten Voor 4 Personen: - 250 gr broccoli (in kleine stukjes) - 200 gr zalm (fijngesneden) - 1 ajuin (gesnipperd) - 3 eieren - 1 potje room - 150 gr geraspte kaas (belegen) - bladerdeeg - beetje boter om in te vetten - zout en pep ...