Resultaten voor nougat dessert

Jeroen Meus - Nougat glacé - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/nougat-glace

... maken zonder ijsmachine, het kan. Bovendien heb je ook behoorlijk weinig ingrediënten nodig om dit klassiek dessert te maken.Een nougat glacé met stukjes gekonfijt fruit en noten is een bereiding voor zoetekauwen. Bovendien smaakt zo’n portie ijskoud snoepgo ...

Geglaceerde nougat | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/geglaceerde-nougat

... Geglaceerde nougat - Cakevorm bedekken met aluminiumfolie. Room opkloppen met de suiker, gekonfijt fruit in kleine stukjes toevoegen. Brésiliennenootjes en amandelschilfertjes toevoegen. Eiwitten opkloppen tot vast sneeuw : op het laatste 2 el gezeefde bloemsuiker ...

Peer met crème van nougat en pistache - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/recept/peer-met-creme-van-nougat-en-pistache

... Peer met crème van nougat en pistache By: Wout Bru Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: peer Directions: 1. Crème van nougat: Siroop koken tot 121°, hierin gelatine toevoegen. Eigelen erbij voegen, alles klopp ...

Nougat | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/nougat

... nougat - Rooster de noten in een oven van 200 graden. Vul de bodem van een bakvorm met eetpapier. Warm de honing en 50 gr glucose op tot 128 graden. Gebruik een suikerthermometer om de temperatuur te meten. Warm 750 gr suiker samen met 250 gr water op tot je een sui ...

Recept Mozartkugeln | Smulweb.nl

http://www.smulweb.nl/recepten/1399307/Mozartkugeln

... de 50 g hazelnoten 30 g pistachenoten 1 á 2 eetlepels kirsch 50 g suiker 250 g marsepein 5 blokjes nougat (Lonka) Bereidingswijze Strooi de hazelnoten op een bakplaat en rooster ze in de oven (200 graden) in ongeveer 8 minuten lichtbr ...

Nougat glacé met chocolade, Ijsjes : Recepten – e-gezondheid.be

http://recept.e-gezondheid.be/nougat-glace-met-chocolade/recept/910

... Bereiding van nougat glacé met chocolade Zet een saladier in de koelkast zodat deze dezelfde temperatuur heeft als de room. Zet het daarna in een saladier met ijsblokjes.Doe de room erin en klop ze om ze te laten stijgen. Zet dan aan de kant.Snij de chocolade in he ...

Dessert met speculaas | VTM Koken

http://koken.vtm.be/mijn-pure-keuken/recept/dessert-met-speculaas

... dessert met speculaas - Leg aluminiumfolie in een cakevorm. Zo kun je het dessert er nadien gemakkelijker uithalen. Laat de boter smelten in een pannetje. Mix de speculaas tot kruimels en meng er de boter onder. Schep het speculaasmengsel op de bodem van de cakevorm ...

Carolines blog: Pavlova

http://carolinebrouwer.blogspot.be/2010/07/pavlova_9312.html

... Pavlova           Afgelopen zondag kregen wij vrienden te eten en had ik als dessert weer een pavlova gemaakt.Dit dessert is niet alleen erg lekker, maar je maakt er ook altijd grote indruk mee. Dit keer heb ik er aardbeien, frambozen, een aardbeien coulis en ...

Dessert met speculaas - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/mijn-pure-keuken/recept/dessert-met-speculaas

... dessert met speculaas By: Pascale Naessens Gepubliceerd: 27 September 2011 5 of 5 stars 2 5 5 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: speculaas : 250 gr boter : 75 gr Philadelphia natuur : 1 potje suiker : 5 el gelatine : 3 blaadjes room : 250 ml ...

Dessert op de barbecue: gekarameliseerde perzik met yoghurt | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/dessert-op-de-barbecue-gekarameliseerde-perzik-met-yoghurt

... dessert op de barbecue: gekarameliseerde perzik met yoghurt - Snij de perzik in twee. Verwijder de pit. Leg op een vel aluminiumfolie. Lepel boter en blonde suiker op de perzik. Sluit de papillot. Leg 10 à 15 minuten op de barbecue of in een voorverwarmde oven op 1 ...