Resultaten voor een ei pocheren

Jeroen Meus - Eieren pocheren - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/eieren-pocheren

... Eieren pocheren - Met een beetje oefening kan je een ei perfect pocheren. - 0. Kies een hoge kookpot om de eieren te pocheren (garen in vocht dat onder het kookpunt blijft). Hoe hoger de pot, hoe makkelijker je resultaat krijgt. 1. Vul de pot voor 3/4 met water en ...

Aan tafel met Tanja: Ei pocheren voor dummies

http://aantafelmettanja.blogspot.be/2008/12/ei-pocheren-voor-dummies.html

... eren op de klassieke wijze. Bij gebrek aan echt verse eieren dreigt zoiets op voorhand te mislukken en mocht het per ongeluk toch een keer slagen dan lukt het me hooguit met 1 ei per keer in de pan. Zie dan maar eens voor vier personen een gerecht met gepocheerd ei klaar te maken. Maar dankzij Foodtube heb ik mezelf een lesje geleerd hoe het wél slaag ...

Recepten - Visfondue

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Visfondue

... nder stromend water en droogdeppen. De Noordzeetongfilets oprollen, velkant naar binnen en van kop naar staart en vastprikken met een cocktailprikkertje. De overige visfilets in blokjes snijden. De visblokjes, de reuzengarnalen en de tongrolletjes op een dienblad schikken. Het dienblad versieren met p ...

Een perfect gepocheerd ei maak je zó

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/een-perfect-gepocheerd-ei

... een perfect gepocheerd ei - een ei pocheren durft nogal eens mislukken. Maar oefening baart kunst! Zorg ervoor dat je verse eitjes gebruikt. Hoe verser het ei, hoe meer kans op succes. Met deze tips en de video leer je hoe je een perfect gepocheerd ei serveert. ...

Ravioli gevuld met champignons | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/ravioli-gevuld-met-champignons

... t, dan riskeer je dat de champignons de pastablaadjes doorprikken waardoor die kapot gaan tijdens het pocheren. Smelt wat Fama in een antiaanbakpan. Zodra de margarine ‘zingt’ mag je de champignons erin aanstoven. Als je de champignons niet op voorhand aanstooft, bestaat de kans dat ze nog niet helemaal gaar zijn na het pocheren. Er komt ook meer smaak los wanneer je ze eerst wat aanstooft. Me ...

Jeroen Meus - Zweedse smeus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zweedse-smeus

... bben veel smaak, maar zijn ook klein. Daarom kook je ze best in de schil en pel je ze daarna. Jeroen geeft er gerookte makreel en een gepocheerd ei bij. - Spoel de aardappelen en kook ze gaar in de schil.Giet ze af en laat ze wat afkoelen. Pel de aardappelen.Breng water met een flinke scheut azijn aan de kook in een smalle, hoge kookpot om d ...

Gepocheerde peren met steranijs en plattekaas | VTM Koken

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/gepocheerde-peren-met-steranijs-en-plattekaas

... water op met de vanillestokjes, de appelsienschil, de citroenschil, de kaneelstok, de steranijs en de kruidnagel en dit alles op een laag vuur. Doe de peren erbij en laat ze 30 minuten pocheren tot de siroop tot de helft is ingekookt. Serveer de peren in een diep bord met een beetje van ...

Eggs Benedict met spinazie en gerookte zalm | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/eggs-benedict-met-spinazie-en-gerookte-zalm

... Eggs Benedict met spinazie en gerookte zalm - Het lievelingsgerecht van Nicholas, dat is Eggs Benedict. pocheren blijft een probleem. Dus toont Sofie hoe je moet pocheren. Ze serveert er Hollandaisesaus, bagels en zalm bij. Ideaal voor wie zin heeft in een stevig ...

Jeroen Meus - Een smeus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/een-smeus

... een smeus - De naam van het gerecht klinkt als een schalkse uitvinding van Jeroen zelf, maar dat is allesbehalve het geval. In West- en Oost-Vlaanderen zullen ze meteen weten waarover het gaat. Er zijn zoveel namen voor dit gerecht en er bestaan al evenveel manieren ...

Jeroen Meus - Gepocheerde pladijs met peterselie beurre blanc en prei - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gepocheerde-pladijs-met-peterselie-beurre-blanc-en-prei

... Gepocheerde pladijs met peterselie beurre blanc en prei - Eens een andere bereiding dan bakken of koken van vis is pocheren. Voor dit recept kiezen we voor pladijsrolletjes die perfect passen bij de knalgroene beurre blanc van peterselie en look. Als garnituur houden ...