Resultaten voor pascale naessens soep spinazie kikkererwtenspinazie

Recept Pascale Naessens - vis met groene curry - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Pascale-Naessens/Vis-met-groene-curry/185

... Vis met groene curry Chef: pascale naessens Menugang: Hoofdgerechten Categorie: Vis, Zeevruchten Aantal personen: 4 4 4 Benodigdheden • 4 kabeljauwhaasjes4 kabeljauwhaasjes • 2 eetlepels groene curry2 eetlepels groene curry • 1 glas wijn1 glas wijn • 15 kers ...

Recept Pascale Naessens - tonijn met groene asperges en zeewier - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Pascale-Naessens/TONIJN-MET-GROENE-ASPERGES-EN-ZEEWIER/1042

... TONIJN MET GROENE ASPERGES EN ZEEWIER Chef: pascale naessens Menugang: Voorgerechten, Hoofdgerechten Categorie: Vis Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 150 gram (per persoon) tonijn150 gram (per persoon) tonijn • 6 groene asperges6 groene asperges • 1 vel n ...

Heerlijk lichte kabeljauw uit de oven

http://photo-copy-ann.blogspot.com/2013/09/heerlijk-lichte-kabeljauw-uit-de-oven.html

... Heerlijk lichte kabeljauw uit de oven Zoals ik in mijn vorige blogpost beloofd had, ben hier opnieuw met een eenvoudig gerecht van pascale Naessens. Ik heb het ondertussen al verschillende keren gemaakt en telkens weer is het een schot in de roos. Zo belachelijk eenv ...

Kleine gare tomaatjes met mozzarellabolletjes - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/recept/kleine-gare-tomaatjes-met-mozzarellabolletjes

... Kleine gare tomaatjes met mozzarellabolletjes By: pascale naessens Gepubliceerd: 7 June 2012 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: tomaatjes in verschillende kleuren : 30 kleine kleine mozzarellabolletjes : 1 zakje gedroogde tijm verse basilicum ...

Kip met citroen, olijven en tomaten - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/recept/kip-met-citroen-olijven-en-tomaten

... Kip met citroen, olijven en tomaten By: pascale naessens Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: + 90 minuten Yield: 2 persons Ingredients: zout olijfolie citroen : 1 sojasaus : 4 ui : 1/2 tomaat : 1 ontpitte zwarte en groene olijven : 4 peper kippenbillen : 2 D ...

Koude soep van avocado en spinazie | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/koude-soep-van-avocado-en-spinazie

... Koude soep van avocado en spinazie - Versnipper het knoflookteentje en fruit het aan in wat olijfolie. Voeg de spinazie toe en laat heel kort meestoven, zodat deze half geslonken is. Haal het vruchtvlees uit de avocado’s en doe dit in een mixer. Giet er meteen het ...

Dessert met speculaas - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/mijn-pure-keuken/recept/dessert-met-speculaas

... Dessert met speculaas By: pascale naessens Gepubliceerd: 27 September 2011 5 of 5 stars 2 5 5 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: speculaas : 250 gr boter : 75 gr Philadelphia natuur : 1 potje suiker : 5 el gelatine : 3 blaadjes room : 250 ml c ...

Gebakken groenten met kurkuma en Noord-Hollandse Gouda - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/recept/gebakken-groenten-met-kurkuma-en-noord-hollandse-gouda

... Gebakken groenten met kurkuma en Noord-Hollandse Gouda By: pascale naessens Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: walnoten zwarte peper kurkuma : 1 th lepel look groene peper aubergine courgette wortel prei belegen ...

Kerriesoep met spinazie - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/soep/kerriesoep/kerriesoep-spinazie

... Kerriesoep met spinazie 4 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.2obv 10 waarderingen VoorgerechtGevogelteHollands bevat per portie125 kcal 10 g eiwit 7 g vet 10 g koolhydraten Ingrediënten 1 eetlepel boter 1 kleine ui, gesnipperd  ...

Scampi met rijke tomatensaus - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/recept/scampi-met-rijke-tomatensaus

... Scampi met rijke tomatensaus By: pascale naessens Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: tomaten scampi Directions: 1. Snijd 3 gewone tomaten in grote stukken. Verwijder enkel de harde, witte kern in het midden. Doe ...