Resultaten voor krieken opleggen in jenever

Receptjes.be - Recepten - Soepen - Truiense Kriekensoep

http://www.receptjes.be/recept_truiense_kriekensoep.html

... se Kriekensoep Truiense Kriekensoep is een Limburgs streekgerecht uit Sint Truiden. Ingredienten Voor 4 Personen: - 1 kg ontpitte krieken - 200 gr griessuiker - 2 dl water - 1 pijpje kaneel - 2 eetlepels Limburgse jenever - 1 koffielepel maiszetmeelBereidingswijze Do ...

Gehaktballetjes met krieken | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gehaktballetjes-met-krieken

... Gehaktballetjes met krieken - Meng het gehakt met het ei en paneermeel en kruid met peper en zout. Rol er dikke ballen van en bak ze mooi bruin aan alle kanten, laat ze sudderen gedurende 15 minuten. Blus de pan met het sap van de krieken, doe er het maiszetmeel bij. ...

Recept Piet Huysentruyt - balletjes met krieken - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/BALLETJES-MET-KRIEKEN/215

... 4 4 2 Benodigdheden • 700 gram gehakt700 gram gehakt • 1 eieren1 eieren • 100 gram paneermeel100 gram paneermeel • 1 pot krieken1 pot krieken • eetlepel bakbotereetlepel bakboter • 1 eetlepel maïszetmeel1 eetlepel maïszetmeel Werkwijze Meng het geh ...

Clafoutis met krieken | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/clafoutis-met-krieken

... Clafoutis met krieken - Giet de room en de melk in een kom. Voeg de eieren en de suikers toe en roer goed door met een garde. Doe de bloem in een andere kom. Giet het mengsel beetje bij beetje bij de bloem, terwijl je roert met een garde. Voeg een scheutje Kirsch toe ...

Receptjes.be - Recepten - Hoofdgerechten - Frikandellen met Krieken (Belgisch)

http://www.receptjes.be/recept_frikandellen_krieken.html

... ken (Belgisch) Ingredienten Voor 2 Personen: - 500 gram gehakt - 1 ei - paneermeel - peper en zout - muskaatnoot - 1 pot ontpitte kriekenBereidingswijze Meng het gehakt met het ei, het paneermeel en wat peper, muskaatnoot en zout. Maak er balletjes van zo groot als e ...

Clafoutis met krieken - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/clafoutis-met-krieken

... Clafoutis met krieken By: Piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: eidooiers : 3 eieren : 3 kristalsuiker : 100 gr melk : 1 dl patisseriebloem : 25 gr room : 1 dl vanillesuiker : 1 zakje ontpitte krie ...

Receptjes.be - Recepten - Dessert en Gebak - Kwark met Krieken

http://www.receptjes.be/recept_kwark_krieken.html

... ieken Ingredienten Voor 8 Personen: - 1/2 L halfvolle platte kaas - 4 eieren - 100 g bloemsuiker - 20 cl room - 1 bokaal noordkrieken 400 g - 60 g kristalsuiker - 10 g vanillesuiker - 1 koffielepel vanillepudding Bereidingswijze Scheid de eigelen van het eiwit ...

Recept Kookeiland - cavallionsoepje met gandaham - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Kookeiland/Cavallionsoepje-met-Gandaham/2754

... Cavallionsoepje met Gandaham Chef: Kookeiland Menugang: Voorgerechten Categorie: Vlees Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 2 cavallion2 cavallion • 1/2 bot munt1/2 bot munt • 1/2 dl jenever of gin1/2 dl jenever of gin • 2 plakjes gandaham2 plakjes gandaha ...

Cappuccino van tiramisu met Hasseltse speculaas en jenever | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/cappuccino-van-tiramisu-met-hasseltse-speculaas-en-jenever

... Cappuccino van tiramisu met Hasseltse speculaas en jenever - Scheid het eiwit van het eigeel en meng het eigeel met helft van de suiker. Voeg al roerend de mascarpone eraan toe. Klop het eiwit samen met de andere helft van de suiker op tot een stevige massa en meng h ...

Recept Piet Huysentruyt - clafoutis van krieken - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/CLAFOUTIS-VAN-KRIEKEN/2028

... alsuiker100 gram kristalsuiker • 25 gram patisseriebloem25 gram patisseriebloem • 1 flesje suiker1 flesje suiker • 1 bokaal krieken (ontpit)1 bokaal krieken (ontpit) • scheutje kirschscheutje kirsch Werkwijze Giet de room en de melk in een kom. Voeg de eieren ...