Resultaten voor loempia met brickdeeg

Recept Piet Huysentruyt - mozzarella loempia‘s - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/MOZZARELLA-LOEMPIA-S/330

... mozzarella in staafjes. Kruid ze met peper en zout en Provençaalse kruiden. Pak de staafjes in brickdeeg in, zoals een kleine loempia. Laat 1 uurtje rusten. Frituur de loempia‘s daarna ongeveer 2 minuten op 180°. ...

Vegetarische loempia | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/vegetarische-loempia

... Vegetarische loempia - Snijd de wortel en de prei fijn in julienne. Stoof de groentjes in een beetje arachideolie en voeg er de tofublokjes aan toe. Stoof alles gaar, maar houd het nog een beetje krokant. Voeg op het eind de gehakte koriander toe. Schik detofu en de ...

Honingvingers met vijgen, noten en sinaasappelyoghurt - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/honingvingers-met-vijgen-noten-en-sinaasappelyoghurt

... Honingvingers met vijgen, noten en sinaasappelyoghurt By: Piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: vijgen noten brickdeeg brickdeeg brickdeeg brickdeeg brickdeeg brickdeeg brickdeeg brickdeeg Directio ...

Recept voor loempia met scampi | njam!

http://www.njam.tv/recepten/loempia-met-scampi

... ng over het deeg. Sla de zijkanten over de vulling, vorm zo een pakketje. Kleef het deeg vast met een losgeklopt eiwit. Strijk de loempia in met eiwit en wentel door de sesamzaadjes. Frituur de loempia op 180°C goudbruin. Meng de mayonaise met de yoghurt en het curr ...

Recept Piet Huysentruyt - vegetarische loempia - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/VEGETARISCHE-LOEMPIA/1584

... tofu (gekruid)alpro soya tofu (gekruid) • 2 eetlepels koriander2 eetlepels koriander • 1 ei1 ei • 4 velletjes brickdeeg (of loempiadeeg of rijstdeeg)4 velletjes brickdeeg (of loempiadeeg of rijstdeeg) • arachideoliearachideolie • 1 eetlepel azijn1 eetlepel ...

Ricotta met nootjes, honing, sinaasappel en brickdeeg | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/ricotta-met-nootjes-honing-sinaasappel-en-brickdeeg

... Ricotta met nootjes, honing, sinaasappel en brickdeeg - Meng de ricotta samen met de honing, de basilicum, het sap van de sinaasappel en de fijngehakte notenmengeling. Bak het brickdeeg in een oven van 180° C gedurende 3 à 4 minuten, laat het vervolgens afkoelen en ...

Loempia van zomerfruit | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/loempia-van-zomerfruit

... n suiker in een blender cutteren tot een grof poeder, over het fruit strooien en mengen. Op het filodeeg leggen. Het deeg tot een loempia rollen. De loempia op een beboterde bakplaat leggen en insmeren met een beetje honing. Dit in een voorverwarmde oven van 180°C a ...

Loempia van zomerfruit - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/loempia-van-zomerfruit

... uiker in een blender cutteren tot een grof poeder, over het fruit strooien en mengen. 4. Op het filodeeg leggen. Het deeg tot een loempia rollen. De loempia op een beboterde bakplaat leggen en insmeren met een beetje honing. Dit in een voorverwarmde oven van 180°C a ...

Groenten in brickdeeg met geitenkaasdip | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/groenten-in-brickdeeg-met-geitenkaasdip

... Groenten in brickdeeg met geitenkaasdip - Snijd de groenten in frietjes van 1 cm op 8 cm. Strijk het eigeel over het brickdeeg, kruid met italiaanse kruiden, peper en zout. Rol de groenten afzonderlijk in het brickdeeg. Meng de Chavroux geitenkaas met de bieslook, de ...

Geitenkaaskroketten | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/geitenkaaskroketten

... Geitenkaaskroketten - Snij het brickdeeg in vierkantjes van 5 x 5 centimeter. Snij blokjes kaas en meng ze met de provencaalse kruiden. Leg de blokjes op het brickdeeg en kleef dicht met eigeel. Frituur op 180°C. Ingrediënten 400 gr vaste geitenkaas 1 el provencaal ...