Resultaten voor kan ik garnalkroketten in de oven opwarmen

Zonnevis met pistou en olijfjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/zonnevis-met-pistou-en-olijfjes

... Zonnevis met pistou en olijfjes - Pistou: Tomaten pellen, in 4 snijden, vruchtvlees uithalen en in kleine blokjes snijden. Mengen met de azijn en de blaadjes basilicum. Olijfolie opwarmen tot heet en over de tomaten gieten. Laten afkoelen. Afwerken met zeste van citroen ...

Hazenrug met oesterzwammen en gedroogde druiven | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/hazenrug-met-oesterzwammen-en-gedroogde-druiven

... Hazenrug met oesterzwammen en gedroogde druiven - de rozijnen 20 min. in de witte wijn laten weken. de oesterzwammen schoonmaken (geen water gebruiken) en in 2 of in 3 snijden volgens de grootte, in de boter bakken en afkruiden. Voeg dan de rozijnen toe. Niet de wijn, ...

Kalfswangetjes in donker bier

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/kalfswangetjes-in-donker-bier

... met peper en zout aan beide zijden en schroei ze dicht in de hete vetstof. Dat doe je bij voorkeur in een kleefpan het aanbaksel kan je dan nadien nog gebruiken.Snipper de ui en het teentje look fijn en fruit deze gedurende 5 minuten in een kookpot. Voeg de lepel bloem toe laat al roerend even meebakken en blus met de fond.Voeg de wangetjes het bier de mosterd de kruiden de suiker en azijn toe. Zet het vuur laag zodat de saus zeer zachtjes pruttelt.Blus de pan waarin de wangetjes gebakken zijn met een weinig water schraap de braadresten los en voeg deze eveneens toe.Controleer regelmatig de gaarheid van de wangetje ...

Vanavond kerstdiner op school!

http://glutenvrijemama.blogspot.be/2014/12/vanavond-kerstdiner-op-school.html

... Vanavond kerstdiner op school!Lieve A,Hierbij de ingrediënten voor Alexander's kerstdiner op school. Voorgerecht: Tomatensoep. Heb ik al gemaakt blikje tomaatblokjes en bouillonblokje. opwarmen en in zwarte drinkbeker doen Hoofdgerecht:Stokje met kleine bolletjes ...

Kalfskotelet met dragonroomsaus, erwtenpuree met munt – groene asperges | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-de-meester/recept/kalfskotelet-met-dragonroomsaus-erwtenpuree-met-munt-groene-asperges

... Kalfskotelet met dragonroomsaus, erwtenpuree met munt – groene asperges - Erwtencrème met munt: Blancheer de erwtjes in gezouten water met munttakjes (gaar koken ongeveer 3 min), dadelijk afkoelen in koud water Erwtjes opwarmen in room, mixen, paneren, versnipperde ...

Soepje met vongole, asperges, look en peterselie | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/soepje-met-vongolie-asperges-look-en-peterselie

... Soepje met vongole, asperges, look en peterselie - Schil de asperges. Begin twee centimeter onder het kopje en ga zo naar beneden. Schil mooi rondom. Snij het onderste stuk (ongeveer een centimeter) af. Laat de schillen en onderste centimeters meekoken in de visbouillon. ...

Recepten - Rode poon met knolselder en tomaat

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Rode_poon_met_knolselder_en_tomaat

... Bereidingswijze de knolselderij grof schillen en afspoelen. In plakken en dan in staafjes snijden. Besprenkelen met azijn. de staafjes in een microgolfovenschaal leggen en kruiden met nootmuskaat en peper. Bevochtigen met een weinig water, afdekken en 1 minuut in ...

Pasta pesto met spinazie en zalm | snel klaar - Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/pasta-pesto-met-spinazie-en-zalm/

... ongeveer 1 minuut op hoog vuur. Zet daarna het vuur zachter en bak de zalm nog 2-3 minuten. Keer de zalm om en bak ook de andere kant nog 2-3 minuten op matig vuur totdat de zalm mooi gaar is. Als de spinazie is opgewarmd doe je de pesto, creme fraiche en kruidenroomkaas erdoor en dan even roeren. Giet de pasta af en meng met het spinazie mengsel. Verdeel de pasta over 2 borden. Snijd de zalm in stukjes en verdeel over de borden. Dan nog wat pijnboompitten en Parmezaanse kaas erover en smullen maar! 150 gr pasta, 1 zalm moot (of gerookte zalm), 300 gr diepvries bladspinazie, 1,5 el creme fraiche, 1 el kruiden roomkaas, 4 tl groene pesto, Parmezaanse kaas, pijnboompitten, snufje zout en peper ...

Suikerspin | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/suikerspin

... Suikerspin - Laat de suikerspinmachine 5 min. opwarmen. Zet de machine af, neem de suiker en schep deze in het midden van de machine. Zet de machine aan en wacht tot er suikerdraden loskomen. Neem de stokjes en draai ze door de suikerspinnen tot je een mooie vorm ...

Shakshuka

https://www.prinsessenboontjes.be/post/shakshuka

... rpoeder Bereidingswijze:Stap voor stap recept Tips:We topten de shakshuka nog af met stukjes feta en koriander. Maar moet niet.Je kan dit al op voorhand klaarmaken en bij het ontbijt opwarmen en de eitjes toevoegen.Bereidingstijd:Je kan dit lekkers op 25 minuten op tafel zetten. ...