Resultaten voor dille

Zalm met citroen en dille uit de oven - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/miele/zalm-citroen-dille-oven

... Zalm met citroen en dille uit de oven 4 personen 0 min voorbereiden 35 min bereiden 0 min wachten waardering7.4obv 10 waarderingen HoofdgerechtVisHollands bevat per portie461 kcal 40 g eiwit 33 g vet 11 g koolhydraten Ingrediënten 4 zalmfilets (à 200 g) 2 eetlepels ...

Asperges met gerookte zalm en dille

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/asperges-met-gerookte-zalm-en-dille

... Asperges met gerookte zalm en dille - Een aspergegerecht hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Houd het lekker puur met deze asperges met gerookte zalm. - Schil de asperges met een dunschiller en kook ze beetgaar. Pel de sjalotten en snij deze zeer fijn. Stoof ...

Broodje gerookte makreel met wortel en dille - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/makreel/broodje-gerookte-makreel-wortel-dille

... Broodje gerookte makreel met wortel en dille 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 11 waarderingen LunchgerechtVisHollands bevat per portie445 kcal Ingrediënten 100 g worteljulienne 1 eetlepel citroensap 1½ eetlepel verse ...

Zalm met venkel en dille | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/zalm-met-venkel-en-dille

... Zalm met venkel en dille - Snijd de sinaasappel in flinterdunne schijfjes. Snijd de ui in schijfjes. Snijd de venkel in schijfjes. Doe de zalm in 2 stukken. Ontvouw de maggi braadzak. Doe er de ajuin, pijpajuin, de venkel, de zalm, het sap van een sinaasappel, de stukjes ...

Brunchen in de vakantie: boterham met Maredsous, vijgen en dille | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/brunchen-in-de-vakantie-boterham-met-maredsous-vijgen-en-dille

... Brunchen in de vakantie: boterham met Maredsous, vijgen en dille - Of je het nu als hapje, als voorgerecht of als gezonde lunch serveert, dit is altijd lekker. Bovendien is het supersimpel, dus waarom zou je het niet meenemen in een boterhammendoos? Lepel de Maredsous ...

Primeur patatjes met grijze garnaaltjes en dille

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/574/primeur-patatjes-met-grijze-garnaaltjes-en-dille

... Primeur patatjes met grijze garnaaltjes en dille - Een lekker luxueus gerechtje - Meng de maïsolie, frambozenazijn, 2 el verse dille en breng op smaak met peper en zout. Kook de aardappelen in de schil gedurende 25 à 30 minuten in zout water. Haal ...

Recept voor Marinade van honing, mosterd en dille | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/marinade-van-honing-mosterd-en-dille/

... oegen peper van de molen Toevoegen fijngemalen korianderbolletjes Toevoegen zeezout Toevoegen 1 potje verse dille Toevoegen Bereidingswijze Meng de honing, het citroensap en de mosterd en roer er druppelsgewijs de olie door. Breng op smaak met zout, peper en koriander en roer er de fijngesneden dille door. Variant Gebruik vers gesneden dragon in plaats van dille voor een saus die perfect past bij gebakken kwarteltjes of duif. Geniet van Marinade van honing, mosterd en dille ...

Tapenade met dille - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/sauzen/tapenade/tapenade-dille

... Tapenade met dille 1 portie 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 7 waarderingen Sauzen / dipsVisFrans Ingrediënten 4 ansjovisfilets 1 eetlepel zwarte olijven 1 teentje knoflook 2 eetlepels kappertjes 1 eetlepel pijnboompitten 1 eetlepel ...

Zweedse ballen | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/zweedse-ballen/

... eedse ballen zijn niet die ballen die je bij Ikea koopt. Al zijn die ook wel te pruimen. Nee, echte Zweedse ballen zitten vol met dille. Dat geeft een heel aparte smaak. Hoeveel je er maakt moet je zelf weten. Ze vriezen heerlijk in. Ik geef in ieder geval de hoeveelheden v ...

Zalmtartaar met dille en zeewier - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/zalmtartaar/zalmtartaar-dille-zeewier

... Zalmtartaar met dille en zeewier 4 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 15 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen VoorgerechtVisFrans Ingrediënten 400 g zalmfilet, in kleine blokjes 4 takjes verse dille, fijngehakt 60 g gemengd vers zeewier (dulse, nori, ...