Resultaten voor koffiekoeken

Gezellig ontbijten: koffiekoeken met chocolade en kaneel | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gezellig-ontbijten-koffiekoeken-met-chocolade-en-kaneel

... Gezellig ontbijten: koffiekoeken met chocolade en kaneel - Deze koffiekoeken, een variant op de cinnamon roll zijn de ideale restverwerking. Nog wat choco en bladerdeeg liggen? Een snuifje kaneel en wat rozijntjes? Of misschien wat parelsuiker? Afgewerkt met glazuur en je ...

Recept voor Broodpudding | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/broodpudding/

... /2 l volle melk Toevoegen 100 g bruine suiker Toevoegen 100 g witte suiker Toevoegen 300 g overschot van brood, koffiekoeken of sandwiches Toevoegen een snuifje kaneel Toevoegen 200 g rozijnen Toevoegen 5 eieren Toevoegen 1 vanillestok Toevoegen 25 g Solo in wikkel Toevoegen Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 200°C.Verwarm de melk met de suiker op een zacht vuurtje ...

Sas Kookt!: Lang Leve O'Cool!

http://saskookt.blogspot.be/2011/11/lang-leve-ocool.html

... Lang Leve O'Cool! O'Cool was zo'n winkel waar ik nog nooit van m'n leven geweest was. Diepvriesvoedsel, daar word ik nu eenmaal niet vrolijk van. Tot ik las dat ze een heleboel glutenvrije producten hadden toegevoegd aan hun assortiment. Dat moesten we uittesten! Mijn man ...

Jeroen Meus - Rabarberflappen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/rabarberflappen

... Rabarberflappen - Wat is er beter op een zondagmorgen dan de geur van verse koffiekoeken? In dit recept maken we een variatie op de gekende appelflap, maar nu met appel, rabarber en pistache. Een heerlijke combinatie zo blijkt en een ideale koek voor bij de koffie. - Schil ...

Recept voor krakend verse koffiekoeken | njam!

http://www.njam.tv/recepten/krakend-verse-koffiekoeken

... bereiden: maak het bladerdeeg: Maak een kuiltje in de bloem. Los de gist op in de melk en giet in het kuiltje. Meng de bloem door de melk en kneed er 50 g boter en de rest van de ingrediënten door. Bestuif het werkvlak met bloem en rol het deeg uit. Wikkel het uitgerolde ...

Sas Kookt!: Glutenvrij in Gent

http://saskookt.blogspot.be/2011/02/glutenvrij-in-gent.html

... oegevoegd. Uiteraard is alles diepgevroren, maar hun aanbod is zeer uitgebreid. Je vindt er onder andere brood, taarten, pizza's, koffiekoeken, pasta's, cornetto's, enzovoort. Een aanrader, maar als je er nog van wilt genieten moet je snel zijn, want O'Cool is failliet verklaard en ik heb de indruk dat ze hun glutenvrij assortiment niet meer aanvullen...  Voor glutenvrije Oosterse producten ga ik naar Suan Thai in de Holstraat.  Het is niet zo'n overzichtelijke winkel, maar na een beetje zoeken, vind je er vast heerlijke rijstnoedels, goedkope rijstbloem en glutenvrije woksauzen en kruidenmixen. Wel altijd goed de verpakking checken, want op de meeste dingen staat niet expliciet of ze glutenvrij zijn. Onlangs ontdekte ik ook de glutenvrije pasta's van de Italiaanse delicatessenwinkel Gusto Vero in de Volderstraat. Je kan er kiezen uit zeker 10 soorten glutenvrije pasta en gnocchi, in alle maten en vormen. Echt een aanrader als je eens een andere soort pasta wil gebruiken of als je op zoek bent naar authentieke pastavormen zoals strozzapretti, papardelle of rigatoni. De producten zijn er niet goedkoop, maar wel van goede kwaliteit en heel lekker! Als jullie zelf nog tips hebben voor winkels met glutenvrije producten in Gent, laat je maar iets weten!Laatste update: 21 juni 2012 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: foodshoppen, Gent ...

Jeroen Meus - Ontbijt op bed - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/ontbijt-op-bed

... desembrood. 21. Snij de plakken brood in helften en toast ze krokant. 22. Serveer ze met confituur en in het gezelschap van verse koffiekoeken. 23. En een pepermuntje kan het kusplezier alleen maar ten goede komen ...

Ontbijt met gekaramelliseerde pompelmoes en spinnenwebtaart | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/ontbijt-met-gekaramelliseerde-pompelmoes-en-spinnenwebtaart

... olie voor de rest van het ontbijt 1 brood charcuterie naar keuze kaas naar keuze 4 eieren 5 sinaasappelen 1 fles champagne koffie koffiekoeken of croissants naar wens boter, choco, confituur of beleg naar keuze voor de pannenkoeken 200 g bloem 3 eieren 500 ml melk 1 el gesmolten boter een snuifje zout 3 el vanillesuiker 1 el cacao neutrale olie bv. arachideolie voor de spinnenwebtaart (vanillepudding) 500 ml melk 6 eidooiers 150 g rietsuiker 50 ml room (volle) 1 vanillestok 50 g bloem voor de spinnenwebtaart (biscuit) 4 eieren 100 g suiker 180 g bloem voor de spinnenwebtaart (afwerking) 200 g witte chocolade 2 el cacaopoeder 100 g amandelschilfers bloemsuiker ...