Resultaten voor lamsribbetjes stoofpot

Gegrilde lamsribbetjes met chimichurri-salsa | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gegrilde-lamsribbetjes-met-chimichurri-salsa

... Gegrilde lamsribbetjes met chimichurri-salsa - Hak de ui grof (ongeveer 75 g) en doe hem in de kom van de groentesnijder. Voeg het geperste teentje look, de peterselie, de kruiden, de olie en de azijn toe. Laat de machine draaien tot je een fijngemalen salsa krijgt. Kruid ...

Lamsribbetjes met paneermeel, peterselie en citroen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/bills-food/recept/lamsribbetjes-met-paneermeel-peterselie-en-citroen

... men met de peterselie, citroenschil, knoflook, olijfolie, het zeezout en de peper in een kom en roer alles door elkaar. Strijk de lamsribbetjes in met wat extra vergine olijfolie. Kruid met flink wat peper en zout. Zet een grote braadpan 2 minuten op een hoog vuur. Leg de ribbetjes met de vetkant naar beneden in de pan en laat 2 minuten bakken. Leg ze op een bakplaat. Bestrijk de bovenkant van de lamsribbetjes met de mosterd en druk er daarna het paneermeelmengsel op. Laat 25 à 30 minuten bakken tot het lamsvlees mooi roze en gaar is. Neem het vlees uit de oven, leg er een vel aluminiumfolie ov ...

Gegrilde lamsribbetjes met kruiden en aardappelsalade | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gegrilde-lamsribbetjes-met-kruiden-en-aardappelsalade

... en de olie aan toe, breng op smaak met peper en zout en meng door elkaar. Houd 2/3 van de kruidenvinaigrette opzij en bestrijk de lamsribbetjes met de rest. Dek af met folie en laat rusten.  Laat de aardappelen uitlekken en wat afkoelen. Haal de schil eraf, snijd ze in halve schijfjes, leg ze op een schotel en bestrijk ze nu en dan met de apart gehouden vinaigrette. Laat 5 minuten rusten en meng voorzichtig.  Laat de lamsribbetjes ondertussen uitlekken en ...

Recept voor Gegrilde lamsribbetjes met marjolein | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/gegrilde-lamsribbetjes-met-marjolein/

... t Bereidingstijd: 25 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Hoge kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 8 lamsribbetjes (varkensribbetjes of mignonette) Toevoegen 4 eetlepels Solo Vloeibaar Toevoegen takjes marjolein Toevoegen 200 g tomaten Toevoegen 1 ...

Recept voor Lamsribbetjes met olijven en seldermousse | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/lamsribbetjes-met-olijven-en-seldermousse/

... dingstijd: 40 min Moeilijkheid: Hoge moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 2 stukken lamsribbetjes Toevoegen 1 snuifje curry Toevoegen 2,5 dl Solo Delifine Toevoegen 65 g tapenade Toevoegen 125 g Solo Bakken en Braden Toevoegen 25 g ger ...

Varkensspiering met spruitjes

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/varkensspiering-met-spruitjes

... Varkensspiering met spruitjes - Winterse stoofpot met rozemarijn en knoflook afgekruid met kippenkruiden.  - Smelt boter in een stoofpot en voeg de rozemarijn en look toe. Schroei vervolgens het spieringgebraad aan alle kanten toe.Haal het vlees uit de stoofpot en houd ...

Jeroen Meus - Cholent - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/cholent

... Cholent - Cholent is een typisch gerecht dat de chassidische joden rond Pasen bereiden. Het wordt klaargemaakt op vrijdag en geserveerd op sabbath. Het vlees is redelijk hard, maar het wordt dan ook urenlang gestoofd. Slow food op zijn best. - Cholent Laat de witte en de rode ...

Jeroen Meus - Stoofpot van varkensschouder met groentjes en gedroogde abrikozen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/stoofpot-van-varkensschouder-met-groentjes-en-gedroogde-abrikozen

... stoofpot van varkensschouder met groentjes en gedroogde abrikozen - Vraag je slager om een gebraad uit de schouder van het varken. Dit stuk wordt meestal gebruikt als ‘draadjesvlees’ voor pulled pork bijvoorbeeld, maar het kan prima als gebraad en heeft veel smaak. - stoofpot ...

Jeroen Meus - Stoofpot van kalf met venkel en linzen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/stoofpot-van-kalf-met-venkel-en-linzen

... stoofpot van kalf met venkel en linzen - Fan van de Indische keuken? Dan is deze stoofpot iets voor jou. Jeroen werkt met kalfsvlees, en serveert er naanbrood en een pittige yoghurtsaus bij. - Verwarm de kippenbouillon. Een recept om zelf een ketel te bereiden vind je hier.Smelt ...

Irish stew

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/irish-stew

... Irish stew - Irish stew of Ierse stoofpot is de Ierse versie van ons stoofvlees. Daarom gebruiken we in dit recept Guinness bier én Worcestershiresaus die dit gerecht haar typische smaak geeft. - Smelt de boter in een stoofpot. Kleur het vlees in de pan. Doe ...