Resultaten voor fazantenfilets met druivensaus

Jeroen Meus - Piepkuiken met druivensaus en aardappelbolletjes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/piepkuiken-met-druivensaus-en-aardappelbolletjes

... Piepkuiken met druivensaus en aardappelbolletjes - Piepkuiken met druivensaus is zonder twijfel een recept uit de eighties toen er nog veel vaker met fruit gekookt werd. Jeroen gebruikt voor zijn versie verse druiven in plaats van druiven uit blik en brengt de saus ...

Fazant met raapjes en saffraan | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/fazant-met-raapjes-en-saffraan

... eetje boter en kruid met peper en zout. Trancheer de filets. Serveer in een diep bord met de groenten en de saus. Ingrediënten 4 fazantenfilets 6 dl Lacroix wildfond 1 mespunt saffraan 400 gr raapjes 200 gr verse zilveruitjes 8 aardappelen 1 el komijnzaad 40 gr gezouten boter peper zout ...

Recept voor duif met druif | njam!

http://www.njam.tv/recepten/duif-met-druif

... bereiden: Haal de ingewanden uit de duiven of koop al schoongemaakte duiven. Spoel goed uit. Versnijd de duif in stukken en omwikkel elk stukje borstfilet met spek. Kruid met versgemalen peper en zout. Haal de druiven van hun takken en was ze. Verhit 1 el boter en olijfolie ...

Recept voor fazant met knolselderpuree en bospaddenstoelen | njam!

http://www.njam.tv/recepten/fazant-met-knolselderpuree-en-bospaddenstoelen

... p over uit. Blus de paddenstoelen met een scheutje madeira en doe het mengsel bij de gezeefde saus. Laat nog even inkoken. Leg de fazantenfilets terug in de pan, giet de saus erover en laat het vlees nog een vijftal minuten garen in de saus. werk af: Leg een quenelle van puree op een bord en leg er een fazantenfilet naast. Lepel paddenstoelen en saus over het vlees. Serveer met een toastje met fazantenpaté. Ingrediënten 2 fazanten 750 gbospaddenstoelen naar keuze 1/2 knolselder 5 grote aardappelen 400 mlgevogeltebouillon 500 mlroom 2 schijven fazantenpaté 1/2 citroen 1 scheutje madeira boter - peper - zout - nootmuskaat ...

Recept voor Bruschetta van kwartel met gebakken witloof en saus van blauwe druiven | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/bruschetta-van-kwartel-met-gebakken-witloof-en-saus-van-blauwe-druiven/

... Menugang: Voorgerecht Bereidingstijd: 70 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 4 kwartels Toevoegen 1 ciabattabrood Toevoegen 4 stronken witloof Toevoegen 500 g druiven gehalveerd en ...

Recept fazant met Elzasser zuurkool | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/recept-fazant-met-elzasser-zuurkool/

... wijn en wat zout toe toe en laat heel zachtjes 1 à 2 uur smoren. Bereiden (15 minuten warmen + 10 afmaken) 1. Haal de fazantenfilets een kwartier tevoren uit de koelkast en zout ze. Warm de bouten heel zachtjes in de jus. Warm zonodig de zuurkool zachtjes op. 2. Verhit 1 eetlepel boter en de olie in een koekenpannetje en bak op halfhoog vuur de filets 3 minuten aan elke kant. Pak ze in aluminiumfolie. Schenk de resterende wijn in de koekenpan, zet het vuur hoog en roer goed. Schenk er de jus bij. Draai het vuur uit en klop de laatste eetlepel boter door de jus. 3. Schik wat uitgelekte zuurkool op de borden, leg er de boutjes en filets tegenaan en lepel er wat jus omheen of over. ...

Fazant met witloof, spruitjes, rösti-aardappelen en roomsaus met Orval | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/fazant-met-witloof-spruitjes-rosti-aardappelen-en-roomsaus-met-orval

... et zout en de zachte boter onder de droge massa. Kleur eventueel wat bij met zwarte kleurstof Sosa. Voor de fazant (B): Leg de fazantenfilets in een schaal met het bier, boter en peper en zout. Overdek met plasticfolie. Laat 1 uur marineren. Dep de filets goed droog en bak ze heel kort op een hoog vuur. Laat 7 minuten verder garen op een zacht vuur. Voor het witlofpunt (C): Beboter de bodem van een kookpot en leg de witlofstronken naast elkaar. Giet een klein scheutje water over de stronken samen met het citroensap. De witlofstronken mogen niet onder water staan. Kruid het witlof met peper en zout en dek af met boterpapier. Gaar gedurende 10 minuten op een zacht vuur en laat afkoelen. Voor de tatin van witlof (D): Snijd h ...