Resultaten voor garnalen bisque piet

Bisque van grijze garnalen met kerstomaatjes en krokantje | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/bisque-van-grijze-garnalen-met-kerstomaatjes-en-krokantje

... bisque van grijze garnalen met kerstomaatjes en krokantje - Pel de grijze garnalen, hou ze gekoeld tot gebruik. Snij de venkel en prei fijn. Doe de koolzaadolie in een kookpot en voeg de fijngesneden uien en look toe. Fruit lichtjes en voeg de fijngesneden venkel en p ...

Zeebaarsfilet à l’Ostendaise | Sofie Dumont

http://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/zeebaarsfilet-lostendaise

... deze op een vel bakpapier en bestrijk met dorure van ei. Zet bij in de oven. Laat de kreeftenbisque voor de helft inkoken. Pel de garnalen en voeg de karkassen bij de bisque. Laat doorkoken Klop de room half op Zeef de bisque door. Voeg er de opgeklopte room, een snui ...

De Nieuwe Garde - Zeeduivel met scampi - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/de-nieuwe-garde/recept/de-nieuwe-garde-zeeduivel-met-scampi

... Zeeduivel met scampi By: Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: shiso grijze garnalen : 150 gr boter prei : 200 gr room Noilly Prat garnalenbisque scampi : 8 zeeduivel : 400 gr witte wijn Directions: 1. Een julienne ...

Recepten - Bladerdeegje van garnalen, prei met een nantuabotersausje

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Bladerdeegje_van_garnalen_prei_met_een_nantuabotersausje

... t aan in olijfolie. Warm het bladerdeegje op en doe er een beetje prei in (een gedeelte apart houden voor de versiering). Voeg de garnalen toe (warm ze niet op anders worden ze taai) en giet er de warme saus over. Leg het bladerdeeggebakje op het bord en schik er wat ...

Recept Mitch Coldenhoff - vispannetje met shiitake en bisque - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Mitch-Coldenhoff/Vispannetje-met-shiitake-en-bisque/2381

... 4 sint jacobs vruchten4 sint jacobs vruchten • 4 grote scampi4 grote scampi • 200 gram zalm200 gram zalm • 150 gram grijze garnalen150 gram grijze garnalen • 50 gram boter50 gram boter • 500 gram aardappelen500 gram aardappelen • 1 ei1 ei • 2 dl melk2 d ...

Recept Piet Huysentruyt - rode biet met grijze garnalen - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/RODE-BIET-MET-GRIJZE-GARNALEN/949

... ategorie: Zeevruchten Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 2 gestoomde rode bieten2 gestoomde rode bieten • 150 gram grijze garnalen150 gram grijze garnalen • dilledille • zoutzout • plattekaasplattekaas • wat olijfoliewat olijfolie Werkwijze Snijd de bi ...

De Nieuwe Garde - Zeeduivel met scampi | VTM Koken

http://koken.vtm.be/de-nieuwe-garde/recept/de-nieuwe-garde-zeeduivel-met-scampi

... De Nieuwe Garde - Zeeduivel met scampi - Een julienne van prei aanstoven in een beetje boter. 1ste saus: bisque van garnalen en een scheutje room laten inkoken. 2de saus: visbouillon samen met een scheutje room en Noilly Prat ook laten inkoken. De scampi overlangs doo ...

Trio van bloemkool en grijze garnalen | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/trio-van-bloemkool-en-grijze-garnalen

... Trio van bloemkool en grijze garnalen - Bisque: maak met de garnaalresten een bisquevan garnalen. Laat aanstoven met een mirepoixvan groenten. Bevochtig met gevogeltefond eneen beetje tomatenpuree. Laat 15 à 20 minutensudderen. Haal het mengsel door een puntzeef endr ...

Geplette aardappelen met mascarpone en versgepelde garnalen - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/geplette-aardappelen-met-mascarpone-en-versgepelde-garnalen

... Geplette aardappelen met mascarpone en versgepelde garnalen By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: boter zout peper mascarpone : 200 gr lente-ui : 4 gepelde garnalen : 200 gr aardappelen : 400 gr ...

Garnaalsalade - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/garnaalsalade

... ubliceerd: 20 September 2011 1 of 5 stars 80 1 1 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: mayonaise : 4 el gepelde garnalen : 400 gr halfdroge tomaatjes : 4 fijngehakte peterselie : 2 el toast : 4 à 6 sneden Directions: 1. Hak de tomaatjes fijn. Meng d ...