Resultaten voor groene aspergerisotto met vlees of vis

Aspergerisotto met zalm | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/aspergerisotto-met-zalm

... aspergerisotto met zalm - Schil de asperges en snij ze schuin fijn. Stoof ze aan in boter op een zacht vuurtje. Kruid met peper en zout. Voeg na 3 minuten de rijst toe en meng het geheel goed door elkaar. Blus met de wijn en laat deze een 4 minuten verdampen. Voeg dan ...

Wok met rundvlees en groene curry

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/wok-met-rundvlees-en-groene-curry

... Wok met rundvlees en groene curry - Wok van rundvlees in een sausje van zelfgemaakte groene curry. Serveer met broccoli en gemengde champignons.  - Snijd de geschilde aardappelen in blokjes van 1 5 cm en het vlees in dunne reepjes.Snijd de champignons in plakken ...

Gestoomd varkenshaasje met groene asperges | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gestoomd-varkenshaasje-met-groene-asperges

... Gestoomd varkenshaasje met groene asperges - Snijd het haasje in 4 stukken en kruid alles met peper en zout. Leg de stukken vervolgens in een stoomschaaltje. Week de morilles in porto, knijp ze uit en leg ze bij het vlees. Schil de asperges en snijd ze in stukken. Kook ...

Côte à l'os met spekpuree, looksaus en kruidenkaasboter | VTM Koken

https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/cote-los-met-spekpuree-looksaus-en-kruidenkaasboter

... s en peterselie. Haal het vlees van de grill en snijd in schijfjes. Serveer het vlees met de boter, gegrilleerde spekpuree en wat groene sla en vinaigrette. Ingrediënten 2 el gemalen kaas 2 el broodkruim groene sla 8 sneetjes ontbijtspek 100 g zachte boter 100 g kruidenkaas 4 aardappelen vinaigrette 2 côte à l'os ...

Kalfsfilet met groene groentjes | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kalfsfilet-met-groene-groentjes

... Kalfsfilet met groene groentjes - Kook de groene groenten beetgaar in gezouten kokend water en spoel ze af onder koud water. Bak de kalfsfilets bruin aan beide kanten in een beetje olie. Blus de pan van het vlees met het water en voeg er een halve eetlepel runderbouillon ...

Sas Kookt!: Dagen Zonder Vlees 2013

http://saskookt.blogspot.be/2013/02/dagen-zonder-vlees-2013.html

... jn blog. Nog meer inspiratie is te vinden op de receptenpagina van Dagen Zonder vlees of op één van deze vegetarische blogs: de groene prinses, Green Delicious, Jonge Sla, Lepeltje Liefde en Tallore. Succes! Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: vegetarisch ...

Sas Kookt!: februari 2013

http://saskookt.blogspot.be/2013_02_01_archive.html

... jn blog. Nog meer inspiratie is te vinden op de receptenpagina van Dagen Zonder vlees of op één van deze vegetarische blogs: de groene prinses, Green Delicious, Jonge Sla, Lepeltje Liefde en Tallore. Succes! Gee ...

Jambalaya | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/jambalaya

... Jambalaya - Stoof de selder aan en laat hem glazig worden. Voeg er de rode en de groene paprika bij en laat aanstoven. Doe er de ajuin en de visfond bij en roer er de kruiden door. Bak het vlees (apart) en doe de look bij de groenten. Kook de rijst gaar in de groent ...

Sas Kookt!: Dagen Zonder Vlees: Week 5

http://saskookt.blogspot.be/2013/03/dagen-zonder-vlees-week-5.html

... dorade royal als hoofdgerecht, heerlijk maar niet vegetarisch Dag 33: curry met bloemkool en kikkererwten, naar een recept van de groene prinses Dag 34: restje chili con carne uit de diepvriezer, niet vegetarisch Dag 35: tagliatelle met schorseneren van de groene prinses Score: 4/7, blijven volhouden! Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: vegetarisch ...

Varkenshaas met groene asperges - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/varkenshaas/varkenshaas-groene-asperges

... Varkenshaas met groene asperges 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.1obv 7 waarderingen HoofdgerechtVleesHollands bevat per portie445 kcal 32 g eiwit 33 g vet 9 g koolhydraten Ingrediënten 600 g groene asperges, in stukken van 5 ...