Resultaten voor jeroen meus aperitiefhapje kwartelei

Aardappeltorentje met carpaccio van sint-jacobsvrucht, gepocheerd kwartelei en langoustines | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/aardappeltorentje-met-carpaccio-van-sint-jacobsvrucht-gepocheerd-kwartelei

... Aardappeltorentje met carpaccio van sint-jacobsvrucht, gepocheerd kwartelei en langoustines - Snijd de aardappel in fijne blokjes en kook ze beetgaar. Snijd de sint-jakobsvrucht flinterdun in carpaccio. Pocheer het kwarteleitje. Ontvel en ontpit de tomaat en plet de ...

Recept Piet Huysentruyt - erwtensoepje met munt en kwartelei - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/ERWTENSOEPJE-MET-MUNT-EN-KWARTELEI/1292

... ERWTENSOEPJE MET MUNT EN kwartelei Chef: Piet Huysentruyt Menugang: Soepen Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 300 gram erwtjes300 gram erwtjes • 1 eetlepel groentebouillon1 eetlepel groentebouillon • 8 dl kookvocht van erwtjes8 dl kookvocht van erwtjes ...

Hapje: minicroque met kwartelei | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/croque-hapje-met-kwartelei

... Hapje: minicroque met kwartelei - Je zou denken dat je dit hapje enkel in de keuken kunt maken, maar niets is minder waar.  Een croque monsieur kan je perfect op de barbecue grillen en met behulp van een muffinblik is ook het bakken van het kwarteleitje een koud ku ...

Tartaar van langoustines met kwartelei, kaviaar en vanille | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tartaar-van-langoustines-met-kwartelei-kaviaar-en-vanille

... Tartaar van langoustines met kwartelei, kaviaar en vanille - Ontdoe de langoustines van hun schaal en darmkanaal. Hak de langoustines fijn en kruid ze met peper. Meng ze met de zure room en een beetje vanillemerg (hou een beetje over). Pocheer de kwarteleitjes. Meng ...

Recept Piet Huysentruyt - st-jacobsvrucht met een gepocheerd kwartelei - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/ST-JACOBSVRUCHT-MET-EEN-GEPOCHEERD-KWARTELEI/233

... ST-JACOBSVRUCHT MET EEN GEPOCHEERD kwartelei Chef: Piet Huysentruyt Menugang: Hoofdgerechten Categorie: Vis, Zeevruchten Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 4 kookaardappelen4 kookaardappelen • 100 gram zure room100 gram zure room • 4 super verse st-jacobs ...

Vanillemilkshake met knapperige groenten en gerookte paling (aperitiefhapje) | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/vanillemilkshake-met-knapperige-groenten-en-gerookte-paling-aperitiefhapje

... Vanillemilkshake met knapperige groenten en gerookte paling (aperitiefhapje) - Snijd sjalot, appel en komkommer in heel fijne brunoise. Laat het vanille-ijs even smelten, roer en plet. Doe er veel peper in. Hak de dille en voeg toe. Neem enkele kleine potjes, vul ze ...

Aperitiefhapje: Balletjes in tomatensaus - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/aperitiefhapje-balletjes-in-tomatensaus

... Aperitiefhapje: Balletjes in tomatensaus By: Piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Wie lust geen balletjes in tomatensaus? Een echte klassieker uit de Belgische keuken... Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 10 persons Ingredients: gepelde tomaten : 1 blik ...

Recept voor Lekker kerstmenu - Hapje: Asperges op zijn Vlaams met gepocheerd kwartelei | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/lekker-kerstmenu-hapje-asperges-op-zijn-vlaams-met-gepocheerd-kwartelei/

... Menugang: Voorgerecht Bereidingstijd: 20 min Moeilijkheid: Gemiddelde moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 1 eetlepel Solo Vloeibaar Toevoegen 1 liter water Toevoegen 1 eetlepel azijn Toevoegen ...

Recept voor broodjes met kwartelei & munt | njam!

http://www.njam.tv/recepten/broodjes-met-kwartelei-munt

... bereiden: Verwarm de melk, smelt hierin de boter en haal van het vuur. Klop 4 eieren los. Doe de bloem in een kom en meng de gist eronder. Doe de melk met boter, eieren, vanillesuiker en kristalsuiker er al roerend bij. Roer alles goed door tot een zacht deeg en kn ...

Recept voor aperitiefhapje van wulken | njam!

http://www.njam.tv/recepten/aperitiefhapje-van-wulken

... bereiden: Spoel de wulken goed onder koud stromend water. Breng de ingrediënten voor de bouillon aan de kook en laat 10 minuten trekken. Doe de wulken erbij en laat op een zacht vuur 25 minuten sudderen. Meng de eidooier met de mosterd en klop los, voeg de olie to ...