Resultaten voor garnalenbisque jeroen meus

Jeroen Meus - Garnalenbisque - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/garnalenbisque

... x de soep met een elektrische staafmixer. Giet ze door een zeef. Klop de room op tot yoghurtdikte.Snipper de bieslook.Serveer de garnalenbisque met de gepelde garnalen, een toef opgeklopte room en gesnipperde bieslook. ...

Jeroen Meus - Het Nationale kerstmenu - Garnalenbisque - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/het-nationale-kerstmenu-garnalenbisque

... lektrische staafmixer. Giet ze door een zeef.  14. Klop de room op tot yoghurtdikte. 15. Snipper de bieslook. 16. Serveer de garnalenbisque met de gepelde garnalen, een toef opgeklopte room en gesnipperde bieslook ...

Jeroen Meus - Oosterse garnalenbisque - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/oosterse-garnalenbisque

... Oosterse garnalenbisque - Het maken van deze soep kost je wat tijd, maar het resultaat is fantastisch. We geven deze romige bisque een Aziatische punch door er gember, citroengras en limoenblaadjes in te verwerken. - Pel de garnalen. Zet het garnalenvlees apart.Leg de pantsers ...

Garnalenbisque

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/garnalenbisque

... garnalenbisque - Met verse garnalen uit onze Noordzee maak je de lekkerste garnalenbisque, een fluweelzacht soepje dat iedereen zal smaken. - Pel de garnalen  schalen en koppen bewaren. Verhit boter in een pan voeg koppen en schalen toe. Bak 5 min. Stamp de koppen en schalen ...

Recepten - Delicatesse van kip met garnalenbisque

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Delicatesse_van_kip_met_garnalenbisque

... k doorkoken en vervolgens 25 minuten rustig laten trekken. Mix daarna alles, passeer door een zeef, laat terug inkoken en werk de garnalenbisque af met de room. Snijd de kipfilets in de lengte doormidden, kruid ze met peper en zout en bak ze goudbruin in boter. Gaar de knol ...

Recept voor garnalenbisque | njam!

http://www.njam.tv/recepten/garnalenbisque

... 3. serveren: Serveer met een geprakte aardappel en een gepocheerd eitje. Werk af met een handje gepelde garnalen en enkele lepels garnalenbisque. Ingrediënten 500 gongepelde garnalen 1 ajuin, grof gesnipperd 1 teentje look, grof gesnipperd 1 wortel, in stukjes 2 takjes verse tijm 1 blaadje laurier 2 rijpe tomaten, in blokjes 1 klgeconcentreerde tomatenpuree 1 scheut cognac 1 flinke scheut witte wijn (demi-sec) 800 mlkippenfond 300 mlroom ...

Garnalenbisque | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/garnalenbisque

... garnalenbisque - Stoof de garnalenpantsers en koppen aan in wat boter in een gewone braadpan. Wanneer ze beginnen te verkleuren mag je er de cognac bijdoen. Zet de dampkap uit en flambeer de pantsers. Haal van het vuur. Zet een kookpot op het vuur en laat hierin een klontje ...

Jeroen Meus - Lamskroon met kruidenkorstje - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lamskroon-met-kruidenkorstje

... Lamskroon met kruidenkorstje - Een lamskroon is het favoriete stukje vlees van heel veel mensen. Het is mals en ziet er tegelijk altijd feestelijk uit. Bovendien is peuzelen toegestaan. jeroen stopt de lamskroon in de oven met een heerlijke kruidenkorst, hij serveert daarbij ...

Jeroen Meus - Aperitiefverrassingsbrood - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/aperitiefverrassingsbrood

... Aperitiefverrassingsbrood - Didier groeide op in de bakkerij van zijn ouders en zet de stiel nu voort. Elke dag bakt hij verse broden waarvan hij er een paar aflevert in Jeroens keuken.Jeroen tovert een multigranenbrood om tot een verrassingsbrood gevuld met ‘salsa ve ...

Jeroen Meus - Schelvis met prei, aardappelen en bisque - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/schelvis-met-prei-aardappelen-en-bisque

... t prei, aardappelen en bisque - Niets mis met een klassiek stukje vis. Dit gerecht til je naar een hoger niveau met een heerlijke garnalenbisque en goudgele aardappelen. Wat een dopje saffraanpoeder al niet kan doen. - Verwarm de oven voor tot 200 °C.Leg de garnalenpantsers in een gro ...