Resultaten voor gerookte zalm canneloni met knolselder

Knolseldersoepje met gerookte zalm | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/knolseldersoepje-met-gerookte-zalm

... Knolseldersoepje met gerookte zalm - Snij de groenten in stukjes en stoof ze aan in een grote pot met een klontje boter. Bevochtig met de bouillon en laat 45 minuten koken tot alle groenten gaar zijn. Mix het geheel en voeg de room en wat nootmuskaat toe. Pluk enkele ...

Recept Wout Bru - gevulde canneloni met inktvis en pesto - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Wout-Bru/GEVULDE-CANNELONI-MET-INKTVIS-EN-PESTO/1177

... GEVULDE canneloni MET INKTVIS EN PESTO Chef: Wout Bru Menugang: Hoofdgerechten Categorie: Vis Type: Pasta Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 3 pakjes canneloni 3 pakjes canneloni • 5 inktvisjes5 inktvisjes • 5 plakjes chorizo5 plakjes chorizo • 10 zongedr ...

Zalmpakketjes

http://www.omasrecepten.com/recepten/Aperitiefhapjes/Zalmpakketjes.html

... class="recipe">Zalmpakketjes gerookte zalm met kruidenkaas Ingrediënten : gerookte zalm kruidenkaas ajuin Bereiding : Besmeer de plakjes gerookte zalm met een dun laagje kruidenkaas. Rol de zalm tot een 'sigaartje' en snij in kleinere rolletjes. Bestrooi eventueel me ...

Tortilla met gerookte zalm of gerookte forel - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/tortillas-wraps/tortilla/tortilla-gerookte-zalm-forel

... Tortilla met gerookte zalm of gerookte forel 8 stuks 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.3obv 15 waarderingen HapjeVisHollands bevat per portie85 kcal 5 g eiwit 5 g vet 5 g koolhydraten Ingrediënten 1 eetlepel bieslook, fijngehakt 125 ml zur ...

Gerookte zalm met gepocheerde eieren en asperges, Zalm : Recepten – e-gezondheid.be

http://recept.e-gezondheid.be/gerookte-zalm-met-gepocheerde-eieren-en-asperges/recept/1382

... de eieren in het water met azijn of kook ze zacht en schil ze. Verdeel de asperges en de eieren op de borden. rol een mooie snede gerookte zalm op en serveer ernaast op het bord. 1 bussel groene asperges4 eieren4 sneden gerookte zal ...

Slawrap met gerookte zalm en roomkaas...

http://cambridgerecepten.blogspot.com/2014/02/slawrap-met-gerookte-zalm-en-roomkaas.html

... Slawrap met gerookte zalm en roomkaas...Nodig:4 grote bladen ijsbergsla4 plakken gerookte zalm40 gr roomkaas (bv Philadelphia ui peper)Bereiding:Was de slabladen en maak ze goed droog.Smeer op elk blad wat roomkaas.Leg er vervolgens een plak gerookte zalm op.Rol het g ...

Gnocchi met gerookte zalm | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gnocchi-met-gerookte-zalm

... Gnocchi met gerookte zalm - Kook de gnocchi gaar. Snijd de courgette in blokjes en stoof ze aan met de look in olie. Voeg er de room bij, samen met de gare gnocchi. Serveer en overstrooi met de sneetjes gerookte zalm en kervel. Ingrediënten 4 sneetjes gerookte zalm 3 ...

Asperges met gepocheerd ei en gerookte zalm | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/asperges-met-gepocheerd-ei-en-gerookte-zalm

... Asperges met gepocheerd ei en gerookte zalm - Lekker hoeft niet moeilijk te zijn. Asperges bijvoorbeeld...een gepocheerd ei, wat verse kruiden en gerookte zalm. Super! Schil de asperges en snijd ze in schijfjes 1,5 cm dik. Stoof de asperges zachtjes aan in een pan met ...

Tapas van gerookte zalm - e-gezondheid.be

http://recept.e-gezondheid.be/tapas-van-gerookte-zalm/recept/1755

... Bereiding van tapas van gerookte zalm Plet de kaas in een bord met een vork. Pers de citroen uit en doe het sap bij de kaas. Roer met een vork tot een mooie smeuïge massa. Bestrooi met peper.Stroop de dragonblaadjes af en verdeel die over de gerookte zalm. Schik er d ...

Gebakken zalm met sesamkorst, paksoi en knolselder | Sofie Dumont

http://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gebakken-zalm-met-sesamkorst-paksoi-en-knolselder

... Gebakken zalm met sesamkorst, paksoi en knolselder - Snij eventueel het loof van de knolselder. Snij de knol in twee en schil. Snij vervolgens in balkjes en blokjes. Stoom gaar.  Snij de paksoi los, spoel en was goed. Zwier droog. Snij in twee doormidden. Verwarm dr ...